Deki992 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Da zaista, te klasicne zanatlije mogu dosta dobro zaradjivati ako su na dobrom glasu. Ali za to i ne treba skola Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler. Млађони and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler. https://www.youtube.com/watch?v=M9_mUgZ98G0 Млађони, Slavko... and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler. Мој отац је имао грађевинску фирму,коју је завршио јер није могао да наплати од буржуја који гради станове по Београду,нема паре за исплату али зато вози 10 џипова и иде фазон на викенд на море. -Владимир-, Никола Поповић and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 LoL pa moj ćale može lepo da zaradi kada ode u penziju ako hoće, onako sad će još malo, a i dalje jak volu rep da iščupa. A što se ovih poslova tiče čovek radi sve, u kući ako se nešto pokvari a on ne zna da popravi 90% je to nešto završilo svoju karijeru, a iradije će da se zanima sa nečim da popravlja sam nego da odnese kod majstora pa makar ga ništa ne koštalo. Čak ume i da kuva i to bogami dobro kuva. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobro Blagoje ovde pričamo o zanatlijama a ne o menadžerima Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 https://poslovi.infostud.com/posao/Posao-na-terenu/NIS-Naftna-Industrija-Srbije/103027 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler.Ja bi bila auto - mehanicar Slavko..., Млађони and Danijela је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler. I ja isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 I ja isto. Pa šta čekaš? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Pa šta čekaš? Da se ugase Pouke.... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Lenštino Elem, neki moji drugari su se okrenuli zanatima kad su shvatili da nema druge. Neki se bave mehanikom, drvorezom, duborezom... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Da se ugase Pouke.... Pripremaj se brzo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Dobro Blagoje ovde pričamo o zanatlijama a ne o menadžerima Па у питању је занат и мој отац је грађевинар,молер и све остало и ради за паре код некога ко га унајмљује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Па у питању је занат и мој отац је грађевинар,молер и све остало и ради за паре код некога ко га унајмљује. Verujem da je tako al to jednostavno nije tema. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука