Jump to content

Kako shvatate reči - jer vam sve kazah što čuh od Oca svojega?

w.a.mozart

Препоручена порука

Можда је Исус разумео да апостоли не могу да сваре то да човек од крви и меса може бити истовремено и Бог, односно да и они могу постати такви. Како им наука којом их је поучавао не би звучала као још једна људска мудролија, он се позвао на "Оца" као јеврејског Бога и потребног сведока да не прича тамо неке приче, него оно што је "чуо", што није његово...Опет, мислим и да је Исус "медитирао", "молио" и на тај начин откривао у себи божанску природу, тако да је све што је учио заиста и - чуо... :)

Не би ме изненадило да сам промашио питање.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Можда је Исус разумео да апостоли не могу да сваре то да човек од крви и меса може бити истовремено и Бог, односно да и они могу постати такви. Како им наука којом их је поучавао не би звучала као још једна људска мудролија, он се позвао на "Оца" као јеврејског Бога и потребног сведока да не прича тамо неке приче, него оно што је "чуо", што није његово...Опет, мислим и да је Исус "медитирао", "молио" и на тај начин откривао у себи божанску природу, тако да је све што је учио заиста и - чуо... :)

Не би ме изненадило да сам промашио питање.

Čuo,da.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...