cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Не знам, м серија им је прелепа, ал је софтвер компликован а мени непрактичан. Мада по звуку и квалитету дисплеја нисам видео ништа равно хтц м серији уређаја. Мана им меморија, ал ако редовно одржаваш, не осети се толико. А ако оћеш аждају, ту ти је Самсунг Галакси серија, нема шта не може. Mnogo me odbija infantilan dizajn samsunga... Inace da se ne lazemo, ovo sto pricamo su dlake u jajetu. Svi telefoni su azdaje i svi poseduju komputativne moci koje skoro nikom od nas nisu potrebne... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Самсунг је кева за ово, одавно, сем по изгледу. Раније су их јурили и копирали, ал више јок, сад Епл каска. А ако неко хоће лептелефон, нек узме ХТЦ, шије Ајфон и по изгледу и по материјалима које користи. Manje više su isti po sirovim mogućnostima. Samsung stavlja jači hardver, ali je ta prednost anulirana time što Apple ima mogućnost da bolje optimizuje softver. Sve u svemu, filosofiju Sasmunga ne podnosim. Oni su kuvari koji bez ikakve dublje ideje sipaju u lonac sve što u datom trenutku imaju u frižideru. Ako bih uzimao Android, pre bih Sony odabrao. Ili HTC. Ili najbolje Nexus. Justin Waters, Млађони and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Inace, zanimljiv podatak. Retina displej kojim se ajphon dici je samsungov proizvod. Ne cak ni licenca nego ga samsung pravi i prodaje eplu;-) Displej nije isto što i krajnji korisnički proizvod. Nebo i zemlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Manje više su isti po sirovim mogućnostima. Samsung stavlja jači hardver, ali je ta prednost anulirana time što Apple ima mogućnost da bolje optimizuje softver. Sve u svemu, filosofiju Sasmunga ne podnosim. Oni su kuvari koji bez ikakve dublje ideje sipaju u lonac sve što u datom trenutku imaju u frižideru. Ako bih uzimao Android, pre bih Sony odabrao. Ili HTC. Ili najbolje Nexus. E Nexus je dobar izbor! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Manje više su isti po sirovim mogućnostima. Samsung stavlja jači hardver, ali je ta prednost anulirana time što Apple ima mogućnost da bolje optimizuje softver. Sve u svemu, filosofiju Sasmunga ne podnosim. Oni su kuvari koji bez ikakve dublje ideje sipaju u lonac sve što u datom trenutku imaju u frižideru. Ako bih uzimao Android, pre bih Sony odabrao. Ili HTC. Ili najbolje Nexus. Мени се свиђа Самсунг због тога што имају врхунски а опет једноставан и приступачан софтвер, а опет ти остављају могућност да мењаш и убацујеш шта год хоћеш. Твој телефон, ради како ти мислиш. Док ти Епл веже и руке и ноге, третирају те као кретена и још те убеђују колико си кул због тога. И наплате ти ко да је све то истина. Док је раније то и имало подлоге у разлици у квалитету, данас је само маркетинг. Сони је леп, ал недорађен чини ми се, а ХТЦ је по лепоти, квалитету звука и екрана непревазиђен, ал исто доста затворен ко Епл и непотребно компликован за коришћење. За све што ти треба најмање два до три корака више него на Самсунгу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Наравно, да не вуде забуне, овде не улазим у неку полемику, само причам како је по мом неком виђењу, свако има оно што му је битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Мени се свиђа Самсунг због тога што имају врхунски а опет једноставан и приступачан софтвер, а опет ти остављају могућност да мењаш и убацујеш шта год хоћеш. Твој телефон, ради како ти мислиш. Док ти Епл веже и руке и ноге, третирају те као кретена и још те убеђују колико си кул због тога. И наплате ти ко да је све то истина. Док је раније то и имало подлоге у разлици у квалитету, данас је само маркетинг. Сони је леп, ал недорађен чини ми се, а ХТЦ је по лепоти, квалитету звука и екрана непревазиђен, ал исто доста затворен ко Епл и непотребно компликован за коришћење. За све што ти треба најмање два до три корака више него на Самсунгу. a reci mi sta to bitno ne mozes mjenjati na iPhonu a na nekom android telefonu tipa samsung mozes? i kome to treba, po meni je taj argument bez veze... aplikacija za iOS ima mozd ai vise nego za android , nema sta nema, sta je prednost android telefona, to sto moze svaki klinac da im cacka po operativnom sistemu, po meni je to velika mana i za sam hardver je opasno, ja sam spalio maticnu plocu na jednom galaxy prije 2 godine a i samo funkcionisanje android telefona vremenom se pogorsava jer ga nije moguce neograniceno odrzavati bez poslejdica bas ko ni windows, tu je najveca prednost apple-a ne samo kod telefoina vec i kod racunara Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Zanijmivo. Jedna od većih zamerki Samsungu od strane androidaša je baš softver. Google nidi neke Galaxy i HTC uređaje sa vanila (neizmenjenim) androidom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Zanijmivo. Jedna od većih zamerki Samsungu od strane androidaša je baš softver. Google nidi neke Galaxy i HTC uređaje sa vanila (neizmenjenim) androidom. Не знам, мени се Самсунг показао најбољим. Софтвери умеју да им изађу недорађени, да верзије за неке регионе багују, али и то исправе брзо. Опет, причам о личном искуству које не мора бити релевантно другоме. Али ако ти треба коњ који ће све да ти одради и то са пола снаге, ово ми се показало најбоље. Чак се и мање загрева од других телефона кад га пржиш неким лудачким апликацијама или целодневним коришћењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 a reci mi sta to bitno ne mozes mjenjati na iPhonu a na nekom android telefonu tipa samsung mozes? i kome to treba, po meni je taj argument bez veze... aplikacija za iOS ima mozd ai vise nego za android , nema sta nema, sta je prednost android telefona, to sto moze svaki klinac da im cacka po operativnom sistemu, po meni je to velika mana i za sam hardver je opasno, ja sam spalio maticnu plocu na jednom galaxy prije 2 godine a i samo funkcionisanje android telefona vremenom se pogorsava jer ga nije moguce neograniceno odrzavati bez poslejdica bas ko ni windows, tu je najveca prednost apple-a ne samo kod telefoina vec i kod racunara Брате, ја сам причао о ономе што мени смета, ајде да не улазимо у секташка препирања око телефона каква имаш свуда по нету. Смета ми да ме неко третира као кретена и да ми брани да телефон који сам много платио користим како ја хоћу, да ми постави једну ломпликовану апликацију за интеракцију са компјутером, да ми каже одакле смем а одакле не смем да инсталирам апликације и још да ме убеђује да треба да будем срећан због тога. То ми смета и код појединих Андроид телефона, не прави се само Епл паметан. Што се софтвера тиче, раније је Ајфон био у апсолутној предности, али то одавно није случај. Првенствено због тих клинаца и осталих који чачкају, унапређују софтвер, избацују своје модове, и стално избацију нове идеје за побољшање система. Сад и Епл преписује од конкуренције. Опет, зависи од корисника, ја све време причам из свог угла, нисмо сви ни исти. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Nesto mi se ne zuri za novim iphone-om. Ovaj postojeci cu da teglim dok god moze da podrzava poslenji softver. No iWatch mi jako primaljiv. Nisam ljubitelj klasicnih satova, iako imam jedan ne nosim ga gotovo nikad osim u nekim posbnim prilikama. Vrijeme pratim na telefonu, a to moze nekad biti zamorno ako sjedis negdje pa dok izvadis telefon koji se upetljao u dzepu, ili dok otkopcas torbicu jako dosadno. iwatch ce biti sinhornizovan sa iphoneom i pola stvari koje se obavljaju na iphoneu moci ce sa na iwatch. Javljanje na pozive, kratko odgovaranje, citanje i slanje kratkih poruka, gledanje na vrijeme ili vijesti. Najvise mi se svidja biometrika. Senzori ugradjeni u sat ili kais gdje vec pratice puls, krvni pritisak, kalorije, predjenju metrazu - kilometrazu i sve ce se to obradjivati u aplikaciji health app koja dolazi sa novim IOS-8. Odlicna stvar za fitnes, ili nekoga kome je potrebno da prati zdravstveno stanje. Definitivno vrijedno samo se nadam da cijena u Evropi nece biti veca od 250-300 evra. PS - Kad ovo postane malo aktuelnije vec vidim teorije zvjere. Evo ziga zvijeri, stavlja se na desnu ruku, i moze da "govori". Veliki brat preko Amerikanaca pokusava da porobi svijet, upravljace vasim zdravljem na daljinu i moci ce vas usmrtiti jednim pritiskom na dugme, ili slati neke nevidljive impulse koji ce mijenjati raspolozenje, i misli. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ne kontam sto je ovaj sat tolki "bum" kad samsung gear postoji vec neko vreme i to u prodaji? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ne kontam sto je ovaj sat tolki "bum" kad samsung gear postoji vec neko vreme i to u prodaji? Zato sto se uvijek od apple ocekuje da izbaci poslednje cudo tehnike. No kako god to sta je najbolje je subjektivno, ali apple uvijek dobro odradjuje propagandnu masineriju mora se priznati. Nego ima li samsung gear biometriku? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Zato sto se uvijek od apple ocekuje da izbaci poslednje cudo tehnike. No kako god to sta je najbolje je subjektivno, ali apple uvijek dobro odradjuje propagandnu masineriju mora se priznati. Nego ima li samsung gear biometriku? evo pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=Ji6eoTrjtng пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 HTC je tata za sve njih. Ja imam htc one x, monoblok dizajn... Jednistavno prelep telefon a plus ima azdaju ispod haube... Htc one m8 je jos lepsi i bolji... Verovao sam u iPhone dok nisam dobio na poslu HTC One m7 (doduse u ovo m7 nisam najsigurniji) i mogu reci da je potpuono nadmasio iPhone koji sam prethodno koristio. Tako da te razumem cloudking је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука