Драшко Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Бака Стана Чуковић, пензионер из Неменикућа (61) Радо пратим ваш фоорум. Има лепих тема, нарочито оне кад је пос` па како се спремају јела. Волим и ону тему са сликама. А мука ме увати кад видим ону младеж оног БАроона, шта ли је неки Немац, и оног Милисављевића из Крушевца дечко ваљда, како се вас даан препуцавају преко оних порука. Мука ме увати!! Да ви кажем децо, дођ`тe код бака Стане, ево да ви умесим питу и колаче, има бака и јабука и крушака, и ракију ко воли, деца ми помажу, имам и две снаје ко јабУке лепе, а имам и винОград па да ми помогнете да оберем на јесен. Манте се Руса и Американаца... Јој децо, љуби вас бака! Иван ♪♫, arizan, Фидер and 21 осталих је реаговао/ла на ово 24 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Андреј Балгунт, активиста из Новог Сада (23) Радо пратим ваш форум, али имам замерку што, како примећујем,влада нетрпељивост према правим вредностима, слободи говора и демократским принципима и појединим народима. Млади у ЕУ су веома отворени, жао ми је што видим да неки млади у Србији, имају тако конзервативне ставове. Путујем сутра у Загреб на једно дивно дружење са младим европским демократским активистима па ћу мало мање моћи да будем присутан на вашем форуму. Mironosica, JESSY, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Живадин Кецојевић, шпедитер из Краљева (44) Форум је одличан. Добро је да има патриотских, тих интернета, у Србији. САмо треба да вас је срамота да на српском интернету имате те људе који пропагирају стране идеје, уместо да се буде уз свој народ ви пуштате којекакве да нам говоре о западним *** ****** **** Више тема можда оно о празницима и можда нека тема о печењу, наше српске шљивовице! Ето то..... Данче*, Deki992, arizan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ваууууу.....супер Драле.....!....пун погодак..... :aplauz: :good2: :brokoli: Драшко, Данче*, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Весна Чубриловић, професор српског језика и књижевности, Београд (55) Цела моја породица прати Ваш форум. Морам да Вам упутим речи хвале и захвалности. Моја ћерка и ја радо пратимо теме о здрављу, рецептима, православне теме, као и теме из психологије које веома радо читам, а поставља их Ваша чланица, мислим да се зове JESSY ако нисам погрешила, веома драга жена, рекла бих. Мој супруг и син, воле теме из историје и политике, често спомињу неког Црвеног Барона, и неког Милосављевића, предпостављам да су то неке личности из 1. светског рата, извињавам се историју не знам баш најбоље. Све похвале, има пуно финих људи и јако културних, на Вашем форуму! Crveni Baron, Олимп, Deki992 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Е Драшко свака част, слатко сам се насмејала.. Драшко, Јадранка-Дервента, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Е Драшко свака част, слатко сам се насмејала.. 8086.gif Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Добрен Брановачки, узгајивач шећерне репе из Мошорина (54) Помаже драги Бог. Пратим ваш форум већ дуже време. Нарочито кад се појави нека тема на фејсу коју сви лајкуједу. Најбољи сте сајт. Имате пуно информација и добро је што не пишете пристрасно. Више волем да прелистам ваш сајт да би се информисо, него да читам оне курире и блицове. Али морам мало да вас критикујем. У последње време приметим морам да идем на курире и блицове јер сте потпуно запоставили тај информативни део. А то ми се нимало не свиђа. Јер кад код вас читам неку вест, увек испод могу да прочитам и неки паметан коментар у вези те вести и онда ми вест буде јасна. Овако кад читам те курире и блицове ништа ми није јасно. Зато вас молем да наставите ко пре да ме информишете. Јер просту вест могу наћи гдогод било али потпуну само код вас. Поздравља вас чика Добрен. Иван ♪♫, Данче*, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Митар Пролић, грађевинац, Мајевички До, Р.Српска (45) Поздрављам моје Србе преко Дрине. Ви сте ми најомиљенији форум на овом инетренету. Прво читам шта код вас пише па ондак гледам оног мог Торбицу са "Државног посла". Јес будала тај наш Торбица, ман'та глава, ал право говори вајек. Него сам мислио да вас зовем сљедеће године на збор код нас вамо на ријеку Сану да видите ви ту милину и природу и народ и вјеру коју ми овдје имамо. Ви вазда правите те саборе тамо по Србији. И лијепо је то, ал некако ми није право. Имам утисак ко да се сепаратишете од нас вамо. Зато сам ја овдје са мојим јаранима договорио да догодине код нас буде сабор ЖРУ а ви да дођете у госте. Море ли ? Deki992, JESSY, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Irena Graor Vinkulj, profesorica glazbene povijesti, Zagreb (34) POzdrav svima gledateljima foruma. Vrlo me je obuhvatila tematika foruma. JAko sam bila zainteresirana, i moram reć, rezignirana određenim stavovima i predrasudama koje posjeduje savremeno društvo u Srbiji. Ako želimo živjetu u regionu, moramo se organizirati na tjekovinama EU i imati prava na osebujnosti koje nam pripadaju. Bila sam jedna od astistentica na kongresu u Beogradu 10og veljače ove godine i tada sam čula za vaš forum. Od tada pratim, i moram priznat da me skandalizira povremena insuficijencija zrelog politčkog utjecaja iz razvijene Evrope. Јадранка-Дервента, Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Irena Graor Vinkulj, profesorica glazbene povijesti, Zagreb (34) POzdrav svima gledateljima foruma. Vrlo me je obuhvatila tematika foruma. JAko sam bila zainteresirana, i moram reć, rezignirana određenim stavovima i predrasudama koje posjeduje savremeno društvo u Srbiji. ako želimo živjetu u regionu, moramo se organizirati na tjekovinama EU i imati prava na osebujnosti koje nam pripadaju. Bila sam jedna od astistentica na kongresu u Beogradu 10og veljače ove godine i tada sam čula za vaš forum. Od tada pratim, i moram priznat da me skandalizira povremena insuficijencija zrelog politčkog utjecaja iz razvijene Evrope. Molim te,da ubuduce prevodis ove strane mejlove sto dobijas. Nismo svi poliglote kao ti :P Лапис Лазули, Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 @@Драшко, Драле јел`има неки читалац из Македоније да је писао? Лапис Лазули and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 @@Драшко, Драле јел`има неки читалац из Македоније да је писао? Чим се јави објавићемо Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Како је кренуло имаћемо и звезду форума која се зове Милосављевић. Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Митар Пролић, грађевинац, Мајевички До, Р.Српска (45) Поздрављам моје Србе преко Дрине. Ви сте ми најомиљенији форум на овом инетренету. Прво читам шта код вас пише па ондак гледам оног мог Торбицу са "Државног посла". Јес будала тај наш Торбица, ман'та глава, ал право говори вајек. Него сам мислио да вас зовем сљедеће године на збор код нас вамо на ријеку Сану да видите ви ту милину и природу и народ и вјеру коју ми овдје имамо. Ви вазда правите те саборе тамо по Србији. И лијепо је то, ал некако ми није право. Имам утисак ко да се сепаратишете од нас вамо. Зато сам ја овдје са мојим јаранима договорио да догодине код нас буде сабор ЖРУ а ви да дођете у госте. Море ли ? Море! Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука