Jump to content

From Russia with hate.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Проблем на форуму није што се разговара о политици, Русији и Америци, већ што русофилска екипа уопште није способна за цивилизован разговор у коме се критикује њихов идол. И одатле сви проблеми.

А о свему може лепо и разумно да се разговара, па и да буде корисно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Проблем на форуму није што се разговара о политици, Русији и Америци, већ што русофилска екипа уопште није способна за цивилизован разговор у коме се критикује њихов идол. И одатле сви проблеми.

Upravo. Gde sam ja kad zadrto branio ameriku od toga da ima losu spoljnu politiku? Nikad. Gde sm je opravdvao za spijuniranje svojih gradjana? Nikad. 

Ali cim spomenem nesto lose za rusiju... uf kako sam smeo, mnogo letim.. ..

Zato mi se redovno smestaju stvari koje nisam rekao..

naprimer da ustase u hrvatskoj nisu problem....

Konstatno se to ponavlja. Dok ja branim stav "nije vecina hrvata srbomrzacka" oni to pretvore u "podrzavas ustase u hrvatskoj"

Ne moze sa takvim ljudima da se razgovara uopste. Cuveni straw man. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Klasika. Sad sm video da me optuzuje da sm rekao da "ustase u hrvatskoj nisu problem" ja to u zivotu nisam rekao, ja sam rekao da hrvati generalno nisu srbmrzci. Isto kao sto nisam rekao daa su "rusi generalno nacisti" vec da je nacizam u rusiji veliki problem.

Neki ljudi su nemocni pred argumentima sagovornika pa moraju da izmisljaju, lazu i napadaju smo sagovornika.

Pricamo o zapadnoj evropi. Citaj pazljivije. Ja sam lepo rekao da je nacizam jak u istocno evropskim zemljama, tu se racuna i ukrajna.

Ali naravno, po tebi je puno veci problem 0,5% ruskih ekstremista nego 20% hrvatskih ... A sto je iz ugla srbina i potpuno razumno jer sa hrvatima nikada nismo imali problema dok se sa rusima stalno glozimo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Upravo. Gde sam ja kad zadrto branio ameriku od toga da ima losu spoljnu politiku? Nikad. Gde sm je opravdvao za spijuniranje svojih gradjana? Nikad.

Ama kakva spoljna politika i spijuniranje gradjana, oni ubijaju i porobljavaju, i jos za to dobijaju nagrade. Osvesti se.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ama kakva spoljna politika i spijuniranje gradjana, oni ubijaju i porobljavaju.

To je americka spoljnaa politika.Gde sam ja to branio? Nikad nigde. 

Ne ubijaju i ne porobljavaju sopstvene gradjane, to ne mogu. To je ono sto je dobro kod njih.

Sve sam ja to objasnio.. samo kada bi ti citao bez predrasuda i van tog "crno belog" posmatranja stvari. 

I nista od toga ne menj cinjenicu da Rusija i rusko drustvo imju trenutno najveci problem sa nacisitma unutar drzave nego bilo ko drugi u svetu, osim ukrajne, da zadovoljim odijma.. posto mu je mnogo stalo do tih ukrajinski nacista na ovoj temi ne znam sto. 

Подели на овим сајтовима

Па ја колико видим он је човек поставио документарац о Русији, скоро без коментара и онда су кренуле провокације, скретање с` теме итд. Нит је помињао усташе, ни Немце, ни ванземаљце...

I vecina stvari za koje me optuzuju - nisam ih ni rekao..... 

A sto je najgore, ljudi koji to rade, konkretno baron i zuti car ... najvise trabunjaju o postenju..

nije bezveze ona izreka " ko o cemu k*** o postenju" a ovamo konstano nekog drugog neposteno i nepravedno optuziju.. ajde pogresi covek jednom dva puta.. ali zuti i baron to stalno rade... 

Подели на овим сајтовима

Pa nemoj sad tako i ti, ja jesam ozbiljan, al` ovog omladinca moramo malo da spustimo do nase nizine, jer vise uopste ne cuje sta mu pricamo kol`ko je odleteo visoko...

Ja bih njega na neku radnu akciju ... Mozda na izgradnju auto puta bratstvo- jedinstvo ... Na hrvatsku deonicu da ga posaljemo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne ubijaju i ne porobljavaju sopstvene gradjane, to ne mogu. To je ono sto je dobro kod njih.

Sve sam ja to objasnio.. samo kada bi ti citao bez predrasuda i van tog "crno belog" posmatranja stvari. 

Ma sta kazes... kako stvari stoje vec si demantovan, samo ne kontas, a uskoro ces biti grdno demantovan, a to kad se desi sta onda? Onda ces mozda da kazes e bili ste u pravu... ali ni ja ni ti nemamo nista od toga "bio si u pravu".

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ma sta kazes... kako stvari stoje vec si demantovan, samo ne kontas, a uskoro ces biti grdno demantovan, a to kad se desi sta onda? Onda ces mozda da kazes e bili ste u pravu... ali ja nemam nista od toga "bio si u pravu".

U cemu sam to demantovan? O cemu ti pricas? 

Ja cu da kazem bili ste u pravu, cim vidim podatke da ste bili u pravu. Dotle ne mogu da vam kzem bili ste u pravu.

Ako imas neke podtke iznesi ih odmah... inace cu i tebe da bacim na ignor ko barona i milosa. 

svi mi ovde pisete nisam u pravu.. niko nikakav podatak nije izneo.... 

Подели на овим сајтовима

Sta se primio ovaj baron, ko fica na gurku, ja ga stavio n ignore on pise ko lud.... ? 

Super je ovaj ignore 

Подели на овим сајтовима

U cemu sam to demantovan? O cemu ti pricas? 

Ja cu da kazem bili ste u pravu, cim vidim podatke da ste bili u pravu. Dotle ne mogu da vam kzem bili ste u pravu.

Ako imas neke podtke iznesi ih odmah... inace cu i tebe da bacim na ignor ko barona i milosa. 

svi mi ovde pisete nisam u pravu.. niko nikakav podatak nije izneo.... 

Pa sve vreme ti pricam da necu da slusam to "bio si u pravu", kad mozes da kazes i "u pravu si", al nesto ti ne da da to kazes.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...