Jump to content

Манастири, манастирски начини живота (видео записи, линкови, чланци..)

Препоручена порука

Umalo da dobijem infarkt listam stranice i ni jedan jedini MANASTIR IZ NAŠE SRPSKE VOJVODINE...ali...izvukli ste se vidim postavljeno je čini mi se pet pa hvala :)

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Manastir Sveti Nikolaj srpski, Soko grad meni jedan od najdražih i na veoma lepom mestu

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Nesto iz mog rodnog kraja,okolina Paracina,ako da Bog,ovaj bi manastir vredelo obnoviti..  http://youtu.be/hcio-yM6f7A

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Ковиљски манастир спада у ред знаменитих српских светиња, које су као споменик културе под заштитом државе. Стављен је под заштиту 4. августа 1949. године. Манастир се назива светоархангелским, јер је подигнут у славу и част светим Архангелима Михаилу и Гаврилу, који се славе лети 26. јуна.

По предању, манастир је основао Свети Сава око 1220. године, када је на месту где се данас налази манастир, помирио угарског краља Андрију са својим братом Стефаном Првовенчаним.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Косово и Метохија село Зочиште -манастир Св. врачи  Козмо и Дамјан

http://www.youtube.com/watch?v=vwebrmIzRPw

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Мени је најдражи моравски стил.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...