Megas Doux Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Umalo da dobijem infarkt listam stranice i ni jedan jedini MANASTIR IZ NAŠE SRPSKE VOJVODINE...ali...izvukli ste se vidim postavljeno je čini mi se pet pa hvala Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Manastir Sveti Nikolaj srpski, Soko grad meni jedan od najdražih i na veoma lepom mestu Данче*, Ненад Р. and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Nesto iz mog rodnog kraja,okolina Paracina,ako da Bog,ovaj bi manastir vredelo obnoviti.. http://youtu.be/hcio-yM6f7A Данче* and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Još jedan vojvodjanski nama veoma drag ,uz lepu muziku...poslušajte Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Ковиљски манастир спада у ред знаменитих српских светиња, које су као споменик културе под заштитом државе. Стављен је под заштиту 4. августа 1949. године. Манастир се назива светоархангелским, јер је подигнут у славу и част светим Архангелима Михаилу и Гаврилу, који се славе лети 26. јуна.По предању, манастир је основао Свети Сава око 1220. године, када је на месту где се данас налази манастир, помирио угарског краља Андрију са својим братом Стефаном Првовенчаним. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Косово и Метохија село Зочиште -манастир Св. врачи Козмо и Дамјан http://www.youtube.com/watch?v=vwebrmIzRPw Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 http://youtu.be/TXLpbzf7ycY Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 I šta ste zaključili koji stil od tri koja se najčešće koriste u gradnji crkava i manastira u Srbiji vam je najdraži ? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Мени је најдражи моравски стил. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука