МилошБГ Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Дакле добри људи, потребна ми је та књига. Нема у књижарама у којима сам био и тражио, нема ни у магацину образа светачког распродата је давно кажу.дакле да ли неко зна или је видео било где ту књигу да има у продаји? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Да ли је има у нашој online библиотеци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Нема оче. Генерално иако не волим да читам преко нета тј компу ову књигу сам и ту тражио међутим не нађох. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Имам је ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Znate li mozda gde moze da se nabavi? Da li ima u Pozarevcu u nekoj crkvenoj prodavnici? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 "Izlozenje monaskog opita" sam nasao u knjizari blagodarnik. Dok "Isuse,tela moga zdravlje" sam nasao u crkvenoj prodavnici prekoputa crkve sv.Marka. Eto ako jos nekome bude zatrebalo. Inace Milane hvala. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ајде да буде ово нека свеобухватна тема за све људе који траже одређену књигу. Тренутно ме интересује следећа књига - Чуо сам од свог духовног оца- Д.Савић књига о старцу Никанору Хиландарцу. Нашао сам је само једну једину на сајту купиндо,тако да ако неко зна где је могу наћи,купити нека јави. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Нашао сам је само једну једину на сајту купиндо,тако да ако неко зна где је могу наћи,купити нека јави. Па на купинду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Zena koja je prodaje nije iz Beograda nego iz unutrasnjosti i mrzi me sto moram zbog knjige 5 puta ici u postu,jer mora prvo da se uplati pa onda tek salje i pritom uvek postoji sansa da se ista zagubi. I uzgred mislim da je malcice cena veca. Zato sam i pitao. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 И мени треба брука књига. И требала доћи на сајам у Бг, али..........омаче се. Мени је проблем што живим у малом граду и нема баш неки избор књига за купити (осим Коеља и екипе). А сад, да ми неко купи у Бг па да ми шаље.......испаде скупља пита него тепсија а баш ми треба јако много књига МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ja sam bio na sajmu i nasao sam mnoge koje sam trazio,ali eto nisam sve nasao. U svakom slucaju Biljana ako ti treba nesto konkretno i hitno,javi se da vidimo da kupimo pa da posaljemo. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 - Чуо сам од свог духовног оца- Д.Савић Јел ово ДУЛЕ СААААВИћ... Deki992 and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ja sam bio na sajmu i nasao sam mnoge koje sam trazio,ali eto nisam sve nasao. U svakom slucaju Biljana ako ti treba nesto konkretno i hitno,javi se da vidimo da kupimo pa da posaljemo. Јој Милоше, хвала ти, али мени требају за факултет књиге и треба их баш много, а то и није баш тако јефтино. За сада ћу себи копирати (да имам из нечега да учим), али свакако бих вољела имати те књиге у својој билиотеци. Хвала ти пуно Долазићу ја у Бг па ћу ја узети себи! МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 U svakom slucaju sta god ti treba,javi se slobodno bez ustrucavanja tu smo,kupicemo,poslati nije problem Zosima u pitanju je Dragoslav zamalo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 И мени треба брука књига. И требала доћи на сајам у Бг, али..........омаче се. Мени је проблем што живим у малом граду и нема баш неки избор књига за купити (осим Коеља и екипе). А сад, да ми неко купи у Бг па да ми шаље.......испаде скупља пита него тепсија а баш ми треба јако много књига Је л' нема ништа у Бањалуци ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука