JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 17:14, Драшко рече испустим још јачи ветар и попут лава рикнем 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ДРАЛЕ ЦАР, КАО И УВЕК...... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 17:25, keka рече a nekada nista..... mozes raditi sta hoces... :tornado: meni je ok јави ми кад си у тој фази..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 13:03, Srdjan Kotur рече Nekad istrpim, nekad, ako se ponavlja, kažem ali gledam da kažem na način koji neće zvučati osuđivački. Колега, тога у интернату (што сестра Јоана наведе), кол`ко `оћеш Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 19:46, Joана рече јави ми кад си у тој фази..... prvoj ili drugoj? "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 19:49, keka рече prvoj ili drugoj? па у овој.... :tornado: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 19:56, Joана рече па у овој.... :tornado: ja sam ti u toj fazi dva puta godisnje po 5 ipo meseci.... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 19:58, keka рече ja sam ti u toj fazi dva puta godisnje po 5 ipo meseci.... благо теби,.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 20:02, Joана рече благо теби,.... pa sad... :.mislise. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 20:12, Dragi рече ne podnosim kad neko ne opere ruke posle toalete једна од веома распрострањених катастрофа...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Slušam ga dok sam ne ukapira. Ili molim "super" Kordun-a, da me vadi iz situacije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ја их углавном игноришем ли индиректно ставим до знања да су ми незанимљиви.. Али мислим да када их игноришете, да је то најбољи начин да их и касније избегнете. Када је реч о онима који вам на пример на послу причају ппразне приче или су егоцентрици па причају само о себи, толико себични да их не можете прекинути или имати супротно мишљење, таквих наравно немам у свом окружењу осим на послу, а тамо је већ једноставније избећи их: одете у свој офис, радите и искључите се! Богу хвала, моји су пријатељи сви дивни, тако да немам тих проблема! У страху и трепету, ћутећи и благосиљајући, приклањајући се светом гробу Исусовом, захвалимо Господу за то, што је Он био сам, да ми не бисмо били сами, био остављен, да ми не би били остављени, прошао кроз увреде и ругања, клевету и понижење, страдање и смрт, да би ми у сваком нашем страдању осетили – да нисмо сами, него да је Спаситељ – „ са нама до краја века“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Bogu hvala, imam živce od čelika, tako da mogu dugo da slušam Bio bih daleko veći karakter od čoveka kada bih mogao u oči da kažem, al' ajd sad... Inače, moja komšinica Lidija Milenković može da potvrdi kako je to kad mi puknu živci (kad sam pomagao sinovcu oko domaćeg zadatka ).No, ja imam još bolje pitanje: šta činiti kada shvatite da ste vi sami osoba koja je dosadna? Bez šale, ljudi, ja često dođem u tu situaciju da shvatim da sam dosadan, a u tom trenutku nemam inspiraciju ili šta već da popravim to.Mislim, mogao bih (opet, da sam neki karakter) da kažem: "E, izvini, dosadan sam, odo ja.", okrenem se i odem, al' ne štima mi to JESSY, kirios1, Mala and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Isključim uši, primete da ih ne slušam, malo se naljute i više se ne trude da me gnjave glupostima jer ukapiraju da ne umem da slušam :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Нисам о томе размишљала, мада мислим да нисам ни досадна Ако осетим да немам шта да кажем и да ћу нешто причати онако "реда ради" ја ућутим... Тако да у суштини мало причам, углавном се искључим из дискусија о темама које ме не занимају па после испаднем грдна и крива што их не слушам... Знам да није у реду, али шта ћу када ме тако мало занимају овоземаљске теме... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 У страху и трепету, ћутећи и благосиљајући, приклањајући се светом гробу Исусовом, захвалимо Господу за то, што је Он био сам, да ми не бисмо били сами, био остављен, да ми не би били остављени, прошао кроз увреде и ругања, клевету и понижење, страдање и смрт, да би ми у сваком нашем страдању осетили – да нисмо сами, него да је Спаситељ – „ са нама до краја века“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 On 5. 1. 2014. at 20:57, Mala рече Знам да није у реду, али шта ћу када ме тако мало занимају овоземаљске теме... Са које си ти планете? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука