Jump to content

Ди деј

Препоручена порука

u teskim trenucima ne davati mi ni olovku ni kompjuter, jer postajem opasan

neka, neka...to je sasvim u redu...ti si jedna cista dusa...i znaj da Gospod ima plan za tebe....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

HappyBirthday004.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Постоји цвет који мирише опојније од других.

Постоје људи који својом духовном лепотом обасјају све наше мисли.

Постоје године које истичу својом милином....Нека их буде још пуно.

Срећан рођендан Ниџо! :msn_cake:

Torta.jpg

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Шта сте навалили с тим тортама, пустите слављеника да окваси грло мало

52352913.jpg

Срећан рођендан брате, све најбоље  :good2:

Иначе, ако ти нешто значи моје искуство као одговор на твоје писање... пре 12 година ми се догодила ситуација у животу за коју сам мислио да је невероватна срећа и да се коначно и мени она осмехнула. Међутим, временом сам почео да мењам мишљење, последица тог сплета околности је почела да ме ''гуши'', осећао сам се као везан... чак сам с времена на време падао у бедак због тога. И онда, једном током размишљања у бедак-тренуцима, дођем до закључка да један већи број битних људи у мом животу никад не би ни упознао да нисам тада, тог дана донео одлуку коју сам донео, а због које сам очајавао. Нећеш веровати, ухватила ме паника  :0222_shocked: помислим ''па човече, да нисам тада то урадио, никад не би упознао овог, оног, ову, ону...'', у моменту сам се растрезнио, и схватио да би ипак поред свега, опет такву одлуку донео и сто пута ако би ми се сто пута поновила, јер поред сто лоших ствари које је носила са собом, ова добра их је све потиснула.

Тако да буразеру, у свему тражи оно позитивно што носи са собом, а позитивног има сигурно, само га треба наћи :)

Још једном, све најбоље и не претеруј са Јеленком ;) 'оће црно дете да се појави ако претераш  :)

Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам што не видех ову тему одма' :)

Никола брате, не брини се. Увек је онако, колико је тешко, толико је и лако. Никад нешто више. Желим да ти ова година донесе мноро снаге, радости, љубави и успеха као и добре воље, јер се њима све преброди. А што би рекли, остало имаш код кинеза :)))

523966456943931079696206.jpg

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

цмок цмок цмок! за све! :) хвала на подршци! :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Sve najbolje, Nidžo...Tek sam sada video temu, pa ti nisam uživo čestitao... :)

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...