Mironosica Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:08, kordun рече pa onih sto se rade van klinikaIzvini, a gde se rade ? Kod baba Kurane ? cloudking је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Nemojte da pričate gluposti molim vas није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:06, Mironosica рече Kako misliš ne dokumentovanih abortusa ? Они који се изврше а да се не пријаве неком јавном органу ( болници или некој другој установи ), о којима не постоји званична документација. Цитат Добро друже да ли је јако битно да ли је 200.000 или 150.000 ? Зар није најбитније то у свим тим вестима што си објавио то да је највећа стопа абортуса у европи управо у Србији? И притом ја кад сам овде ставио линкове,руководио сам тиме шта пише у тексту и где је све објављено,дакле ако 5 медија објави сличну бројку,а један много мању ипак ћу узети за релевантнију чињеницу те прве. И притом си ставио текст о 16.000 малолетничких абортуса,што уопште не мења чињеницу да је свих осталих заједно преко 150.000,већ се у том тексту баве само малолетничком. Бројек од 200.000 и 150.000 се увијек наводе као нагађања. Званични податак каже 23.000 а опет неке процјене од 40.000-80.000. Али главно је да су те велике бројке само НЕЗВАНИЧНЕ ПРОЦЈЕНЕ, док се званични подаци заснивају на документацији. Ако се нетачан податак пласира на више портала од тачног, то га не чини тачнијим ( не кажем да су ове велике бројке сигурно нетачне, него да број портала који их објављује их не чини тачнијим, него на чему су засновани-на незваничној процјени или на званичној документацији ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:09, Mironosica рече Izvini, a gde se rade ? Kod baba Kurane ? Ma imas sad "uradi sam" komplet. To prodaju na sajtovima ovih zlocinackih udruzenja protiv abortusa... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:04, kordun рече ti ti isto ono kad roditelji kazu mladoj uoci vjencanja, sine uvijek se mozes vratiti kuci, pa ono tako i bude nakon prve svadje kad neko ima dostupnu alternativu nece ni razmisljati da je ne iskoristi, danas je to normalno, a nekada, prije pedesetak godina pa sve u rikverc od pocetka istorije to je bila nevidjena sramota za siru familiju Некад се знао ред. Кад је жена једном била продана, то је било то. Ове данас ем бирају за кога ће, ем могу да оду кад оће. Човек јој лупи покоју васпитну ћушку за њено добро и она одма трчи назад код маме. Не свиђа ми се куда иде овај свет... RYLAH, Ћириличар and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:11, Mironosica рече Nemojte da pričate gluposti molim vas Глупости? Ријеч је о спору око вјеродостојности аргумента. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:11, Ћириличар рече Они који се изврше а да се не пријаве неком јавном органу ( болници или некој другој установи ), о којима не постоји званична документација. Бројек од 200.000 и 150.000 се увијек наводе као нагађања. Званични податак каже 23.000 а опет неке процјене од 40.000-80.000. Али главно је да су те велике бројке само НЕЗВАНИЧНЕ ПРОЦЈЕНЕ, док се званични подаци заснивају на документацији. Ако се нетачан податак пласира на више портала од тачног, то га не чини тачнијим ( не кажем да су ове велике бројке сигурно нетачне, него да број портала који их објављује их не чини тачнијим, него на чему су засновани-на незваничној процјени или на званичној документацији ). Zvanična dokumentacija mora da postoji , bez obzira da li je državna ili privatna klinika , a to što blic I kurir nemaju uvid u to, to je druga priča није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:09, Mironosica рече Izvini, a gde se rade ? Kod baba Kurane ? Приватне ординације на примејр. А чести су сигурно случајеви да се раде и под нехигијенским условима ако је немогуће све завршити у болници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 One su genijalne, oduševila sam se transparentima! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:14, Mironosica рече Zvanična dokumentacija mora da postoji , bez obzira da li je državna ili privatna klinika , a to što blic I kurir nemaju uvid u to, to je druga priča Па постоји. Ето, 23.000 годишње каже. Сад, колик оје и то тачно јер не узима у обзир недокументоване абортусе. Не знам, рекао сам све што сам имао око тих бројки. Макар по мени, 200.000 и 150.000 су нереалне цифре, а 40.000-80.000 су исто тако превисоке, али су већ у домену реалности. Званични податак је какав-такав оријентир, али је вјеродостојан оријентир. Нека се 2-3 пута више врши недокументованих абортуса, то је ипак реална процјена, а не 10 пута више. Сад, док се не утврде бројеви са већом сигурношћу, овај аргумент бројки није вјеродостојан у расправи. Ето, толико од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:09, Mironosica рече Izvini, a gde se rade ? Kod baba Kurane ? Па мислиш да не постоји то? да ли знаш колико по унутрашњости постоји абортуса јер жене узимају од неких баба врачара одређене чајеве и слично да би изврише чедоморство. А где су приватне ординације где се и најчешће врше абортуси јер морају бити дискретни и нема јавних података о томе. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:17, Margareta рече One su genijalne, oduševila sam se transparentima! "Секуларизовано образовање у школе"? Погодила је тему, алал јој вера Значи овдје је ријеч о нашем образовном систему! А ја мислио да је у питању сукоб живот-слобода. Пих... kordun and Ронин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:18, Blagoje Jovovic рече Па мислиш да не постоји то? да ли знаш колико по унутрашњости постоји абортуса јер жене узимају од неких баба врачара одређене чајеве и слично да би изврише чедоморство.E tako će biti svuda ako zabrane abortus ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:11, Juan рече Некад се знао ред. Кад је жена једном била продана, то је било то. Ове данас ем бирају за кога ће, ем могу да оду кад оће. Човек јој лупи покоју васпитну ћушку за њено добро и она одма трчи назад код маме. Не свиђа ми се куда иде овај свет... dobro , to je jedna krajnost, ali danas je na sceni druga krajnost gdje se razilaze kao dobar dan iz ciste objesti i gluposti jer im je ta mogucnost na dohvat ruke i sasvim normalna,uopste nije sramota, ranije nije moglo tako i to je poenta... ja se isto gadim tog ugovaranja braka bez ljubavi kao i svaki pravoslavac, ali nije to poenta bila onog sto sam ja pisao vec je bila poenta da se ljudi mnogo lako odlucuju na lose stvari kada su im na dohvat ruke, mi kao pravoslavci valjda treba da tezimo da nam u drustvu bude sto manje losih stvari normalnost, a ne da skroz pustimo sve bolestine ljudske na slobodu, pa ljudi smo nismo libertarijanci pobogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 On 9. 9. 2014. at 21:20, Mironosica рече E tako će biti svuda ako zabrane abortus ! Или ће бити мање и ту због бојазни од закона ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука