Jump to content

Ваше реакције у различитим животним ситуацијама...

Препоручена порука

On 26. 4. 2014. at 11:47, Иван ♪♫ рече
A možemo i ovako da pitamo: Šta žene očekuju da muškarac uradi kad se posvađaju?

mozemo, ali moras da otvoris tu temu da bi se odgovaralo na to pitanje.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa nista ja se vodim onom Indijskom u muskarcevom prisustvu ,zena ne sme da podigne glas niti da direktno oponentuje muksarcu nikada ,nije mi jasno kako kada pratite ova jasna lepa pravila mozete da se posvadjate ?

Ali i ako se to desi uvek postoji druga trziste je veliko, zivot je kratak da bi ga trosli na svadje . 

Naravno ovo gore je sala ,zene danas isuvise gledaju serije i citaju  cosmo, danas zene zele da se osamostale da postanu ravne muskartcu a u stvari ne vidim nista od zena .Preduzetnistvo ,tj neki posao -nula ,majke ,zemlja samo sa negativnim prirastajom i 200 000 nezenja, dakle nula ,da motivisu muskarce da ih neposmatraju kao ves masine -nula (sve iste na ulici sa eh sto nisam Soraja  ,glupa lepa i bogata ). Lenje nase zene su jako lenje i sve ce uraditi samo da nerade ,odatle udaja za pare ,radno mesto ,bilo sta samo da nemorajhu da rade. 

Ipak mi ih volimo i takve ,uglavnom smo ljuti na njih zbog ovoga pa cutimo malo duze i da zato sem za prevaru uvek ocekujemo od njih izvinjenje cak i kada u nekoj situcaiji nisu krive 

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 11:57, Nebojsa рече
Pa nista ja se vodim onom Indijskom u muskarcevom p-risustvu ,zena ne sme da podigne glas niti da direktno oponentuje muksarcu nikada ,nije mi jasno kako kada pratite ova jsan lepa pravila mozete da se posvadjate ? Ali i ako se to desi uvek postoji druga trziste je veliko .

auuuuuu....... :0222_shocked:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 12:07, RYLAH рече

Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим.

`ajde...navijamo da se to sto pre desi.... :pivo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

mozda je bolja ova slika...

kako_nastaviti_posle_11502536.jpg

Ko se svađa – taj se voli!

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 12:07, RYLAH рече

Чекам да ми Аурор набаци девојку, па ћу онда бити у прилици да одговорим.

neku nelektrisanu, da ti se složi uz tu varničavu aluminijumsku kapu, pa da varničite zajedno  :)))

ps: nije novost da žene izazivaju visok napon kod muškaraca

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 13:51, Иван ♪♫ рече

tako je! svalimo krivicu na žene!

i skrenimo temu

:)

Види, није ту у питању сваљивање кривице, то ти је Хуанов принцип неодређености.

Нека је ψ систем у коме је барем једно тело женског пола. Тада не постоји начин да се истовремено одреди стање ψ и тело μ одговорно за стање ψ (које се назива кривац за стање система). Уколико се техником признања измери кривац μ, тада функција стања система колабира и то на један од два начина: уколико је μ мушког пола, тада средњи полупречник система постаје бесконачан и систем ψ постаје једнак универзуму U (последично μ постаје кривац за свако ψ из U).  Уколико је пак μ женског пола, тада средњи полупречник система постаје нула и систем ψ колабира у сингуларитет, чиме појам кривца постаје потпуно недефинисан.

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 14:36, Juan рече

Види, није ту у питању сваљивање кривице, то ти је Хуанов принцип неодређености.

Нека је ψ систем у коме је барем једно тело женског пола. Тада не постоји начин да се истовремено одреди стање ψ и тело μ одговорно за стање ψ (које се назива кривац за стање система). Уколико се техником признања измери кривац μ, тада функција стања система колабира и то на један од два начина: уколико је μ мушког пола, тада средњи полупречник система постаје бесконачан и систем ψ постаје једнак универзуму U (последично μ постаје кривац за свако ψ из U).  Уколико је пак μ женског пола, тада средњи полупречник система постаје нула и систем ψ колабира у сингуларитет, чиме појам кривца постаје потпуно недефинисан.

haha  facenew22222222 za kreativnost :)

Подели на овим сајтовима

auuuuu.....sta sve saznah.....ccc...... joooj

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 14:36, Juan рече

Више сам пута реко, сад понављам: Кад видим ове твоје постове, жао ми је што нисмо у оним срећним временима кад су такве спаљивали! Ко зна шта си сад написо овде!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...