Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Momak je pogodjen sa 6 metaka, dva u glavu a bio nenaoruzan ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Da citiram sebe Amerika ne moze da pogresi , sve je u americi sjajno, ko se buni protiv amerike buni se protiv mira, demokratije i napretka , kad amerika ubija , ubija opradano i na sopstvenom tlu i bilo gde u svetu , sve sto amerika radi, radi za tvoje dobrocak i kad te tuce, bombarduje uranijumom ili te ubije zato si crnac . Shvatite jednom vi paznoglavi idioti da nema veceg, lepseg,pravednijeg, uredjenijeg ,bogatijeg svetijeg i svetlijeg mesta od amerike Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja sam uporedio na ovom primeru cutanje onih koji su najglasniji bili o prici o kozaku a ni slovo nisu napisali o ubistvu o fergusonu . To ke bilo poredjenje a tvoje nije nista drugo vec opet izbegavanje price o ubistvu. To je sustina, vama zlo me smeta vec Rudi ili Srbi te ga koristite po potrebi i samo za optuzbe ma racun pomenutih a nikako amera ili uopste svih iz zapadne, rimokatolicke sfere. A što tako lažeš? Ja sam se o ubistvu u Fergusonu sasvim jasno i nedvosmisleno izjasnio a reči koje sam upotrebio da opišem taj događaj su: "strašno", "nasilje" i "zlo". Meni smeta zlo odakle god dolazilo i gde god se desilo... mani se projekcija... ja nisam isti kao ti ali sa suprotnim polaritetom, već smo prilično različiti i ne pripisuj meni svoje stavove. Nisam izbegao da dam svoj sud o Fergusonu i daljem postupanju američke policije, jedino što nemam sa kim da se o tome raspravljam - svi se (bar oni koji su komentarisali) slažemo da je to što se tamo desilo užasno, da je rasizam zlo, da je prisutan u SAD, da policija ne sme tako da se ponaša, da odgovorni za to moraju da odgovaraju pred zakonom, da je nezadovoljstvo afro-američke populacije povodom toga opravdano... Tema o kozaku se rasplamsala zato što je tamo postojala druga strana, tamo su postojali oni koji su smatrali da je to baš super ili da je u redu ili su relativizovali ono što se desilo. Ovde toga nema... Dakle, ne izbegavajući da osudim, već pored toga što sam osudio ubistvo u Fergusonu, prokomentarisao sam i nešto drugo... što smatram potpuno legitimnim ponašanjem na forumu. Inače, povodom ovoga događaja se može otvoriti gomila tema povodom kojih bi (bar meni) bilo interesantno da razmenim mišljenje sa neistomišljenicima: o rasizmu, nejednakoj zastupljenosti u policiji i vlasti, prekoračenjima ovlašćenja policije, militarizaciji policije, reakciji policije i vlast i na bunt građana, itd... ali ste ti i tvoji istomišljenici sve to banalizovali i pretvorili temu u: "ha, ha, utata, Ameri su gori od braće Rusa"... to što vi živite u "Tri karte za Holivud" je samo vaš problem, ja ne živim u tom filmu i nisam ničiji navijač... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 A što tako lažeš?Ja sam se o ubistvu u Fergusonu sasvim jasno i nedvosmisleno izjasnio a reči koje sam upotrebio da opišem taj događaj su: "strašno", "nasilje" i "zlo". Meni smeta zlo odakle god dolazilo i gde god se desilo... mani se projekcija... ja nisam isti kao ti ali sa suprotnim polaritetom, već smo prilično različiti i ne pripisuj meni svoje stavove.Nisam izbegao da dam svoj sud o Fergusonu i daljem postupanju američke policije, jedino što nemam sa kim da se o tome raspravljam - svi se (bar oni koji su komentarisali) slažemo da je to što se tamo desilo užasno, da je rasizam zlo, da je prisutan u SAD, da policija ne sme tako da se ponaša, da odgovorni za to moraju da odgovaraju pred zakonom, da je nezadovoljstvo afro-američke populacije povodom toga opravdano... Tema o kozaku se rasplamsala zato što je tamo postojala druga strana, tamo su postojali oni koji su smatrali da je to baš super ili da je u redu ili su relativizovali ono što se desilo. Ovde toga nema...Dakle, ne izbegavajući da osudim, već pored toga što sam osudio ubistvo u Fergusonu, prokomentarisao sam i nešto drugo... što smatram potpuno legitimnim ponašanjem na forumu.Inače, povodom ovoga događaja se može otvoriti gomila tema povodom kojih bi (bar meni) bilo interesantno da razmenim mišljenje sa neistomišljenicima: o rasizmu, nejednakoj zastupljenosti u policiji i vlasti, prekoračenjima ovlašćenja policije, militarizaciji policije, reakciji policije i vlast i na bunt građana, itd... ali ste ti i tvoji istomišljenici sve to banalizovali i pretvorili temu u: "ha, ha, utata, Ameri su gori od braće Rusa"... to što vi živite u "Tri karte za Holivud" je samo vaš problem, ja ne živim u tom filmu i nisam ničiji navijač... a d potrazimo i uporedimo kako si se izrazio o kozaku ... Ti, milosavljevic, Juan zvani opanak itd ...Da uporedimo kolicinu "angazmana" oko prutica i lolicinu angazmana oko prosutog mozga ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Juri Andropov i Lavrentij Berija bi bili vrlo ponosni na ove Kozake. Ali, živeo Staljin i svetska revolucija Brutalnost koju neki ovde ne primecuju (sto je sokantno bas kao i alarmantno) je totalno nepirmerena, jer ne mogu batine da se opravdavaju samo zato sto je neko "budala i narkoman"... Sta ce onda da se radi sa lopovima, silovateljima i ubicama? Mozda cemo ih spaljivati na sred ulice Ako bih poredio metode zapadne policije sa ovom ruskom, razlika evidentno postoji. Jer na zapadu se tuku svi oni koji predstavljau opasnost po sigurnost ljudi i imovine. ) zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 ZNaci ili zbogom pameti ili zbogom ljudskosti ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Avocado, bzvze si napao barona, to sam odma primetio al nisam hteo da komentarisem, al posto si nastavio da insistiras onda sam morao, ovo je jedan od retkih slucajeva da sam te vido u tom izdanju. Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Amerika bi mislim trebala pre zalaganja za "slobodu" gradjana svuda po celom svetu tako proizvodeci ratove,da se zalaze za demokratiju i slobodu svog naroda u Americi. Ovaj slucaj je jedan od mnogih i pritom je dospeo u zizu javnosti i ti policajci krvnici i monstrumi dobili otkaze ili sta vec samo jer od pocetka do kraja se vidi ceo slucaj na jutjubu u suprotnom bi i to ko i mnogi slucajevi otisli pod tepih. Policajci Sad koji ispraznise sarzer na liku a posto su ispraznili dobro pistolje na njemu stavljaju mu lisice,pa to je za ne poverovati. Da se ovo desilo u nekoj od zemalja koja se ne saginje Americi to bi bila glavna vest u svim medijima o tome kako su ti iz te zemlje rasisti,kako ne postuju crnce i slicno,ovako je ovaj slucaj jednak kad gazda Zivko u Tekerisu ukrade iz lokalne prcvarnice bombu niksickog. A da se ovo desilo u Rusiji verovatno bi svi mediji zapada objavili kao i u slucaju onog aviona (ne pominje ga niko u poslednje vreme,a?) sliku Putina sa velikim naslovom "Putin ubica,ubija tamnopute" I da sad sam iscitao temu u pravu su ljudi,pa onaj lik sa prutem sto je udario one sa recima no no je dobio vecu paznju nego ovo sto se desava u Americi,gde je americki policajac brutalno ubio i masakrirao coveka. I pritom izvode policiju na svoj narod, bas bi voleo da vidim da Rusija iznese saopstenje o tome da Americka vlada i predsednik trebaju da dozvole slobodu svojim gradjanima i da zapovedi da se prestane sa nasiljem drzave nad gradjanima. To je ta licemernost...dobro poznata Americka. I kad vec pricate o tome Amerika ili Rusija,ko bi gde hteo da zivi bla bla,pa naravno da se svi pitaju da bi svi ostali u svojoj maticnoj zemlji,ali posto je okolnost takva kakva je i sto nas lopine maltretiraju 50 godina naravno da se ide trbuhom za kruhom i verovatno bi vecina pre odabrala Ameriku ne zato sto bazira svoje misljenje na postovanju prava gradjana,slobodi,jednakosti ili se slaze sa time sto nacisticka Amerika sprovodi ratove svuda po kugli zemaljskoj da bi otimala prirodne resurse ili ne znam cime,vec zato sto je Amerika trenutno bogatija zemlja i veca je sansa da se oparis,zar ne? To je ko da pitas nekoga da li bi pre radio kod zlog Miskovica za 2000e ili kod postenog Zike za 200e? Pa naravno da bi vecina ljudi otisla pre da radi kod Miskovica ali ne zato sto im je on super,fenomenalan,predobar i preposten lik,vec sto je plata veca. I pritom ako ne znate najvise radnika iz Srbije je odlazilo u Tripoli i Libiju,ali ne zato sto je tamo super zivot i sto gotive Gadafija,vec zato sto su dobijali dobre pare. zuti car, Crveni Baron, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Да спојимо све о чему се прича... Црнци певају о Русу: feeble, Crveni Baron, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 znaju crnci sta je kvalitet ... RYLAH and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ne sme bre u ameriku da se dira , ubistva , otvoreni rasizam , policijski cas , vojska na ulicama sve to nije ravno jednom Kozaku koji opleo neku kurvu po zadnici , zasluzeno rekao bih jer ne samo da ne postuje druge vec ih namerno provocira i vredja jer to su molim te "vrednosti" za koje se zalaze ,isto kao i porinic koji je snimala dok je bila trudna , vredne 'vrednosti" nema sta. I tako se ospe drvlje i kamenje na jednog coveka koji ne zeli da mu kurva pisa po crkvi i veri i to se razvlac danima i to se izjedaci sa svim ovoim u 'kolevci demokratije" . Jednako je nema sta . Crveni Baron and Србадија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Покушавам да на гугл мапи нађем тај град Фергюсон али га нема нигде у Русији... RYLAH, Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Каква мапа? Зар то није ово: ? :.mislise. Срђан Шијакињић, Баба, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 a d potrazimo i uporedimo kako si se izrazio o kozaku ... Ti, milosavljevic, Juan zvani opanak itd ... Па ајде, пронађи упореди. Видећеш да сам више писао о овој теми и јаче је осудио него козаке. Козаке сам једино поменуо кад сам видео какве гадости ти пишеш. Него кад немате аргументе морате да лажете измишљате, умишљате и на милион других начин у својим мозговима смоубеђеујете ,ali posto je okolnost takva kakva je i sto nas lopine maltretiraju 50 godina naravno da se ide trbuhom za kruhom i verovatno bi vecina pre odabrala Ameriku ne zato sto bazira svoje misljenje na postovanju prava gradjana,slobodi,jednakosti ili se slaze sa time sto nacisticka Amerika sprovodi ratove svuda po kugli zemaljskoj da bi otimala prirodne resurse ili ne znam cime,vec zato sto je Amerika trenutno bogatija zemlja i veca je sansa da se oparis,zar ne? Видиш то је оно што ти не схваташ. Америка генерално јесте и демократскија и слободнија и већа права имају грађани него у Русији. Десио се неки инцидент, отворени расизам пандура, пандури јавно разапети, сви попили отказе ко год се непрофесионално понашао и ко год је нананео неку штету. Пандур је добио отказ јер је рекао испред камере грађанима "је*те се" То је прва ствар. Друга ствар, зато што америка има веће слободе и већа права управо је зато и богатија. Америка прави БДП 16 000 000 долара русија прави 2 000 000 долара. Управо зато што има мање слобода, мање прва. итд. И на крају... чист пример ти је овај инцидент. Ово се десило у америци и сви знају за то. Јавност разапиње власт и полицију у фергусону по медијима по интернету. Ајде у Русији кад ти уведу регистрацију блога, када ти уведи индетификовање именом и презименом при конектовању на вајрлес уради то? Америку сви смеју д дирају и требају да дирају. И највише је дирају њени грађани. И не дозвољавају д их власт контролише, тлачи, пљачак и да им укида права. Зато је америка богатија и слободнија од русије. А што се тиче спољне политике ту јесте лицемернија, ту нема никакве дебате. Злочин и расизам су злочин и расизам и било где д се десе требају бити осуђени. Али када ти држва гуши права, гуши медије - ни не можеш да осуђујеш злочин и расизам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Covece ovakvih slucajeva ima mali milion u Americi i nije nista cudno,ono sto izdvaja ovaj slucaj od tih ostalih sto na internetu postoji snimak celog dogadjaja od a do s i sto narod je video kako njihova policija postupa,pa su se pobunili i izasli da protestuju,pa je onda policija SAD uzvratila prema svom narodu gore nego zli Sloba prema siptarima,cak postoje informacije da je jedan poginuo a jedan teze povredjen u tim protestima. Onaj ko mora da se odluci da ide preko jer nema perspektive u nasoj zemlji razmislja na taj nacin da ode bilo gde i zaradi pare,da ima posao i zaradjuje,dakle to sto se neko pre odlucuje za Ameriku nego Rusiju jedino je zato sto u Americi je sigurnije da ce se snaci,jer je ionako govnjiva nacija i gde ces se lako zaposliti makar vrteo pedale na biciklu i prevozio turiste. I nema ti moj druze to nikakve veze sa bilo cime,osim time... I vidimo kako ne dozvoljavaju gradjani Amerike oni koji ne znaju da pokazu pola zemalja na karti a idu i bore se za demokratiju tamo u ime Amerike da ih drzava tlaci,vidimo i po pitanju ovog crnca koga su ubili gore nego pseto na ulici,vidimo i po postupanju drzave prema ljudima koji protestuju protiv takvih stvari i vidimo po mnogo cemu kolikaa je sloboda u Americi. I da za ovaj slucaj se saznalo pa to znaci da je tamo velika sloboda,ma nemoj?! A za milion stvari u Rusiji o kojima je pisala zapadna stampa,preuvelicavajuci i praveci od toga veliku famu ne znamo i nismo culi?! I posto vec pricas o slobodi raspitaj se zbog kakvih stvari ljudi zavrsavaju u zloglasnom Ruskom a ne pardon AMERICKOM zatvoru Guantanamo i raspitaj se koji stepen ljudskih prava se postuje u najvecem zatvoru SAD. Verovatno i zbog toga raste BDP, a ne mozda zbog otimanih prirodnih resursa u Iraku,Libiji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука