Tanja Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 " Пут у бескрај " Још једна пловидба у бесконачно. Пут у бескрај. Позив у „ Благословено Царство Оца и Сина и Цветога Духа “ и спремно АМИН! И тада, као можда никада и сваки пут тада, схватиш колико значиш, како си потребан, посебан, важан, најважнији – део. Ти, тако мали ништа немајући, себе дајеш. А брод плови речју, учењем, смрћу – давањем Тела и Крви ка Васкрсењу до Вазнесења и повратка са десне стране Славе Оца. Пловидба прошлости, садашњости, будућег. Пловидба истинског живота, твог живота, нашег живота у Христу – Божанствена Литургија. Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Највеће моје презнојавање. Текст, због кога сам се у једном моменту осетила као Олива(сећате се оног цртаћа када пише роман, папири на све стране, капи зноја, обавезне сузе и наравно срећан крај). Нисам била сигурна, свести све на тако мало речи, деловало ми је готово неодговорно. Одлучила сам да га ипак објавим. Зовем вас да се презнојавамо, плачемо и радујемо се заједно. Ми-Црква. Ми-Народ Божији. Ми-обични, мали и тако важни. Лепо је и лако је, наше је. Ту су они који началствују, ту смо ми и ето ЛИТУРГИЈА, ЛИТУРГИЈА, ЛИТУРГИЈА 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif 1405_love Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ????? ??? ?? ?? ????????????, ??????? ? ???????? ?? ???????. ??-?????. ??-????? ??????. ??-??????, ???? ? ???? ?????. ???? ?? ? ???? ??, ???? ??. ?? ?? ??? ???? ???????????, ?? ??? ?? ? ??? ?????????, ?????????, ????????? 0409_feel ???? ???? ???????,??????? ? ???? ???? ???? ? ????????...??? ?? ? ???? ?? ?? ?. ????? ? ??????..."?? ?? ???? ? ?????,??? ?? ????? ?????...!" ?? ????? ??????,??? ???? ?????. ???? ??? ??? ? ?????,????,????????? ?? ????! ?????????? ??? ??? ???????????? ??????? ?????... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mira Mirjana Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Neizreciva RADOST,svaki put sve vise. Izatkana nit. Put ljubavi,spasenja ka vecnosti! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Одводиш и мене на станицу... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Nemam sta da dodam na ovaj tekt. Nisi ostavila prostora dilemama, pitanjima... Prosto je to to. Put u beskraj, Delo svih nas 0110_hahaha НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука