šangaj Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Аууууу... изгубисмо од канађани..... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 еееееееее... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Srbija je u trećem kolu prve faze poražena od Poljske rezultatom 3:1, po setovima 25:19, 25:18, 21:25 i 25:23. Srbija će takmičenje nastaviti u grupi H u Milanu sa Meksikom i pobednikom duela između Brazila i Kube. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 јадни наши 0120_angryy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Леле..... кууукуууууууууууу...... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Nesmijem ni navijati! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... Ja ću biti krivac, sigurno.Moram opet biti na jednoj strani.Neznam da li ću na lijevu ili na desnu. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... Ja ću biti krivac, sigurno.Moram opet biti na jednoj strani.Neznam da li ću na lijevu ili na desnu. :cheesy2: Кол`ко сам ја разумео... добро је што смо изгубили... сад имамо лакшег противника... Нас нико не може да победи... а ко успе да нас победи... тај то уради на кварно ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... Ja ću biti krivac, sigurno.Moram opet biti na jednoj strani.Neznam da li ću na lijevu ili na desnu. :cheesy2: Кол`ко сам ја разумео... добро је што смо изгубили... сад имамо лакшег противника... Нас нико не може да победи... а ко успе да нас победи... тај то уради на кварно 0442_feelDa svako vreme ima svoga Maradonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... Ja ću biti krivac, sigurno.Moram opet biti na jednoj strani.Neznam da li ću na lijevu ili na desnu. Кол`ко сам ја разумео... добро је што смо изгубили... сад имамо лакшег противника... Нас нико не може да победи... а ко успе да нас победи... тај то уради на кварно 0442_feel 1405_loveDa svako vreme ima svoga Maradonu Ma Maradona je odličan!!!! On je za mene uz Pele-a najbolji fudbaler sveta!!! O što se tiče nameštanja utakmica i slično... čak se priča da su turci bili dopingovani za vreme Kosovske bitke... :cheesy2: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Nesmijem ni navijati! Пази, ми морамо некога да окривимо за пораз.... Ja ću biti krivac, sigurno.Moram opet biti na jednoj strani.Neznam da li ću na lijevu ili na desnu. Кол`ко сам ја разумео... добро је што смо изгубили... сад имамо лакшег противника... Нас нико не може да победи... а ко успе да нас победи... тај то уради на кварно 4chsmu1 dadaDa svako vreme ima svoga Maradonu Ma Maradona je odličan!!!! On je za mene uz Pele-a najbolji fudbaler sveta!!! O što se tiče nameštanja utakmica i slično... čak se priča da su turci bili dopingovani za vreme Kosovske bitke... 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат O što se tiče nameštanja utakmica i slično... čak se priča da su turci bili dopingovani za vreme Kosovske bitke... 0205_whistlingNisu oni vecc Vuk Brankovicc i njegovi. ...pa su "iskulirali" bitku. 0212_rolleyes БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Цитат O što se tiče nameštanja utakmica i slično... čak se priča da su turci bili dopingovani za vreme Kosovske bitke... 0212_rolleyesNisu oni vecc Vuk Brankovicc i njegovi. ...pa su "iskulirali" bitku. 0442_feel Ма ја предлажем да уложимо жалбу комисији... да после комисија дискфалификује Турксу, а ми добијемо службеним резултатом... 0205_whistling ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Цитат Ма ја предлажем да уложимо жалбу комисији... да после комисија дискфалификује Турксу, а ми добијемо службеним резултатом... 0205_whistlingNe mozze, bratac, jer su krivi naschi igrachi a ne njini. 0212_rolleyes БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука