MirjanaM3 Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ако сматрам да услуга коју треба да учиним није у складу са мојим ставовима и неким моралним начелима, свакако ћу одбити. Ал' нисам ја особа од које се нешто често тражи. Пар пута сам одбила неке молбе, прогласише ме за себичну и оста тако. :-\ Sent from my EBM755ND using Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Naučila. Morala. Inače bi mi pojeli uši. neki stave pirsinge Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Да ли умете да кажете не...? Не. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 DankaM, feeble and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Umem. Ali jako retko kažem "ne ". Ne ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Pazite samo ako u Grčkoj nekome kažete 'ne'...pošto to na grčkom znači 'da' Једном давно сам пит'о једну Гркињу и она ми је рекла "не". Ја се, будала, окренуо и отишао. После сам купио књиге и учио. GeniusAtWork, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Ту су најјачи Индијци са оним њиховим недефинисаним климањем... Juanito, Плутон, Дарко Савић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Једном давно сам пит'о једну Гркињу и она ми је рекла "не". А шта си је питао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Не. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 А шта си је питао? Εγώ κι εσύ, ovaaaaj... κρεβάτι; Grizzly Adams, GeniusAtWork, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Εγώ κι εσύ, ovaaaaj... κρεβάτι; У преводу "колико је сати"... Juanito, GeniusAtWork, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 У преводу "колико је сати"... Мислиш "колико је сати?" GeniusAtWork, Плутон, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Grizzly Adams, GeniusAtWork, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Кад већ испамовасмо тему ни криву ни дужну... (Геније је крив!) Ови из Roseta Stone баш знају шта ти од грчког најчешће треба кад одеш тамо. Амери су то, практичари. Право у центар. DankaM and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Време је новац... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука