Zayron Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Evo vas ovaj mladenec od nas iz Češke upozna s tim kako je to bilo u Pragu za vrijeme poplave Jan Zelenka - jako gay reportér - Záplavy v Praze On je poznati video-blogger na češkom You Tube Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 7:59, Србадија рече Samo mi odgovorite vi koji ste moderatori da li je ovo normalno pisanje na forumu koji je verski? Dakle covek koji pise na verskom forumu a pritom se hvali da je pisac komentara na mracnjaku i jos pride je na tom gnusnom sajtu stavio precicu do ovog sajta,a komentari su umobolni,pise verniku da je problem sto njega neko ne udara polnim organom po dupetu i da treba da legne na rudu i niko nista? Previse je ljudi.Pogotovo je previse od onoga kome salju polni organ u erekciji sa natpisom mracnjak kao reklamu za sajt koji doticni reklamira i na njemu je autor i onda on te slike sa ponosom kaci na svoj sajt,ja razumem da postoje takvi ljudi koji vole to da gledaju (a cudilo bi me da samo to volis) i nije problem gledaj,divi se i radi vec sta zelis cloud nisi ni prvi ni poslednji(samo molim te neka to bude u 4 zida) ,ali zaboga nekoga ovako vredjati i pisati a da nemas nista opipljivo kao argument je jadno i bedno,ja nemam iza sebe nijedan sajt koji reklamiram i gde sam autor a gde kacim ponosno slike fanova sa polnim organima u erekciji i natpisom sa sajta. A takvi posle zagovaraju sve i svasta na konto ljudskih prava,protive se svakom vredjanju,ljubav satro i slicne stvari,slobodu,ali se ne libe da u svakom momentu pokazu da je to politika njihovog mozga od koje su daleko jedno 10.000 milja. Fuj Men' se cini brate Srbadija, da si gadno i tesko dirnuo tim prozivanjem u necija 'dicna i vrla' zivotna dostignuca poput tog sajta, ne znam sta ti mislis, pa je malo doslo do regresije na skroz primitivno, vulgarno, priprosto i neukusno ponasanje... ne znam kako je Obiju promaklo... ako ti bas smeta idi na 'report' Србадија је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Mislis ponosna dostignuca? jesam dirnuo i stidim se zbog toga. Ovde nisam nikoga nigde riportovao pa necu ni doticnog,ali cisto da se zna Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 20. 8. 2014. at 22:51, Александар Милојков рече А онај ко не види да Европа какву познајемо (наша Европа) полако нестаје, тај нема очи. Ја само покушавам да као хришћанин протумачим оно што нам се пред очима догађа - измена европске цивилизације. Пропаст једне (не)културе и долазак, по Божијем допуштењу, друге. Ја ову другу видим као опомену да се дозовемо памети. Али, ми смо једноставно, у свом индивидуализму, незаитересовано за своју земљу и свој простор. И зато ћемо да нестанемо. За сада, наравно. Нећемо нестати за вечност, не дао Бог. Ako misliš na islam, muslimani trenutno čine nekih 7-8% populacije Evrope, uključujući i Rusiju. Evo podataka za svaku zemlju pojedinačno ovde. Tako da su te priče o islamskoj Evropi malo žešće prenaduvane. A što se tiče ovih pozera što se svlače i izigravaju budale u Pragu, evo jedne ankete na koju sam naišao na jednom češkom sajtu. Pitanje je 'Da li ste za to da se devijante osobe, homoseksualci, lezbejke i ostali perverznjaci šetaju Pragom u okviru Parade ponosa?' (pretpostavljam da je ovakav rečnik zato što su pokušali da oskrnave onaj spomenik u centru Praga). Od oko 8500 glasova, 96% je protiv, 4% je za. Što znači da ljudi svuda isto reaguju na neumesno glupiranje... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 12:17, Juan рече Ако људи воле да упражњавају групни секс, уживају у томе и не виде да им то на било који начин штети, а по свему осталом су сасвим обични, осећајни, помажу другима, труде се да воле и да са свима живе у миру Problem je u tome sto ne mozes da vodis jedan tip zivota koji je drugaciji od ostalih, a da pri tome budes "obican" kao i ostali. Odredjeni stil zivota nosti odredjeni prtljag koji moze da utice na mnoge stvari u zivotu. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 12:22, Crveni Baron рече Ja mislim da ovaj forum nije dovoljno otvoren prema gay populaciji i da bi trebali da ih animiramo da i oni ucestvuju u diskysijama ... Ovako mi je sve nekako neplodno ... Diskysija bi imala puno vise smisla sa nekim gay altivistom kao clanom foruma a zasto ne i moderatorom diskusija o peskiricima ... Verujem da bi to unelo zivosti u dijalog .. Колико знам један члан се декларисао, овде на форуму, као хомосексуалац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Problem gay parade u Srbiji nije u samoj paradi, vec u cinjenici da jedna ovako posrnula zemlja prihvata samo one lose svetske trendove. Kao pojedincu, meni LGBT pripadnici ne mogu da smetaju, pa ni da se setaju goli po ulici, sto bi mi svakako bilo sokantno i ogavno kao kada bi heteroseksualci izasli goli na ulice, ili bilo kakva druga grupacija, ili ne daj Boze oni sto masu ikonama, a ovamo su im parole ubi, kolji ili nesto slicno. Dakle, po meni, nekulturno je paradirati za bilo sta. Medjutim, mi, buduci pomodari, obozavamo da preskacemo silne stepenice u razvoju, izmedju ostalog i ovakvom paradom. U zemlji Srbiji slabo sta je na svom mestu i ukoliko vec toliko gledamo u taj zapad, nazivajuci ga normalnim, hajde da kao pojedinci krenemo da postujemo i pospesujemo ovo sto imamo ovde i tako pomognemo sebi, ali i svima ostalima. Kada sam ja zadovoljan svojim zivotom, nikakvo paradiranje ne moze da me ugrozi, jer je to samo paradiranje. A tamo gde su svi zadovoljni, potreba za paradiranjem ne postoji. Sve se podrazumeva. RYLAH, Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 13:38, Никола Поповић рече Problem gay parade u Srbiji nije u samoj paradi, vec u cinjenici da jedna ovako posrnula zemlja prihvata samo one lose svetske trendove. Kao pojedincu, meni LGBT pripadnici ne mogu da smetaju, pa ni da se setaju goli po ulici, sto bi mi svakako bilo sokantno i ogavno kao kada bi heteroseksualci izasli goli na ulice, ili bilo kakva druga grupacija, ili ne daj Boze oni sto masu ikonama, a ovamo su im parole ubi, kolji ili nesto slicno. Dakle, po meni, nekulturno je paradirati za bilo sta. Medjutim, mi, buduci pomodari, obozavamo da preskacemo silne stepenice u razvoju, izmedju ostalog i ovakvom paradom. U zemlji Srbiji slabo sta je na svom mestu i ukoliko vec toliko gledamo u taj zapad, nazivajuci ga normalnim, hajde da kao pojedinci krenemo da postujemo i pospesujemo ovo sto imamo ovde i tako pomognemo sebi, ali i svima ostalima. Kada sam ja zadovoljan svojim zivotom, nikakvo paradiranje ne moze da me ugrozi, jer je to samo paradiranje. A tamo gde su svi zadovoljni, potreba za paradiranjem ne postoji. Sve se podrazumeva. Обој ово у зелено и стави га на врх теме и закључај тему док неко није дошао да поквари ово ил док ја не нађем још неку песму да испамујем тему. Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Nemoj da bojis u zeleno jer je pogresno (ili nepotpuno, sto mu dodje na isto), sta mene briga jel tebi ne smetaju, briga me sto ce TO deca da gledaju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 13:40, RYLAH рече Обој ово у зелено и стави га на врх теме и закључај тему док неко није дошао да поквари ово ил док ја не нађем још неку песму да испамујем тему. aa ne, cekamo cika Zeljka, njegova tema Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ne moze zato sto nasi pederi nisu zadovoljni zivotom. Ne mogu da se prosetaju vodeci se za ruke ili da se ljubakaju u parku. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 13:40, RYLAH рече Обој ово у зелено и стави га на врх теме и закључај тему док неко није дошао да поквари ово ил док ја не нађем још неку песму да испамујем тему. oбојио сампожури са тим па да затварамо радњу RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 13:42, DYNABLASTER рече Nemoj da bojis u zeleno jer je pogresno (ili nepotpuno, sto mu dodje na isto), sta mene briga jel tebi ne smetaju, briga me sto ce to deca da gledaju. Nisi razumeo sustinu, meni je paradiranje bilo kakve vrste nekulturno i ovde jasno se pozivam na kulturu zivljenja u kojoj SVI cinimo svoj maksimum da svoje mesto, grad, pokrajnu, drzavu ucinimo boljim mestom za zivot, a samim tim i kulturnijim. U takvom svetu paradiranje je nepotrebno. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Takav svet ne postoji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука