Jump to content

Елизабет Холмс

Оцени ову тему

Препоручена порука

I to u 19 godina a prethodno je stedela 10 da bi otvorila svoj biznis ... Tako pise u clanku ...

:good2:  :good2:  :good2:

Ili dignu kredit ... A Henri Kissinger ti bude jemac za kredit ... Osecam da joj je otac bio neki stolar ... Ili rudar ...

:good2:  :good2:  :good2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Између осталог  и ово:    Zanimljivo je da ova mlada žena nije bila vođena novcem, već je deset godina marljivo čekala i sakupljala novac za usavršavanje svoje tehnologije. Puno puta je i odbila mnogobrojne ponude raznih sponzora jer su kako je ona objasnila oni očekivali da im se taj novac vrlo brzo višestruko vrati. 

Сада нека настави да ради из љубави ,  а вишак новца да раздели сиромашнима  :)))  ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

U upravnom odboru izmedju ostalih sede jedan bivsi admiral, jedan general (obojica istaknuti oficiri), bivsi sekretar za odbranu u vladi Bila Klintona, jedan senator za pitanje naoruzanja i Henri Kisindzer.

Verovatno devojka nije imala dovoljno iskustva u biznisu, pa su joj u pomoc pritekli ovi dokazani preduzetnici, koji su, pocevsi u svojim garzama, svojom preduzimljivoscu, teskim radom i odricanjima dosli do uticaja i polozaja na kojima se sada nalaze. Politika i politicari tu nisu igrali nikakvu ulogu, pretpostavljam..

Vidis, nesto me odbijalo i nije mi dalo da lajkujem, znaci sluh mi i dalje radi... :aplauz:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ili dignu kredit ... A Henri Kissinger ti bude jemac za kredit ... Osecam da joj je otac bio neki stolar ... Ili rudar ...

Možda joj je otac bio bravar ....

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Имали смо и ми малог Марка који је почео са гајбицама чим је постао пунолетан, а већ са 18 година постао милионер. Неки кажу да је то зато што му је тата (мама) био председник. Свашта народ прича.

Подели на овим сајтовима

па добро, лепо пише у тексту да је новац намењен за образовање уложила у посао... имала је идеју, довољно новца да почне и ето, све се лепо развило, свака јој част. :)

само ме занима, а не пише у тексту, како је успела да на почетку  пружи више за мањи новац од конкуренције? Да ли је ваћ са 19 година имала знање да открије бољи начин рада, или је то неко од запослених открио, или је једноставно била економски паметна па нашла оптмалан однос цене и обима посла... Паметна девојка у сваком случају. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ne bih bas rekao da je pametna kad radi za vavilonske aspide.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

па добро, лепо пише у тексту да је новац намењен за образовање уложила у посао... имала је идеју, довољно новца да почне и ето, све се лепо развило, свака јој част. :)

само ме занима, а не пише у тексту, како је успела да на почетку  пружи више за мањи новац од конкуренције? Да ли је ваћ са 19 година имала знање да открије бољи начин рада, или је то неко од запослених открио, или је једноставно била економски паметна па нашла оптмалан однос цене и обима посла... Паметна девојка у сваком случају. :)

Само то....

Иначе, када запослене питају за интервју, нико не подиже слушалицу, нити одговара на мејлове. Нит' зборе, нит' роморе. Тешка нека тајна....

Класична војна фирма у области биотехнологије. А кад се зна колико се тамо улаже у војну индустрију.... није баш неко чудо.

Подели на овим сајтовима

Читајући ове коментаре (и коментаре по новинама), још сам убеђенији да ће људи са ових простора потпуно биолошки изумрети у не толико далекој будућности. Замениће их неки мање злобни, мање завидни и мање горди људи.

Подели на овим сајтовима

Читајући ове коментаре (и коментаре по новинама), још сам убеђенији да ће људи са ових простора потпуно биолошки изумрети у не толико далекој будућности. Замениће их неки мање злобни, мање завидни и мање горди људи.

Samo nismo budale ... To je sve .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Не бих се задржавао на конкретно Елизабет, више ме занима шта ове вести поручују... Да ли су само занимљивост, да ли су мотивација за оне који имају неки потенцијал или мотивација за све... Чини ми се да ипак овде није реч о успеху од нуле (Звонко свакако познаје стање у САД и кад каже да је могуће успети ни из чега ја му верујем, али мислим да у овој причи то није случај), јер је Елизабет или генијалка (пошто је успела да ради боље посао, јефтиније и брже плус више тестова за скоро дупло из капљице крви од конкуренције) или је имала много среће... Углавном, пре је изузетак него правило... Са друге стране (овде можда већ грешим) пошто је Стендфорд један од најпрестижнијих универзитета у САД, претпостављам да су њени више имућни него средња класа, па је и што се почетног капитала тиче она пре изузетак него правило... Било како било, мислим да нема основа да просечан човек мисли да може да постане милионер, уколико већ нема неке солидне паре (или је геније или има среће, али онда више није просечан човек), па колико год се трудио... :) Ако сам промашио смисао прича о успеху (скоро је била прича и о Сталонеу), тј. ако оне не поручују имплицитно како свако може да успе (што је донекле и тачно, као и у лутрији свако може да добије, само што већина не добија ) ја се извињавам на дављењу. :)

П.С. : Да поновим, њој свака част.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

само ме занима, а не пише у тексту, како је успела да на почетку  пружи више за мањи новац од конкуренције? Да ли је ваћ са 19 година имала знање да открије бољи начин рада, или је то неко од запослених открио, или је једноставно била економски паметна па нашла оптмалан однос цене и обима посла...

Nisam ekspert, ali u jedno sam poprilično siguran - velike kompanije, ili uopšte one koje imaju razvijen posao, su veoma teške za promeniti, intertne su, i (pretpostavljam) ne žele da rizikuju dobar i siguran profit koji već imaju. Sve odluke idu sporo, jer treba da prođu celu hijerarhiju ljudi koji odlučuju, treba im analiza tržišta i isplativosti, i ko zna šta još.

S druge strane, ona nije imala šta da izgubi, radila je ono što je mislila da treba

Možda grešim...

Подели на овим сајтовима

Devojka je ostvarila veliki uspeh - to niko ne može da porekne. I na tom putu je svakako imala pomoć. Niko danas ne gradi takav biznis sam, to je nemoguće. Ali je zato ona ta koja je imala znanje i pre svega viziju, i bila sposobna da taj biznis usmeri u pravom smeru.

Zašto odmah tražite zaveru. U čemu je problem? Njen biznis nudi niže cene i bolju uslugu, i to je to. To je razlog njenog uspeha, a ne to da li joj je neko eventualno pozajmio pare.

Подели на овим сајтовима

Devojka je ostvarila veliki uspeh - to niko ne može da porekne. I na tom putu je svakako imala pomoć. Niko danas ne gradi takav biznis sam, to je nemoguće. Ali je zato ona ta koja je imala znanje i pre svega viziju, i bila sposobna da taj biznis usmeri u pravom smeru.

Zašto odmah tražite zaveru. U čemu je problem? Njen biznis nudi niže cene i bolju uslugu, i to je to. To je razlog njenog uspeha, a ne to da li joj je neko eventualno pozajmio pare.

Devojci svaka cast samo sto ona ovde nije problem vwc propaganda.

Oba je pametna, obrazovana, uspesna. Imala je ideju za biznis i firmu koja danas ima ogtomnu berzandku vrednost .

Ali je imala i 400 miloona dolara investicija koje srednjoskolke obucno tesko mogu da dobiju ... Osim ako im henri kissinger nije kucni prijatelj...

Nije ona marljivo stedela vwc je njen tata sa ortacima organizovao prodaju akcija za 400 mil dolara.

Sve ostalo je bajka koja sluzi za odrzavanje iluzije o sjajnom lapitalistickom sustemu kao i kjuriositi na narsu koji samo sto nije nesto epohalno otkrio ...

Ovde imamo jednu uspesnu americku firmu kao sto su mnoge... I nista vise.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...