Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 A možemo i ovako da pitamo: Šta žene očekuju da muškarac uradi kad se posvađaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 11:47, Иван ♪♫ рече A možemo i ovako da pitamo: Šta žene očekuju da muškarac uradi kad se posvađaju? mozemo, ali moras da otvoris tu temu da bi se odgovaralo na to pitanje.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Pa nista ja se vodim onom Indijskom u muskarcevom prisustvu ,zena ne sme da podigne glas niti da direktno oponentuje muksarcu nikada ,nije mi jasno kako kada pratite ova jasna lepa pravila mozete da se posvadjate ? Ali i ako se to desi uvek postoji druga trziste je veliko, zivot je kratak da bi ga trosli na svadje . Naravno ovo gore je sala ,zene danas isuvise gledaju serije i citaju cosmo, danas zene zele da se osamostale da postanu ravne muskartcu a u stvari ne vidim nista od zena .Preduzetnistvo ,tj neki posao -nula ,majke ,zemlja samo sa negativnim prirastajom i 200 000 nezenja, dakle nula ,da motivisu muskarce da ih neposmatraju kao ves masine -nula (sve iste na ulici sa eh sto nisam Soraja ,glupa lepa i bogata ). Lenje nase zene su jako lenje i sve ce uraditi samo da nerade ,odatle udaja za pare ,radno mesto ,bilo sta samo da nemorajhu da rade. Ipak mi ih volimo i takve ,uglavnom smo ljuti na njih zbog ovoga pa cutimo malo duze i da zato sem za prevaru uvek ocekujemo od njih izvinjenje cak i kada u nekoj situcaiji nisu krive Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 11:47, Иван ♪♫ рече Šta žene očekuju da muškarac uradi kad se posvađaju? feeble, obi-wan, DYNABLASTER and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 11:57, Nebojsa рече Pa nista ja se vodim onom Indijskom u muskarcevom p-risustvu ,zena ne sme da podigne glas niti da direktno oponentuje muksarcu nikada ,nije mi jasno kako kada pratite ova jsan lepa pravila mozete da se posvadjate ? Ali i ako se to desi uvek postoji druga trziste je veliko . auuuuuu....... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим. Драшко, Trifke, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 12:07, RYLAH рече Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим. `ajde...navijamo da se to sto pre desi.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 mozda je bolja ova slika... Ko se svađa – taj se voli! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 12:07, RYLAH рече Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим. neku nelektrisanu, da ti se složi uz tu varničavu aluminijumsku kapu, pa da varničite zajedno ps: nije novost da žene izazivaju visok napon kod muškaraca bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 11:59, Juan рече tako je! svalimo krivicu na žene! i skrenimo temu JESSY and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 13:51, Иван ♪♫ рече tako je! svalimo krivicu na žene! i skrenimo temu Види, није ту у питању сваљивање кривице, то ти је Хуанов принцип неодређености. Нека је ψ систем у коме је барем једно тело женског пола. Тада не постоји начин да се истовремено одреди стање ψ и тело μ одговорно за стање ψ (које се назива кривац за стање система). Уколико се техником признања измери кривац μ, тада функција стања система колабира и то на један од два начина: уколико је μ мушког пола, тада средњи полупречник система постаје бесконачан и систем ψ постаје једнак универзуму U (последично μ постаје кривац за свако ψ из U). Уколико је пак μ женског пола, тада средњи полупречник система постаје нула и систем ψ колабира у сингуларитет, чиме појам кривца постаје потпуно недефинисан. Gerhard, RYLAH, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 14:36, Juan рече Види, није ту у питању сваљивање кривице, то ти је Хуанов принцип неодређености. Нека је ψ систем у коме је барем једно тело женског пола. Тада не постоји начин да се истовремено одреди стање ψ и тело μ одговорно за стање ψ (које се назива кривац за стање система). Уколико се техником признања измери кривац μ, тада функција стања система колабира и то на један од два начина: уколико је μ мушког пола, тада средњи полупречник система постаје бесконачан и систем ψ постаје једнак универзуму U (последично μ постаје кривац за свако ψ из U). Уколико је пак μ женског пола, тада средњи полупречник система постаје нула и систем ψ колабира у сингуларитет, чиме појам кривца постаје потпуно недефинисан. haha facenew22222222 za kreativnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 auuuuu.....sta sve saznah.....ccc...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 On 26. 4. 2014. at 14:36, Juan рече Види, није ту у питању сваљивање кривице, то ти је Хуанов принцип неодређености. Нека је ψ систем у коме је барем једно тело женског пола. Тада не постоји начин да се истовремено одреди стање ψ и тело μ одговорно за стање ψ (које се назива кривац за стање система). Уколико се техником признања измери кривац μ, тада функција стања система колабира и то на један од два начина: уколико је μ мушког пола, тада средњи полупречник система постаје бесконачан и систем ψ постаје једнак универзуму U (последично μ постаје кривац за свако ψ из U). Уколико је пак μ женског пола, тада средњи полупречник система постаје нула и систем ψ колабира у сингуларитет, чиме појам кривца постаје потпуно недефинисан. Више сам пута реко, сад понављам: Кад видим ове твоје постове, жао ми је што нисмо у оним срећним временима кад су такве спаљивали! Ко зна шта си сад написо овде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Koja lepša polovina, ja? Pa ja se ne svađam sam sa sobom Trifke and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука