Trifke Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 молим те цитирај ми где сам ја рекао да је лагање у реду? или закидње на порезима? ******************************** Ја причам о томе да плаћање пореза нема везе са љубви према народу. Ја лично мислим да постоје добри и лоши порези, смислени и бесмислени. Nije sija nego vrat. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ne nego ce da padnu sa neba. Постоје приватне болнице, често цркве и хуманитарне организације граде болнице... У ствари је тако било вековима, ово данас је релативно "нов" обичај - тек од XIX/XX века. У доба апостола Павла држава није градила болнице. Deki992 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ali bi ga sabetovao da plati porez od kog se grAde bolnice u kojima se lece ljudi, zene, deca i da ne ropce nad svojom sudbinom ... Da. Pod uslovom da ce to stvarno ici u dobre svrhe.Ali, savetovati nije isto sto i obavezati. Niko nema pravo da obavezuje drugoga da daje nesto od sebe i da mu jos i odredjuje kolicinu koju ce davati. Sve po volji i zelji. U suprotnom, radi se o klasicnoj pljacki?Nego, ne odgovoriste mi vas dvojica, sta cemo sa svetiteljima i junacima srpskim koji su bili protvi vlasti?! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Постоје приватне болнице, често цркве и хуманитарне организације граде болнице... У ствари је тако било вековима, ово данас је релативно "нов" обичај - тек од XIX/XX века. У доба апостола Павла држава није градила болнице. Postoje i privatni detektivi ... Koga si ti angazovao kada su ti ukrali comp? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Da. Pod uslovom da ce to stvarno ici u dobre svrhe. Ali, savetovati nije isto sto i obavezati. Niko nema pravo da obavezuje drugoga da daje nesto od sebe i da mu jos i odredjuje kolicinu koju ce davati. Sve po volji i zelji. U suprotnom, radi se o klasicnoj pljacki? Nego, ne odgovoriste mi vas dvojica, sta cemo sa svetiteljima i junacima srpskim koji su bili protvi vlasti?! Oooooo pa ti si indirektno uzeo u odbranu i oca Joila ... Lepo, lepo vidi se hriscanska solidarnost na delu ... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Nego, ne odgovoriste mi vas dvojica, sta cemo sa svetiteljima i junacima srpskim koji su bili protvi vlasti?! Неће ни да ти одговоре. Ево трифке показује о свом карактеру. Када је ухваћен у вероватно ненамерном лицмерју он бежи у подсмех. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Koga si ti angazovao kada su ti ukrali comp? То је веома добар пример. Полиција ми је рекла да заборавим ствари и да "нема шансе" да пронађу лопове јер су "већ далеко". То је "веома организована банда" коју "покушавају да ухвате већ неколико година"... Ја их нисам слушао него сам кренуо сам да истражујем и пронашао лопове. Кад сам им јавио прво ми нису веровали, једва сам их убедио да провере. Онда су пронашли неколико стотина украдених ствари и још неколико сарадника тог дрипца који су им читаво време били пред носом. Значи - били су потпуно бескорисни. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 То је веома добар пример. Полиција ми је рекла да заборавим ствари и да "нема шансе" да пронађу лопове јер су "већ далеко". То је "веома организована банда" коју "покушавају да ухвате већ неколико година"... Ја их нисам слушао него сам кренуо сам да истражујем и пронашао лопове. Кад сам им јавио прво ми нису веровали, једва сам их убедио да провере. Онда су пронашли неколико стотина украдених ствари и још неколико сарадника тог дрипца који су им читаво време били пред носом. Значи - били су потпуно бескорисни. Слично се десило када су мојој сестри украли телефон. Лик није извадио кртицу ја см га звао и звао, он се човек јављо...све је то речено полицији и није ништа урадила. На крају смо кренули само да молимо да ми врати картицу, јер да га пребијем, вероватно бих ја заглавио у затвору.. а не вреди за телефон од 40 евра.. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Oooooo pa ti si indirektno uzeo u odbranu i oca Joila ... Lepo, lepo vidi se hriscanska solidarnost na delu ... Ne. Nista indirektno, nabrojao sam ti primere direktno? Nemoj mi te igre recima, ako drzis do tvog stava reci bez oklevanja: Da li je vladika Nikolaj greskom kritikovao komuniste i da li je Karadjordje bio zlocinac po tebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ne. Nista indirektno, nabrojao sam ti primere direktno? Nemoj mi te igre recima, ako drzis do tvog stava reci bez oklevanja: Da li je vladika Nikolaj greskom kritikovao komuniste i da li je Karadjordje bio zlocinac po tebi? И они про Руси које подржава који се боре против украинске фашистичке недемокртске власти. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ne. Nista indirektno, nabrojao sam ti primere direktno? Nemoj mi te igre recima, ako drzis do tvog stava reci bez oklevanja: Da li je vladika Nikolaj greskom kritikovao komuniste i da li je Karadjordje bio zlocinac po tebi? Nisu gresili samo se ni jedan ni drugi nisu borili protiv poreza vec protiv nepravde. Jel ukinut porez u Srbiji posle turaka ? I gde je vladika pisao da ne treba placati porez i finansirato bolnice? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Postoje i privatni detektivi ... Koga si ti angazovao kada su ti ukrali comp? Конкретно - да, ангажовао сам "приватног детектива"... 8086.gif Ево како ми се сад колеге обраћају, цитат из јучерашњег мејла: Hello Holmes, Crveni Baron and Trifke је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Конкретно - да, ангажовао сам "приватног детектива"... 8086.gif Ево како ми се сад колеге обраћају, цитат из јучерашњег мејла: Znaci ti si zbir? Ljudi, spijuniraju nas .... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Nisu gresili samo se ni jedan ni drugi nisu borili protiv poreza vec protiv nepravde. Jel ukinut porez u Srbiji posle turaka ? Ja uopste ne pricam o porezu. Pricam o pokoravanju vlasti,samim tim i nepravdi koju sprovodi ta vlast. Oces da pricamo o kolonizatorima koji su zloupotrebljavali Bibliju i njome drzali u ropstvu i izivljavali se nad bezbroj crnaca?! Da li bi ti i Trifke bili pogodni za taj posao, pre nekoliko vekova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Ja uopste ne pricam o porezu. Pricam o pokoravanju vlasti,samim tim i nepravdi koju sprovodi ta vlast. Oces da pricamo o kolonizatorima koji su zloupotrebljavali Bibliju i njome drzali u ropstvu i izivljavali se nad bezbroj crnaca?! Da li bi ti i Trifke bili pogodni za taj posao, pre nekoliko vekova? Pa zasto se Hristos onda nije latio maca? Bolje jje to odradio Muhamed? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука