Србадија Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Nije jednak i ne moze biti...zato sto turisti u toku sezone se masovno vracaju za izbusenim gumama,ostecivanjem automobila i drugim neprijatnostima. Poistovecivati Hrvatsku koja pride zavisi u velikoj meri od turista (sta bi bilo da im taj turista ne donosi zaradu i gde zude za turistima?!) i Srbiju gde to nije slucaj je samo po sebi nesto sto je glupo. A u Srbiji na prste jedne ruke mozes navesti te "neprijatnosti". Prepricacu slucaj kad je ubijen Djordje Zaric decko na novom beogradu,kada ga je policajac bez ikakvog veceg obrazlozenja upucao taj dan je bio protest na trgu,gde su bili obrazovci,nasi,1389 i navijacke grupe,uglavnom odrzana je protestna setnja i tamo negde oko vlade Srbije u masu su upala dva automobila ZG tabli i nije nikom nista falilo,poleteo je samo jedan kamen i to posto je automobil skoro prosao i to vise iz revolta sto se neko iz automobila "zalio" sto ne moze da prodje sa nekim gestikulacijama. Dakle sve te organizacije koje su anti hrvatske,besnoca u tom trenutku,sloboda da moze bilo ko sta da uradi jednako jedan bacen kamen (koji bi bio bacen bilo kome drugom da je isto reagovao kao vozac automobila) E sad zamisli da je tvoj automobil upao medju navijace Torcide i "patriotske" skupine i kako bi prosao. Razumem ja vas ali zaboga prestanite da srpski narod poistovecujete,izjednacavate,pisete,govorite da je isti kao i svi drugi,nije i nece biti. I to sto si ti imao jedan odlazak u Hrvatsku bez neprijatnosti,ne znaci da je to automatski jedino moguce tamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Onome ko mrzi sopstveni narod sve je moguce pa i da ne vidi politiku hrvatske prema srbima i sta vecina hrvata oseca prema srbima . Bogu hvala sto u takvima ne oskudevamo , samo ne znam sto je dopustio da se ta gamad toliko namnozi . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kad vec pricamo o hrvatima , sretao sam ih po svetu a sreato sam se i sa plodovima njihovog "trovanja" gde nogu spuste. Ne malo puta sam morao da objasnjavam da nisu zli Srb hteli da istrebe hrvate i da polako objasnim ljudima o cemu se radi i kakve su statistike ubijenih, nestalih ,prognanih, da objasnim istorijsku poadinu svega toga itd . Svuda gde odu oni pricaju o zlim Srbima i jadnim hrvatima . Ne malo puta se desavalo da hrvat nece da mi pruzi ruku ili pricasa manom samo zato sto sam Srbin. E sad sto neko voli svoju bracu hrvate uprkos svemu to je njegova stvar , ja da ih volim ne mogu ( ne mrzim ih milosavljevicu , ateisti i ostali , cisto da mi ne bi kalemili nesto sto nisam rekao ). Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Kad vec pricamo o hrvatima , sretao sam ih po svetu a sreato sam se i sa plodovima njihovog "trovanja" gde nogu spuste. Ne malo puta sam morao da objasnjavam da nisu zli Srb hteli da istrebe hrvate i da polako objasnim ljudima o cemu se radi i kakve su statistike ubijenih, nestalih ,prognanih, da objasnim istorijsku poadinu svega toga itd . Svuda gde odu oni pricaju o zlim Srbima i jadnim hrvatima . Ne malo puta se desavalo da hrvat nece da mi pruzi ruku ili pricasa manom samo zato sto sam Srbin. E sad sto neko voli svoju bracu hrvate uprkos svemu to je njegova stvar , ja da ih volim ne mogu ( ne mrzim ih milosavljevicu , ateisti i ostali , cisto da mi ne bi kalemili nesto sto nisam rekao ). Ja jako volim hrvate jer da njih nema ne bih imao koga da zaje..vam zbog gluposti, nekulture i nepismenosti usled nedostatka maternjeg jezika ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Sram te bilo , fasisto, nacisto, nacionalisto, sovinisto , srbine ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Не, нико овде не критикује тренинг и кампове. Ви о томе трабуњате све време. Иако сам ј више пиута рекао, све је то ок - и то постоји у Србији. И то сам навео примере. Извиђачи, крав мага каповим, система кампови, нинђуцу кампови. Међутим вама очигледно није до тренинга и до кампова, већ до индоктринације деце у националистичке идеологије. Не у птриотск осећања већ у нционалистичке идеологије. Јер акакије у суштини имају једну клерофашистичку идеологију у коју индоктринира децу - и ви то браните као нешто супер... јер тај клерофашизам у себи садржи елемента национализма. мени је занимљиво да овде имамо 2 војна лица, Милан Ракић и Александар Милојков и ниједан ни други се не слажу са вама. (постоји још једно војно лице које се исто тако не слаже са вам а чије име нећу да нведем) Мали, није лепо рећи било коме да трабуња. zuti car је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Aj i tebi da napisem. Evo upravo sam sad u kolima vracam se sa putovanja po hrvatskoj. Obisao sam celi obalu od istre do dubrovnika. Ne znajuci otisao sam da obidjem Split na dan "obljetnice domovinskog rata". Ukapirao sam da je to taj dan tek kad sam stigao tamo... Poenta je da ne da me niko nije zaklao nego nigde nisam naisao NI NA STA osim na ljubaznost mestana. Ne kazem da tamo nema budaletina koji bi te premlatili za glupost ali njihov broj je jednak budalama koje mozes da nadjes bilo gde... Dal u srbiji dal u drugoj zemlji dal na forumu... A jesi li sreo nekog od onih 20% koji su potpisali za referendum protiv cirilice? Sta kazu oni, kako su... Kako su im zena, deca, familija ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Aj i tebi da napisem. Evo upravo sam sad u kolima vracam se sa putovanja po hrvatskoj. Obisao sam celi obalu od istre do dubrovnika. Ne znajuci otisao sam da obidjem Split na dan "obljetnice domovinskog rata". Ukapirao sam da je to taj dan tek kad sam stigao tamo... Poenta je da ne da me niko nije zaklao nego nigde nisam naisao NI NA STA osim na ljubaznost mestana. Ne kazem da tamo nema budaletina koji bi te premlatili za glupost ali njihov broj je jednak budalama koje mozes da nadjes bilo gde... Dal u srbiji dal u drugoj zemlji dal na forumu... Што би те заклали ? Знају да си дошао оставити своје паре тамо. Они су своје Србе поклали и протерали и зато славе "обљетницу" а ти си само туриста. -Владимир-, zuti car, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Sram te bilo , fasisto, nacisto, nacionalisto, sovinisto , ... Па јесте брате мили, ја ако за тебе кажем све оне стври, ти ћеш рећи да те мрзим. Кукао си као жена и за мање што су ти причали, и правио тешку патетику овде по форуму. Смо човек који мрзи може тако да суди другом човеку или још горе од 5 милиона људи. А и ти мрзиш хрвате то је очигледно. То што ће те ти и барон један другом д љубите дупе, не мења чињеницу да овде сејете мржњу. Мали, није лепо рећи било коме да трабуња. Знаш ону изреку, "моле се паметни да не ћуте више, ситуација је постала неподношљива" да вам чешће причају д не трабуњте, можда би мање трабуњали. cloudking је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 E sad zamisli da je tvoj automobil upao medju navijace Torcide i "patriotske" skupine i kako bi prosao Наши нвијачи и наше "патриотске" скупине су много боље. Јел се сећаш када су по новом саду поразбијаали силним аутомобилима стакла? Не сећаш се? Razumem ja vas ali zaboga prestanite da srpski narod poistovecujete,izjednacavate,pisete,govorite da je isti kao i svi drugi,nije i nece biti. Ја тебе не разумем што измишљаш. Где је ко то рекао? Сваки народ је посебан на свој начин и другачији од другог на свој начин. Не постоје бољи и лошији народи. Тако ни Српски народ, нит је бољи нит је лошији. Само је "свој". Што причу са хрвата скрећете на Српски народ? Увек то радите. Као да ако неко каже да су данас хрвати углавном у већини ОК, ви крећете некку причу како они који то кажу - причају нешто на штету Српског народа? Докле више ти идиотлуци? Мени није толико до "хрвата" више ми је до тога што овде читам ирационлне аргументе који у већини случајева везе са логиком и реалношћу немају и апсолутно су емоционално базирани. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Знаш ону изреку, "моле се паметни да не ћуте више, ситуација је постала неподношљива" да вам чешће причају д не трабуњте, можда би мање трабуњали. ) A ti si taj "pametan"... Znaci Srbiji spasa nema, vraca se u kameno diba ... Sa tobom na celu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Наши нвијачи и наше "патриотске" скупине су много боље. Јел се сећаш када су по новом саду поразбијаали силним аутомобилима стакла? Не сећаш се? Па то су они што су избегли пред "олујом" 90-их. Није то тек тако дунуло клинцима да разбијају. Нови Сад и околина је највише примио избеглих са простора Хрватске. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ) A ti si taj "pametan"... Znaci Srbiji spasa nema, vraca se u kameno diba ... Sa tobomna celu ... Колико видим ја овде за размишљање користим чеони режањ, а ви амигдулу. Ако разумеш шта сам хтео да ти кажем, има можда наде за тебе да разумеш остале ствари. Ако не - изгиубљен си случај. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Па то су они што су избегли пред "олујом" 90-их. Није то тек тако дунуло клинцима да разбијају. Нови Сад и околина је највише примио избеглих са простора Хрватске. Исто тако је и крајина имала највише хрватских жртава из спрско хрватских сукоба....па се не сећам да си тај аргумент користио кад су људи ломили табле. Ниси можда размишљао да то раде људи који су претрпели штету и размишљају исто као жути цар барон и екипа? д То што је неко протеран и бесан не даје му за прво да неком непознатом човеку који низашта није крив ломи кола. Исто тако то што је неко преживео жртве од Српске војске не даје му за прво да Србима укида право на своје писмо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 То што ће те ти и барон један другом д љубите дупе, не мења чињеницу да овде сејете мржњу. Kakva bre mrzna, o cemu bre pricas? Mislis da ja mrzim hrvatska plemena i njihove obicaje? Dobro, imaju i oni neke mane kao sva poludivlja plemena ali daleko od toga da ih mrzim. Imaju bas lepe planine i reke, oskudevaju malo u pismenosti te koriste srpski jezik u komunikaciji ali to meni samo godi kao srbinu jer se nasa pismenost i kultura sire i van naseg naroda... Imaju jos puno lepih stvari... Ne jedu rukama na primer, koriste povremeno i WC mada ne svi, dosta njih to radi i po dvoristu oko kuce itd... Cuj, mrznja... Hajde ne pricaj svasta zivota ti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука