Драгана. Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Jeste li imali ikada neki los predosjecaj, a da se posle obistinio? Ono kad vas obuzme neobjasnjiv predosjecaj i uskovitla se u stomaku? :O Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Svakodnevno, ali sam lepo vaspitan i o tome ne govorim puno, nego samo posle povucem vodu. Млађони, nickelpower, Рада. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ајде бре ти само кукаш нешто... Ено тамо на "Слике форумаша" имаш шта си тражила на статусу. Данче*, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 sta imam? :OO otkud ja znam, ja samo LEPO, kulturno pitam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 I meni se dežavalo, kažem sebi imam loš predosećaj da će da mi na ispitu padnu sva pitanja koja ne znam, i svaki put kada sam imao taj predosećaj to mi se i desilo. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ja sam po prirodi optimista i uvek imam neki osecaj da ce nesto dobro da mi se desi ... I da vidis prilicno sam talican ... RYLAH, Данче* and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 sta imam? :OO https://www.pouke.org/forum/topic/7046-слике-форумаша/?p=1156348 otkud ja znam, ja samo LEPO, kulturno pitam Нема предосећаји, тарот, гледање у пасуљ итд. Сваки пут кад ти то падне на памет десет склека за казну. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 U prvi mah pomislih da se suncas u pantalonama aha, ma neka, vidim ja da si poceo sa Zosketom da se... ovaj... mace i te fore, pa cu da odstupim Crveni Baron, Grizzly Adams and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 U prvi mah pomislih da se suncas u pantalonama aha, ma neka, vidim ja da si poceo sa Zosketom da se... ovaj... mace i te fore, pa cu da odstupim Па сладак је дечко. Имам неки предосећај... RYLAH, Crveni Baron and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Imala sam predosecaj da me neko gleda,dok pijem kafu na terasi i radim svakakve gluposti... ... :1736_action: ...I zaista komsija ima sigurnosnu kameru. Sad ne mogu ni na ulicu da izadjem ko covek. Ta kamera me izludjuje. Koji to lopov moze da doleti iz svemira ? Ta kamera je daleko,ne moze ni da joj se pridje,a kamoli da se udje u njegov stan preko moje terase ,jer da moze,ona bi vec odavno nestala sa lica zemlje,ne zvala se ja Arsenija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Па сладак је дечко. Имам неки предосећај... begam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ајде бре ти само кукаш нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Ајде бре ти само кукаш нешто... dobro bolan ili bona, jesi musko ili zensko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука