Иван Ивковић Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А что пьете когда здоровы? И када пијете здрав? Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А когда здоровы пьём всё что глубоко влияет на сознание. Догадайся! Trifke and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А что пьете когда здоровы? И када пијете здрав? Они пьют кофе,всевозможные варианты и 100 раз на дню Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Јесте кафа је код нас оно што је Русима чај. А Руси нећеду да пију кафу на таште. А код нас сви прво пију кафу па тек онда једу. Данче*, Trifke, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Они пьют кофе,всевозможные варианты и 100 раз на дню А прежде всего турецкий кофе, ещё называемый "домашний" Баба, Иоанна and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 100 раз на дню А није баш 100 раз на дан . Плафон 10-ак. Али је исто саставни део гостопримства код нас да се гост понуди кафом. Пре него ракијом. Такође кад се иде у госте гост носи на дар домаћину кафу и нешто слатко( чоколаду рецимо). Кад је неко славље носи се опет кафа и ракија на поклон. Кад је сахрана носи се само ракија. Trifke and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А прежде всего турецкий кофе, ещё называемый "домашний" Turska kafa Moja omiljena Данче*, Дијана. and Mini Mi је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А није баш 100 раз на дан . Плафон 10-ак. Али је исто саставни део гостопримства код нас да се гост понуди кафом. Пре него ракијом. Такође кад се иде у госте гост носи на дар домаћину кафу и нешто слатко( чоколаду рецимо). Кад је неко славље носи се опет кафа и ракија на поклон. Кад је сахрана носи се само ракија. Naučila sam sve to kod vas Trifke and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 И већина Срба пије горку кафу. А то пропрати речима: Пијем горку кафу јер ми је живот сладак. Иоанна and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Иначе турци више пију чај него кафу, чисто да се зна. Trifke, Данче*, Mini Mi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Кад је неко славље носи се опет кафа и ракија на поклон. Кад је сахрана носи се само ракија. Срби су небески народ зато што се на хебрејском језику небо каже ракија. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Реците нам понуду! по флаши Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Zeljko ima jos jedna razlika izmedju nas i Rusa: mi pijemo caj samo kada smo bolesni! Трифке ниси баш у потпуности у праву и ово се назива шумадински чај . Много је јако и удара у главу. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А когда здоровы пьём всё что глубоко влияет на сознание. Догадайся! Это мы пьем когда болеем! А когда болеем после того как это пьем, то пьет то от чего болеем, чтобы полегчало! Хорошо бы было если бы кто то попробовал это перевести. Загадочная русская душа.. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Это мы пьем когда болеем! А когда болеем после того как это пьем, то пьет то от чего болеем, чтобы полегчало! Хорошо бы было если бы кто то попробовал это перевести. Загадочная русская душа.. A mi to pijemo kad bolujemo,to sto vi pijete kad ste zdravi,a kad mi bolujemo od toga sto smo popili,to ponovo pijemo to od cega bolujemo da bi postalo lakse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука