Jump to content

Najbolji poslovi u Srbiji koje možete raditi samo sa srednjom školom

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Dobar majstor i želja za učenjem. Da sam muško, sigurno bih bila ili keramičar ili moler.

Мој отац је имао грађевинску фирму,коју је завршио јер није могао да наплати од буржуја који гради станове по Београду,нема паре за исплату али зато вози 10 џипова и иде фазон на викенд на море.

Подели на овим сајтовима

LoL pa moj ćale može lepo da zaradi kada ode u penziju ako hoće, onako sad će još malo, a i dalje jak volu rep da iščupa. A što se ovih poslova tiče čovek  radi sve, u kući ako se nešto pokvari a on ne zna da popravi 90% je to nešto završilo svoju karijeru, a iradije će da se zanima sa nečim da popravlja sam nego da odnese kod majstora pa makar ga ništa ne koštalo. Čak ume i da kuva i to bogami dobro kuva.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dobro Blagoje ovde pričamo o zanatlijama a ne o menadžerima :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja bi bila auto - mehanicar :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Lenštino :D

Elem, neki moji drugari su se okrenuli zanatima kad su shvatili da nema druge. Neki se bave mehanikom, drvorezom, duborezom...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Dobro Blagoje ovde pričamo o zanatlijama a ne o menadžerima :D

Па у питању је занат и мој отац је грађевинар,молер и све остало и ради за паре код некога ко га унајмљује.

Подели на овим сајтовима

Па у питању је занат и мој отац је грађевинар,молер и све остало и ради за паре код некога ко га унајмљује.

Verujem da je tako al to jednostavno nije tema.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...