Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Stvarno je kreten onaj koji misli, da je NDH umrla u Hrvatskoj i da je nema više ni u tragovima praha. Taj "NOŽ" pre svega stoji na samom Hrvatskom vratu...i nije stidna i bedna istorija "nekih" Hrvata i fratara. Naravno da sad moram i da dodam, da Vatikan nije podržavao tu vrstu "politike" misionarenja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Спасао сам једног војника ЈНА, муслимана, који је побегао из касарне тако што сам га одвео Јусуфспахићу да га пребаци из Београда. Kao vojnik vojniku hoću da dodam,kad je moja jedinica krenula u oslobadjanje kasarne u Vukovaru i "osvojila" grad, svi hrvati su bili pitani da li hoće krenuti sa jedinicom ili ostati u Beogradskoj kasarni. 1991god. Puno vojnika je i ta "komunistička" JNA spasila. Komunizam je veliko zlo ali ja nisam osetio,da su se vatrena dejstva koristila samo u službi ideologije. Pogotovo mislim da nije trebalo bežati iz JNA, nego je u samoj njenoj "političkoj" suštini menjati. Srpska vojska nije ničija pa ni čedo komunizma. (zakazali smo jer je bilo puno "lepih" momenta,da se taj komunizam zaustavi u samim najvažnijim institucijama,delovaći unutar njih). To mogu i umem da svedočim po DUHU svojih saboraca i starešina. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука