Ignjatije Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Zvonik subotički je bio dobar, ali me strašno razočarali kada su počeli da pišu o "heroju domovinskog rata" Anti Gotovini i ostale gluposti vezane za "domovinski rat". Uglavnom nema normalnog teološkog časopisa/novina među katolicima u Srbiji, što je trulo. Еххххх. Шта да ти кажем.... Ne znam kakvi su pravoslavni časopisi ali ovi su užas. Најбољи су православни. Чиста духовност, а политичке теме на нивоу. Нема лепше вере од православне! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Нема лепше вере од православне! Jel' to peva Baja Mali Knindža? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Jel' to peva Baja Mali Knindža? Не колико знам. Он пева оно "Кад сам био мали...", " Божић је", "Ја сам Србин, ја сам православац"... То некако и личи, али Томпсоново "Јасеновац и Градишка стара..." Срамота да је тај човек још на слободи и да слободно пева. Плус кад видимо и овакве ствари негирања страдања тамо долазимо до тога да из историје нисмо много научили, и да се, не дај Боже, може поновити са оваквим подмладком. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Jel' to peva Baja Mali Knindža? Мислим да он пева : "Ја сам рођен гдје џамије нема." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Мислим да он пева : "Ја сам рођен гдје џамије нема." Ма не. То певају Жаре и Гоци колико сам упућен. А оно "Муслимани боље да вас нема" пева Лепи Мића. Не дирај Бају, молим те. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Мислим да он пева : "Ја сам рођен гдје џамије нема." Иначе. Баја пева и оно ,,Станите паше и усташе, не дирајте што је наше, у нама је срце лавље, ми бранимо Православље". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Не колико знам. Он пева оно "Кад сам био мали...", " Божић је", "Ја сам Србин, ја сам православац"... То некако и личи, али Томпсоново "Јасеновац и Градишка стара..." Срамота да је тај човек још на слободи и да слободно пева. Свака нација има барем једну будалу. Баја се уопште не разликује од Томсона, тзв. ратни профитери који и дан данас профитирају ширећи мржњу међу новим генерацијама. Права је штета што такви људи шетају овом планетом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Свака нација има барем једну будалу. Баја се уопште не разликује од Томсона, тзв. ратни профитери који и дан данас профитирају ширећи мржњу међу новим генерацијама. Права је штета што такви људи шетају овом планетом. Баја нема ниједну песму типа ,,Јасеновац и Градишка стара", нема ниједну песму где се велича клање и убијање људи. Томпсон отворено, у својим песмама, велича усташе и усташку идеологију. Тако да није баш исто. Бајине песме су (сем понеких које су можда мало претеране) углавном родољубиве, док су Томпсонове песме отворено шовинистичке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Тако да није баш исто. Бајине песме су (сем понеких које су можда мало претеране) углавном родољубиве, док су Томпсонове песме отворено шовинистичке. Исти су, њима је вера динар/куна а језик €вро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Поштована братијо. Форумаш под именом "Маринковић" је због начина комуникације на Форуму, те псовања и још којекаквих гадости удаљен са Форума. А ви се вратите теми, која није Марко Перковић, нити тај Баја, него један загребачки лист... Хвала. feeble, Баба, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Свака нација има барем једну будалу. Баја се уопште не разликује од Томсона, тзв. ратни профитери који и дан данас профитирају ширећи мржњу међу новим генерацијама. Права је штета што такви људи шетају овом планетом. Није баш исто Баја и Тупсон. Овај други је неонациста а Баја је кркан, сељак, крајишник. У време рата многи су певали којешта и то је регуларна ратна пропаганда, подизање морала и тако то. Баја међутим више не пева о томе јер је рат прошао. А Тупсон и даље пева и о рату и о много горим стварима. И Бора Чорба је певао са Бајом па није неонациста нити мизантроп ко Тупсон, мада му ( Бори) сви замерају на том аранжману, једино га је Арсен Дедић оправдао по том питању и то на моје запрепашћење. Ignjatije and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Баја међутим више не пева о томе јер је рат прошао. А Тупсон и даље пева и о рату и о много горим стварима. Мораћу да те исправим, био је скоро у Белој Цркви (на градском језеру) певао је све песме по чему је познат, брујао је цео град целу ноћ тако да није баш тачно да не пева више те песме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Свака нација има барем једну будалу. Баја се уопште не разликује од Томсона, тзв. ратни профитери који и дан данас профитирају ширећи мржњу међу новим генерацијама. Ne bih se slozio,mrznju,onosno netrpeljivost siri istorija koja se ne moze prepakovati,ni imeniti,bez obzira sto bi je jedan od ova dva naroda zarko zelio promeniti,i osloboditi se ruzne proslosti. Исти су, њима је вера динар/куна а језик €вро. Stalno to neko izjednacavanje Srba sa Hrvatima u negativnom kontekstu.Najpre je pocelo sa Ustasama i Cetnicima,koji su nebo i zemlja razlika,jer prvi su imali fabrike smrti,drugi bili ostaci regularne vojske.Negde sam procitao da je jedan Hrvatski Istoricar cak napisao,da su cetnici iz osvete tokom drrugog svetskog rata ubili 4000 Hrvata,sto je nemerivo prema Milion i po Srpskih civila za vreme drugog svetskog rata.Tako sad i ovde izjednacavanje Tompsona,koji velica taj genocid ,i jednog kafanskog pevaca koji peva rodoljubive pesme.Iako je Tompson muzicki obrazovaniji lik,od Baje, njegovi tekstovi propagiraju zlocin.Ko zna,mozda je i njemu neki predak bio Srbin,pa resio covek da se dokaze. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Мораћу да те исправим, био је скоро у Белој Цркви (на градском језеру) певао је све песме по чему је познат, брујао је цео град целу ноћ тако да није баш тачно да не пева више те песме. Нијесам упознат. Мислио сам да је то баталио. А такође сам мислио да то више нико не слуша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 А такође сам мислио да то више нико не слуша. Слуша млађарија (нажалост). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука