Драгана. Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Mnogo me potresao slucaj oko male Tijane, i mnogo mi je zao, neka joj je laka zemja... Nego, pitam se ( mozda nije ni vrijeme, ni mjesto, ali moram ) , da li je tu kriva i njena mama sto nije medju zivima vise? Kakav to roditelj moze pustiti dijete od 15 godiina posle 12 napolje? Kakav? Nemaran? Sta klinci traze napolju posle 12?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Добро питање, тј. констатација. Само, није баш тренутак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ako sada nije trenutak, kada ce biti? Kada psihopate ubiju jos mnogo djece? Kada? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ово се могло догодити и у сред бела дана. Слажем се да није баш добро децу пуштати касно, и сам саам против тога, али мислим да ово није био толики узрок. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 А шта им везе што је било после 12? Ево девојку од 20 у сред бела дана згазил кол у Нишу. Нема ту ничије кривице за саобраћајну несрећу, то је несрећа.... кривица убици иде за оно што је после несреће урадио gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ako sada nije trenutak, kada ce biti? Kada psihopate ubiju jos mnogo djece? Kada? Па нећеш проблем решити ако децу затвориш, а психопате пустиш на слободу, већ обрнуто. Мада не треба децу толико пуштати. Шта сад, треба сву децу у куће док не одрасту како не их не би психопате убијале? Те психопате могу то урадити и одраслом човеку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Naravno da mogu, ali mnogo je veca vjerovatnoca da se to dogodi nocu, nego po danu, moze, ali ne toliko cesto kao navece... Ne treba ih zatvoriti u kucu, ali brate dragi, dijete od 15 godina da je u 10 00 u kuci, jer NEMA sta da trazi napolju kasno, nema, jos je dijete... Roditelji treba vise vremena da posvete vaspitanju djece, razgovorima s njima, da znaju s kim se druze... Midrash and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Па нећеш проблем решити ако децу затвориш, а психопате пустиш на слободу, већ обрнуто. Мада не треба децу толико пуштати. Шта сад, треба сву децу у куће док не одрасту како не их не би психопате убијале? Те психопате могу то урадити и одраслом човеку. Не бих ја баш овог лика окрактерисао као психопату. Има много разлога због којих је могао да уради оно што је урадио... страх и паника од суочавања са последицама нпр. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Не бих ја баш овог лика окрактерисао као психопату. Има много разлога због којих је могао да уради оно што је урадио... страх и паника од суочавања са последицама нпр. STRAH, PANIKA?! Dobro, ja sam se uplasila tebe jer izgledas kao strasilo, daj da te ubijem... molim vas, manite tih gluposti, ucinio je to u afektu, uplasio se... pa mislim, 'alo, jeste vi cisti??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ako sada nije trenutak, kada ce biti? Када сам рекао да ''није тренутак'', мислио сам на ово: da li je tu kriva i njena mama sto nije medju zivima vise? Kakav to roditelj moze pustiti dijete od 15 godiina posle 12 napolje? Она је сада у великој жалости, па је неумесно да се утврђује њена ''кривица''. gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 STRAH, PANIKA?! Dobro, ja sam se uplasila tebe jer izgledas kao strasilo, daj da te ubijem... molim vas, manite tih gluposti, ucinio je to u afektu, uplasio se... pa mislim, 'alo, jeste vi cisti??? А што мислиш да није из страха? Имаш гомилу људи који су починили крвне деликте из страха, страх је чест мотиватор. На улици кажу да је са оружијем најопаснији човек у паници и страху, од њих ти је нјвећи ризик. Милион пута знам ликове који су из страха потезали ножеве, у страху не размишљаш баш рационално. Што их наравно не оправдава, не причам о афекту, афекат је друга ствар. Афекат је сужење свести, када не знаш шта радиш, овај је знао шта ради, али је страх био мотиватор. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Naravno da mogu, ali mnogo je veca vjerovatnoca da se to dogodi nocu, nego po danu, moze, ali ne toliko cesto kao navece... Ne treba ih zatvoriti u kucu, ali brate dragi, dijete od 15 godina da je u 10 00 u kuci, jer NEMA sta da trazi napolju kasno, nema, jos je dijete... Roditelji treba vise vremena da posvete vaspitanju djece, razgovorima s njima, da znaju s kim se druze... Ма слажем се ту са тобом, деци се даје много слободе, а све јер ето тако остали раде па да моје дете не буде изузетак. Не бих ја баш овог лика окрактерисао као психопату. Има много разлога због којих је могао да уради оно што је урадио... страх и паника од суочавања са последицама нпр. Е може и то бити, у праву си, није баш психопата, барем за сада, нису још ваљда утврдили шта је. Можда ју је лик закачио, она у страху и паници почела да га псује, вређа, спомиње полицију, он се уплашио, изнервирао, ударио је у кола и шта већ, убацио и одвезао. Касније кад није знао шта ће, видео да је отео дете, зна да ће због тога да заврши у затвору, убио је, рачунао да је неће нико наћи итд. Нешто тако се можда десило, и новине знају много преувеличавати, али опет не знамо шта се заиста десило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Mnogo me potresao slucaj oko male Tijane, i mnogo mi je zao, neka joj je laka zemja... Nego, pitam se ( mozda nije ni vrijeme, ni mjesto, ali moram ) , da li je tu kriva i njena mama sto nije medju zivima vise? Kakav to roditelj moze pustiti dijete od 15 godiina posle 12 napolje? Kakav? Nemaran? Sta klinci traze napolju posle 12?! Bezveze ti tema skroz, ali ajde da odgovorim. Ja sam bila napolju do 3-4 jutru sa 15 godina a još uvek sam živa. Ima velike razlike između napolju posle 12 na nepoznatom mestu,po mrakači i pustači, i biti napolju posle 12 na turniru gde je celo selo prisutno. Ako si ti sa 15 godina dolazila kući pre 10, onda ne znam šta da ti kažem. Osim da si imala nesrećno detinjstvo. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Е може и то бити, у праву, није баш психопата, барем за сада, нису још ваљда утврдили шта је. Можда ју је лик закачио, она у страху и паници почела да га псује, вређа, спомиње полицију, он се уплашио, изнервирао, ударио је у кола и шта већ, убацио и одвезао. Касније кад није знао шта ће, видео да је отео дете, зна да ће због тога да заврши у затвору, убио је, рачунао да је неће нико наћи итд. Нешто тако се можда десило, и новине знају много преувеличавати, али опет не знамо шта се заиста десило. У сваком случају лик је извршио кривично дело убиства. То шта су мотиви, како се одиграло, та се десило... то ће суд да утврди много боље од нас, и д утврди кава му казна следује. Смо мислим да психопта није адекватан термин. Психопата је неко ко нема емоције. овај је пре социопата. Већина насилних криминалаца и јесу социопате, психоапте ретко заврше у затворима, превише су хладокрвни а када су убице углавном су серијске убице. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Mnogo me potresao slucaj oko male Tijane, i mnogo mi je zao, neka joj je laka zemja... Nego, pitam se ( mozda nije ni vrijeme, ni mjesto, ali moram ) , da li je tu kriva i njena mama sto nije medju zivima vise? Kakav to roditelj moze pustiti dijete od 15 godiina posle 12 napolje? Kakav? Nemaran? Sta klinci traze napolju posle 12?! U pravu si ali devojcice je bila kod babe , malo mesto, ko bi ocekivao takvo sta? Turnir u fudbalu, klinci se zezaju ... Ja sam kao klinac provodio vreme napolju potpuno bezbrizno ... Ali vremena se na zalost menjaju na gore i srbi trebaju to primiti k znanju i biti mnogo oprezniji ... Suncokret54 and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука