Макрина Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Потпуно се слажем да је абортусом ограничено право жене да буде жена и да буде достојанствена.То никако да схвате феминисткиње и "модерне" жене. То што жена не води рачуна о себи кад већ не жели да рађа,говори о њеној затупљености,о њеној интелектуално-душевној мањкавости и никада нисам могла да разумем,гласноговорнице,које своју срамоту и простаклук јавно исповедају као своје право. Не желиш децу-у реду(питаће те старост о томе) али онда немој ни да правиш од своје материце гробницу и место мучења невиног. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Све је ово у реду и добро али би требало подржати акције да се забрани абортус у нашој земљи.Неки дан на Тргу републике два човека истакли транспарент о томе.Где су верници.Зашто црквена јерархија јавно не каже да они који врше абортусе лекари и назови мајке не смеју да уђу у цркву и колико.Стално нека кукњава а озбиљног става нигде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 9 minutes ago, Panthera Leo рече Где су верници ... Zato sto vernici nisu neki divljaci koji ce da urlaju na ulicama ... Dok jerarhija spava u bukvalnom smislu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Лео, ево таквих тема: https://pouke.org/forum/topic/41122-абортус-одузимање-дара-живота-и-могућности-постанка-нове-непоновљиве-личности/ https://pouke.org/forum/topic/35668-осмишљавање-забране-абортуса/ ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Па није то баш само урлање нисам мислио на урлање ја сам написао да јерархија треба да се одреди не знам зашто тако реагујете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 27, 2020 Пријави Подели Написано Мај 27, 2020 Trump: “Zajedno smo glas za one koji nemaju još glasa” “Nerođena djeca nisu nikada imali snažnijeg branitelja u Bijeloj kući", rekao je Trump u svom govoru obilježenom mnogim vjerskim referencama, u centru američke prijestolnice. "Svako dijete je neprocjenjivo i sveti dar od Boga". sanja84 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 27, 2020 Пријави Подели Написано Мај 27, 2020 ne znam što više ne zabrane te abortuse. to je prevaziđena stvar. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 27, 2020 Пријави Подели Написано Мај 27, 2020 пре 29 минута, sanja84 рече ne znam što više ne zabrane te abortuse. to je prevaziđena stvar. Еееее... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 27, 2020 Пријави Подели Написано Мај 27, 2020 On 4.6.2015. at 10:29, Макрина рече Не желиш децу-у реду(питаће те старост о томе) Rađate decu samo da bi vas neko čuvao u starosti? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука