Jump to content

Православни документарни филмови

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• 2 weeks later...

ФИЛМ “Хорда” изабран за најбољи руски филм ове године путем интернет гласања

Објављено од стране Славко и Марија Живковић на 18. март 2013.

МОСКВА, 14. МАРТА (Светигора прес) – У Москви је уручена награда Russian Internet Movie Award RIMA-2012  у номинацији за најбољи руски филм.

Већ други пут је уручена једна од „најпопуларнијих“ руских филмских награда, коју додјељују интернет корисници.

Шесдесет двије хиљаде гледалаца имали су задатак да изаберу најбоље између 500 и више филмова. У номинацији „најбољи руски филм“ награду је освојила „Хорда“, филм ТВ компаније „Православна енциклопедија“.

За најбољу глумицу је изабрана Надежда Михалкова, за улогу у филму „Љубав са акцентом“, за најбољег глумца Данило Козловски за улогу у филму «Духless». За најбољи руски анимирани филм је проглашен „Три богатира: на далеким обалама“. Награду у номинацији „најбољи режисер“ је добила Авдотја Смирнова за филм „Кококо“.

http://www.sedmitza.ru/news/3546403.html

И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;

https://www.facebook.com/pravoslavni

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Бог има задњу реч pdf_button.png printButton.png emailButton.png

Bog%20ima%20zadnju%20rec.jpg        

Осим што говори о јединству вере и медицине, документарни филм "Бог има задњу реч", садржи и сведочанства о чудесним исцелењима пацијената, које је савремена медицина, немоћна да их излечи, прогласила неизлечивим. Износе их лекари који су их лечили, потврђујући да је, као и у свему другом, Бог Тај који има задњу реч.

Извор: Манастир Клисина

Подели на овим сајтовима

Бата Марти, не пратиш форум већ дуже време, било је ово... .smesko.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Дошло ми да га данас опет погледам и јесам! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Дошло ми да га данас опет погледам и јесам! 

Ја га имам у компу и на још два диска, за сваки случај :)

Подели на овим сајтовима

Ја га имам у компу и на још два диска, за сваки случај

Због тог "случаја", "шибни" га и на флеш... :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...