Панарет Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Можда је Исус разумео да апостоли не могу да сваре то да човек од крви и меса може бити истовремено и Бог, односно да и они могу постати такви. Како им наука којом их је поучавао не би звучала као још једна људска мудролија, он се позвао на "Оца" као јеврејског Бога и потребног сведока да не прича тамо неке приче, него оно што је "чуо", што није његово...Опет, мислим и да је Исус "медитирао", "молио" и на тај начин откривао у себи божанску природу, тако да је све што је учио заиста и - чуо... Не би ме изненадило да сам промашио питање. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Можда је Исус разумео да апостоли не могу да сваре то да човек од крви и меса може бити истовремено и Бог, односно да и они могу постати такви. Како им наука којом их је поучавао не би звучала као још једна људска мудролија, он се позвао на "Оца" као јеврејског Бога и потребног сведока да не прича тамо неке приче, него оно што је "чуо", што није његово...Опет, мислим и да је Исус "медитирао", "молио" и на тај начин откривао у себи божанску природу, тако да је све што је учио заиста и - чуо... Не би ме изненадило да сам промашио питање. Čuo,da. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука