Juanito Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Iz Vipa ističu da su spremni, čekaju odobrenje i ponudiće iPhone korisnicima u Srbiji. Znači ništa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Kaze mi jedan lik da ce mu ga doneti drugar iz Kanade, za 400 dolara... Da l je to realno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Kaze mi jedan lik da ce mu ga doneti drugar iz Kanade, za 400 dolara... Da l je to realno? Moj drug ima babu u kanadi pa je njegov brat išao često tamo i uzimao po 5-6 telefona za 350 i ovde prodavao za 500-600. UStvari nijeiPhone bio u pitanju nego iPod (onaj veći što liči na telefon) bio i to je bilo pre 3-4 godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Moj drug ima babu u kanadi pa je njegov brat išao često tamo i uzimao po 5-6 telefona za 350 i ovde prodavao za 500-600. UStvari nijeiPhone bio u pitanju nego iPod (onaj veći što liči na telefon) bio i to je bilo pre 3-4 godine Pa on mi kaze kao 400 dolara, to je realno dosta jeftino s obzirom da ovde sada moze da se kupi za 880evra cini mi se. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Kaze mi jedan lik da ce mu ga doneti drugar iz Kanade, za 400 dolara... Da l je to realno? ”Реално” је ако је закључан на њихову мрежу, па мораш да се хебеташ око откључавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 ”Реално” је ако је закључан на њихову мрежу, па мораш да се хебеташ око откључавања. Da, to je moguce. Opet, verovatno je i tako povoljnije, sta znam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Pa on mi kaze kao 400 dolara, to je realno dosta jeftino s obzirom da ovde sada moze da se kupi za 880evra cini mi se. :.mislise. U Svajcarskoj je 630 evra 4,7" U Kanadi je oko 530 evra. U SAD bez ugovora 649$ sto je oko 515 evra. Tako da su to realne cijene. Moze i jeftinije na ugovor onda je ovaj isti model u SAD 157 evra. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 U Svajcarskoj je 630 evra 4,7" U Kanadi je oko 530 evra. U SAD bez ugovora 649$ sto je oko 515 evra. Tako da su to realne cijene. Moze i jeftinije na ugovor onda je ovaj isti model u SAD 157 evra. Da, medjutim, cuo sam da tamo i Kinezi u SAD prave neke seme pa prodaju te sa ugovora dosta jeftinije, nesto slicno kao sto postoje i kod nas kombinacije (mislim da su se uglavnom romi bavili time ovde). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 iPhone dolazi u Srbiju, Apple zvanično potvrdio. https://www.apple.com/pr/library/2014/10/13iPhone-6-iPhone-6-Plus-Arrive-in-36-More-Countries-and-Territories-This-Month.html Svaka čast Vučiću. Za samo nekoliko meseci je doveo Apple, što žuti nisu mogli 7 godina. Млађони, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Komentar sa neta: "Za samo 9999.99 dinara mesečno, uz tarifni paket Prenesi Bubreg" feeble, Млађони, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Него брате, ти си у Америци. Купују ли тамо људи половњаке - тројке, четворке... мислим на мобилне Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 ne mogu da se snadjem na mtssajtu - može li neko da mi kaže šta je najpovoljnije za 5s postpaid Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 ne mogu da se snadjem na mtssajtu - može li neko da mi kaže šta je najpovoljnije za 5s postpaid brate kad vec uzimas tako skup telefon, zasto uzimas staru verziju, iphonima cjena ne pada lako ni kad izlazi novi model, razlika izmedju 6 i 5s je oko 10% sto se tice cjene, a performanse su znatno iznad tog procenta u korist iphone6, odnosno dobijes vise za ulozen novac w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 hvala - išo sam na ovu stranu al nije izbacio cenu - sad je ok ako nekog zanima, interesuje me ova ponuda Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 brate kad vec uzimas tako skup telefon, zasto uzimas staru verziju, iphonima cjena ne pada lako ni kad izlazi novi model, razlika izmedju 6 i 5s je oko 10% sto se tice cjene, a performanse su znatno iznad tog procenta u korist iphone6, odnosno dobijes vise za ulozen novac nisam se još 100 posto rešio - razmišljam i o soniju a šesticu nisam ni gledao - nisam znao da je tako mala razlika, hvala. Ispada 3400 mesečno za 5s - što uopšte nije malo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука