Milan Nikolic Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Шта мислите о томе да Црква поради на креативности - на економији? Чини ми се да се хришћани превише устручавају од тог дара. Читам у Библији како Бог пуни људе Духом Светим како би знали и измишљали многе занате. Где се нама помела та креативност? Људи говоре о многим даровима од Бога. Можда треба да обратимо пажњу на овај дар. Мислим да Црква има потребу за тим. Manastir Bradaca, Иван Ивковић, arizan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Apsolutno se slazem. arizan, Иван Ивковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Idemo u Amiše!! salim se,ja stvarno podryavam tu ideju. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Apsolutno se slazem. Такође Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Шта мислите о томе да Црква поради на креативности - на економији? Чини ми се да се хришћани превише устручавају од тог дара. Манастир Свете Јелисавете у Минску је прави пример како се то постиже. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Zaar se to ne radi vec sada? Hvala Bogu imamo veoma darovite ljude koji svoje darove koriste. Mozda si mislio na svestenike da treba da se bave zanatstvom ili sta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Mislio sam na članove Crkve koji imaju dar zanatstva. Taj dar kao da je ostavljen svetovnjaštvu. Crkva bi mogla da proizvodi nešto. Treba razvijati projekte u okviru crkvene zajednice. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Preporucio bih svima da procitaju knjizicu Sveti Jovan Kronstatski Duhovni otac Rusije deluje nadahnjujuce i blagotvorno :good2: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука