Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ја јео неку руску супу од сардина, кад нисам тад умро нећу никад! Још ми игра пред очима та слика. Јел то ономад, кад си постио на води? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Чек шта фали кечапу, павлаки и сенфу? У мене жена вазда се бечи кад узмем пљескавицу по швабски са кечапом и сенфом јербо она узима по србски ( лук и љута) . И иначе ја мећем у свашта сенф и кечап рецимо са пилетином тј. са сваким печењем, а она гледа па пита: Као ти није жао? Ма дајјјјј... и то све помешати са сосом од мирођије?! Замисли, ја први пут у свом животу нисам појео пљеску до краја. Нисам могао од гадости! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Шта значи ово? Нешто као илегална ракија? Ну да! И вполне законный, делай сколько хочешь и пей. Только продавать нельзя. Па, да! И то је сасвим легитимно, да колико желите и попити. Једноставно не може да се прода. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ја јео неку руску супу од сардина, кад нисам тад умро нећу никад! Још ми игра пред очима та слика. Užas Znam ja da ništa vi ne razumete kod nas,ni hranu Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Užas Znam ja da ništa vi ne razumete kod nas,ni hranu Он се навикао на паприкаш. Deki992, Manolis, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Српска душа...уф. То је и Србима тешко да објасне. Ево на пример овде ти је преко 70% форумаша русофила. А овај Милосављевић на пример званично није. Али он те је први дочекао на форуму. Ја ти рецимо причам све проруске приче и кад то гледаш већи сам руски националиста од Путина, а на пример уопште нисам русофил, већ сам германофил. Значи српска душа: правило број 1. Све што видиш није тако. 2. Личи на руску, али су Срби лукав народ као грци и латини 3. има словенске елементе али има и медитеранске 4. Онај Џугашвили нам је расно и менталитетски ближи од вас Руса 5. најважнији елемент-Срби су ајдучки народ ( немају тај осећај за империју као ви нити уопште за државу, за Србе је свака државност проблем који треба решити рушењем ) и вазда причају о политици. 6. инат ( ово сам објашњавао на једном руском форуму на 10 страна и не пада ми на памет поново то да радим) Ми говоримо о! Соул Неко други је мрак. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Јел то ономад, кад си постио на води? Довео ујак неку жемску оданде (иначе та жемска је тежак алкохоличарррр! - цепа све живо!) и да нас угосте, а она као неки екстремни верник, пости, а флашу не испупшта из руку. Оно је био ШОУ ручак. Зелени парадајзи, неке цвекле на руски начин, сенфови, неке преслане рибе и као шлаг на торту, супа од сардина. У М Р О! Не дај Боже ником! Trifke, Фидер, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Он се навикао на паприкаш. 100 % Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Довео ујак неку жемску оданде (иначе та жемска је тежак алкохоличарррр! - цепа све живо!) и да нас угосте, а она као неки екстремни верник, пости, а флашу не испупшта из руку. Оно је био ШОУ ручак. Зелени парадјзи, неке цвекле на руски начин, сенфови, неке преслане рибе и као шлаг на торту, супа од сардина. У М Р О! Не дај Боже ником! Како човек мора да се жртвује за ујку! Ја баш волим рибље чорбе. Данче*, Manolis and Баба је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Довео ујак неку жемску оданде (иначе та жемска је тежак алкохоличарррр! - цепа све живо!) и да нас угосте, а она као неки екстремни верник, пости, а флашу не испупшта из руку. Оно је био ШОУ ручак. Зелени парадјзи, неке цвекле на руски начин, сенфови, неке преслане рибе и као шлаг на торту, супа од сардина. У М Р О! Не дај Боже ником! O mama! Ja ne znam takvu rusku hranu.....To je bila neka čudna Ruskinja..... Млађони, Manolis, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ну да! И вполне законный, делай сколько хочешь и пей. Только продавать нельзя. Па, да! И то је сасвим легитимно, да колико желите и попити. Једноставно не може да се прода. Онда није илегална већ је легална То је онда легално печена ракија али у домаћој варијанти, ако сам добро разумео Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 O mama! Ja ne znam takvu rusku hranu.....To je bila neka čudna Ruskinja..... Видиш да мало попила, ја смем да се кладим да није знала ни шта ставља ни колико. Trifke and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Како човек мора да се жртвује за ујку! Ја баш волим рибље чорбе. Ма кака чорба, супа, и убачено пар конзерви сардина и харинга и доста бибера, да се шлогнеш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ми говоримо о! Соул Неко други је мрак. Хајде молим те пиши на руском. Ово кад убациш у гугл транслејт то више ни викинзи не разумеју. Данче*, Trifke, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ма кака чорба, супа, и убачено пар конзерви сардина и харинга и доста бибера, да се шлогнеш! Јел пао после тога једно две недеље сваки дан неки говеђи гулаш? Да се повратиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука