Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Хајде молим те пиши на руском. Ово кад убациш у гугл транслејт то више ни викинзи не разумеју. Хорошо! "Чужая душа потемки".Так говорят Русские. Баба је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Znamo mi ljudi iz Moskve Aha.... Samo pričaju sa nekim akcenatom Иначе овде код нас у Белој Цркви се доселили силни Руси, највише из Москве, продали станове тамо и купили јефтине куће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Добродошао Јура. Баш лепо што пишеш на руском, да мало обновим (не)знање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Очень приятно было с вами поговорить! Вынужден вас покинуть. Думаю еще встретимся. Баба је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ма пусти, лукави латин ( шокац) оће да поквари наше братске односе. Видиш како су лукави ти латини, све под фирмом шале убацује овакве антируске подметачине. Трениран у Ватикану, лојалност 10/10 :Д :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Иначе овде код нас у Белој Цркви се доселили силни Руси, највише из Москве, продали станове тамо и купили јефтине куће. A gde je Bela Crkva? Ima u Ukrajini Белая Церковь, u blizu Kijeva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 A gde je Bela Crkva? Ima u Ukrajini Белая Церковь, u blizu Kijeva У Банату близу Вршца, позната Русима по Руској цркви, белим Русима, кадетском корпусу, руском музеју... http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/3395 http://www.ruskasoba.org/ru_index.html https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B0_%D0%A6%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0 Иоанна, Олимп, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 У Банату близу Вршца, позната Русима по Руској цркви, белим Русима, кадетском корпусу, руском музеју... http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/3395 https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B0_%D0%A6%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0 Baš je lepo Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Imamo mi takvu jednu moravsku narodnu epsku pjesmu al duga, pozaspat ćete svi Nešto ko ona o oranju Marka Kraljevića Jaroslav Hutka - Jura Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Брате од вас српских и чешких мораваца ме вата језа. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Брате од вас српских и чешких мораваца ме вата језа. Tek ćete uvatit kad se te dvije Morave spoje pa nastane jedna Velika od Jihlave do Ćuprije. Баба је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Zeljko ima jos jedna razlika izmedju nas i Rusa: mi pijemo caj samo kada smo bolesni! Милан Ракић, Фидер, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Zeljko ima jos jedna razlika izmedju nas i Rusa: mi pijemo caj samo kada smo bolesni! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Zeljko ima jos jedna razlika izmedju nas i Rusa: mi pijemo caj samo kada smo bolesni! А что пьете когда здоровы? И када пијете здрав? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Олимп, Иван Ивковић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука