Jump to content

Дијагноза - апокалиптичари

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли су животиње атеисти?

:.mislise.  u kom kontekstu je ovo pitanje? :.mislise.

U životinjskom svetu ne postoje koncepti poput vere ili ateizma. Njihova svest nije na tom nivou.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

:.mislise.  u kom kontekstu je ovo pitanje? :.mislise.

U životinjskom svetu ne postoje koncepti poput vere ili ateizma. Njihova svest nije na tom nivou.

Чек мало зар ниси малопре рекао:

Apsolutno se slažem sa ovim :good2:

Ateizam se pojavio tek kad su ljudi počeli da spozanju svet oko sebe i njegove zakonitosti.

Хоћеш да кажеш да су животиње одавно на вишем нивоу свести у односу на човека?

Подели на овим сајтовима

Хоћеш да кажеш да су животиње одавно на вишем нивоу свести у односу на човека?

svet oko sebe i njegove zakonitosti.

E ovo prvi put čujem da životinje spoznaju zakonitosti sveta koji nas okružuje. :.mislise.

Recimo poznaju zakon gravitacije i mogu da izračunaju putanju sonde do Marsa.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

И да ли сте ви атеисти чули за речи: култура, гостопримство, правила понашања, бонтон?

Moje veliko izvinjenje. molimoli

Samo sam vido onaj tekst koji si napisao  i kratko prokomentarisao. Obećavam neću više nikad.

пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

E ovo prvi put čujem da životinje spoznaju zakonitosti sveta koji nas okružuje. :.mislise.

Recimo poznaju zakon gravitacije i mogu da izračunaju putanju sonde do Marsa.

То је твоја поставка, није моја.

Шта се правиш невешт?

Ако је атеизам виши ниво онда су по твојој поставци животиње на вишем нивоу од човека јер их Бог занима таман колико и тебе.

Сад ти остаје само да се ишчуђаваш.

И ајде више ви атеисти не смарајте по искључиво верским темама-спамујете све теме.

Имате свој гето на форуму тамо вам је слободно да философирате до миле воље, можда једног дана дођете на ниво свести човека ко и сви људи.

Досадни сте на свим могућим верским темама, немож човек више од вас проговорити, ко неке сте бабе задушне.

За тај спам толеришемо вас преко сваке мере, а реално заслужили сте да вас више овде нема.

Подели на овим сајтовима

То је твоја поставка, није моја. Шта се правиш невешт? Ако је атеизам виши ниво онда су по твојој поставци животиње на вишем нивоу од човека јер их Бог занима таман колико и тебе. Сад ти остаје само да се ишчуђаваш. И ајде више ви атеисти не смарајте по искључиво верским темама. Имате свој гето на форуму тамо вам је слободно да философирате до миле воље, можда једног дана дођете на ниво свести човека ко и сви људи. Досадни сте на свим могућим верским темама, немож човек више од вас проговорити, ко неке сте бабе задушн

Rekoh neću više......

Nigde nisam napisao a nema ni u naznakama "da je ateizam viši nivo". Čega? To je samo jedan pogled na svet.

Ovo je jedini forum na kome imam nalog. Dosta tema, činilo mi se kulturan dijalog.....

Eh izgleda da sam se prevario.

Pa pošto još nisam došao na "nivo svesti kao i ostali ljudi" i da ne bi bio ko "zadušna baba" prestajem sa komentarima.

пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

Ајд да мало глумим пророка и тумача откривења... :)

Ако већ треба да нагађам, мисим да ће атомска бомба засигурно означити почетак краја. 

Од хиљаде и хиљаде бојевих глава широм света,реално да ће једна опалити,па таман се неки муџахедин опојасати истом...

Онда следи неки баја "миротворац" , а ви верни ,бежте у планине...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ако већ треба да нагађам, мисим да ће атомска бомба засигурно означити почетак краја. 

Од хиљаде и хиљаде бојевих глава широм света,реално да ће једна опалити,па таман се неки муџахедин опојасати истом...

Heh pocetak kraja je od samog pocetka :))

Kraj ce da bude vatra sa neba, al ne u vidu bojevih glava nego ovako nesto

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako Ukrajinci cacnu Krim, eto nama apokalipse uskoro..

Подели на овим сајтовима

Rekoh neću više......

Nigde nisam napisao a nema ni u naznakama "da je ateizam viši nivo". Čega? To je samo jedan pogled na svet.

Ovo je jedini forum na kome imam nalog. Dosta tema, činilo mi se kulturan dijalog.....

Eh izgleda da sam se prevario.

Pa pošto još nisam došao na "nivo svesti kao i ostali ljudi" i da ne bi bio ko "zadušna baba" prestajem sa komentarima.

То захвали твојим претходницима атеистима, можеш се рачунати колатералном штетом, они спамоваше форум теби зуби трну.

Уосталом не падам на ове тужбаљке.

Ако ти се свиђа учествуј ако ти се не свиђа немој, шта кога брига, али доста је било атеистичког спамовања сваке теме на форуму.

Подели на овим сајтовима

end_is_near-13360.jpg

ccc... nemoj da mi propagiras ti ovde seksualnu revoluciju, znas! :D

Ova danasnja omladina... ne moze covek ni da se seksa, a da ne pozove ostale... :D  a kud cemo mi sa duplim standardima?! kud? 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Расуђивање из Пролога на данашњи дан 25. мај по Јулијанском а тиче се "апокалиптичара" и чекача последњег дана:

Неки неупућени људи више мисле о крају света него о крају свог живота, премда је јасно, да је за онога коме дође крај живота дошао и крај света. Неки брат стојећи пред светим Серафимом Саровским држао је непрестано у уму, како ће да упита светитеља о свшетку света. Св. Серафим прозре његову мисао и рекне му: "Радости моја!". Ти високо мислиш о убогом Серафиму: како ја могу знати кад ће бити крај овоме свету и онај велики дан, у који ће Господ судити живим и мртвим и дати сваком по делима његовим! Не, не, ово је мени немогуће знати!" Па кад светитељи нису знали, како ће знати грешници? И на што нам знати оно што сам Спаситељ није нашао за корисно да нам открије? Много је боље мислити, да ће наша смрт доћи пре краја света него ли крај света пре наше смрти.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...