Blagoje Jovovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 хаххаа па рекла си да би то волела да радиш да си мушко,ја ти само наводим да није исплативо,јер људи не плаћају,е ако је тема шта би волели да радимо волонтерски,онда се извињавам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 хаххаа па рекла си да би то волела да радиш да си мушко,ја ти само наводим да није исплативо,јер људи не плаћају,е ако је тема шта би волели да радимо волонтерски,онда се извињавам. Ajd ne zezaj nego još jedared pročitaj uvodni post pa da nastavimo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Посао који можеш радити са средњом школом ? занимања која су тражена,али из личног искуства знам нису не добро него каткад ни уопште плаћена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Što ne znači da ih nema. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука