Jump to content

Suplementi (dodaci ishrani)

Deki992

Препоручена порука

Zasto tako mislis?

Sta je po tebi bolje,uneti nesto "vestackim" putem ili ostaviti organizam bez toga? 

Sad si napravio, ne znam kako se to zove, to znaju Milosavljevic i Akvilio da ti kazu koja je to stilska figura, a zasto mislim, pa zato sto sam informisan, a pored toga sam to sve vec probao. U najboljem slucaju je to bacanje para.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Дина мота само оргеник...

Samo albanku izgleda :D

Sad si napravio, ne znam kako se to zove, to znaju Milosavljevic i Akvilio da ti kazu koja je to stilska figura, a zasto mislim, pa zato sto sam informisan, a pored toga sam to sve vec probao. U najboljem slucaju je to bacanje para.

Sta si probao ako nije tajna i zasto si nezadovoljan time? :) 

Подели на овим сајтовима

Дина мота само оргеник... :)

Mota i onaj kako se zove gazda Tesla motorsa, pa ce sad da izbaci neki ultra pogon da za 30 minuta predjes 3500km, a zabranili su mu da prodaje preko ebaya posto mu je bio jedini nacin prodaje, sace da lansira na Mars, samo ne znam u cemu je tu smisao, izgleda da je pretero sa motanjem :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Sta si probao ako nije tajna i zasto si nezadovoljan time? :)

Pio sam hemiju dok sam dizo tegove, i tad kad mi je neko rekao da to ne valja, skakao bi ko oparen, e kasnije sam shvatio kolko sam glup bio.

Подели на овим сајтовима

Pio sam hemiju dok sam dizo tegove, i tad kad mi je neko rekao da to ne valja, skakao bi ko oparen, e kasnije sam shvatio kolko sam glup bio.

TI da si dizeo tegove kako valja,ne bi mesao hemiju i suplemente :D

Inace,ako mozes da mi pojasnis kako si shvatio da si bio glup,po tom pitanju?

Подели на овим сајтовима

Glup u smislu da bacam pare i da se trujem, eto prosto.

Подели на овим сајтовима

Cekaj da ti nadjem nesto veoma "zanimljivo"...

evo naso

http://scoobysworkshop.com/protein-powder/

ali kad uzmes u obzir da se ovaj svet zasniva na lazi onda bude jasno da ni oni sto su satro odobreni ne znaci da nisu otrovni. To su lobiji... a omiljeni su mi SZO i STO, pa vecih lazova nema, osim nasih politicara koji cim zinu slazu, ne moraju nista ni da izuste, dovoljno je samo da zinu.

Подели на овим сајтовима

Ја сам једно време узим'о сурутку у праху, ал сам брзо баталио.

То ми је рекао један кик боксер, као то је за набацивање масе, најздравије од свих ти препарата. Није било неких видљивих резултата...  :0212_rolleyes:  

• Волим 1

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Cekaj da ti nadjem nesto veoma "zanimljivo"...   evo naso http://scoobysworksh...protein-powder/ ali kad uzmes u obzir da se ovaj svet zasniva na lazi onda bude jasno da ni oni sto su satro odobreni ne znaci da nisu otrovni. To su lobiji... a omiljeni su mi SZO i STO, pa vecih lazova nema, osim nasih politicara koji cim zinu slazu, ne moraju nista ni da izuste, dovoljno je samo da zinu.

Dina,ako bih mogao ovako da ti pojasnim kako ja gledam na te stvari:
Ok,da uzmemo da postoje kompleksni suplementi (npr neki protein),koji u celosti nije zdrav?
Sta to menja? Po meni nista.
Zaista,postoje zagovornici suplemenata,koji njihovo uzimanje opravdavaju time,sto je "hrana danas zatrovana u svakom smislu".Ja se ne slazem sa tim,jer ja na primer,ne pijem proteine zbog toga sto smatram da su oni zdraviji od klasicne hrane,vec zato sto pomocu njih unosim vise proteina,za koje smatram da su kao gradivna materija potrebniji telu od npr,secera koje bi uneo jeduci burek za dorucak.
Znaci,kada govorimo i slozenom suplementu,ja ne mogu sto posto tvrditi da su oni nesto zdravo za coveka isto kao sto ne mogu tvrditi ni da je zdrava hrana (a mislim da nije) kojom se hrani prosecan covek.
Kod ovih prostijih suplemenata,npr magnezijum,je vec druga prica.Tu sam gotovo uveren da nema niceg stetnog. :)

Ја сам једно време узим'о сурутку у праху, ал сам брзо баталио. То ми је рекао један кик боксер, као то је за набацивање масе, најздравије од свих ти препарата. Није било неких видљивих резултата... 

Surutka,po meni,nije nista lose,naprotiv,jos bolje ako imas prirodnu neku da nabavis.Ali,od nje se neke mase neces nagledati :)
Ako si u mogucnosti,probaj sa proteinom iz surutke (whey protein) :)

Подели на овим сајтовима

Brate necu da ti crtam, kad porastes shvatices... ne treba ti to nista u vidu praskaste hemije.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...