Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Hahahhahaha ... Zbogom pameti ... Kao kada kazem da bi nasi vojni instruktori trebali da obucavaju momke onda su to nebuloze ali kada treba nesto " iz inostranstva" onda je dobra i vojska pa jos obuka ruskog porekla ... Ко је где рекао да је нешто што наши војни инструктори обучвају? Је л си ти шизофреничар па умишљаш ствари, о чему се ради? Колико ћеш милиона пута да ми увалиш ствари које нисаам рекао? dobra i vojska pa jos obuka ruskog porekla ... Постоје обуке које су добре и вештине, није битно порекла. То ко прати свет борилачких вештин више мање зна. Све полиције и војске широм света раде следеће вештине - карате, џудо, самбо, крав магу. То је то, крај ко у биоскопу. Нема ту Српско-није Српско већ ефективно и неефективно. Е сад ако је теби балега са Српског простора слађа него кавијар ван Србије.. то је већ нека твоја ментална болест. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Шта фали крав маги и системи? Крав магу користе израелски специјалци и састаавни је део обуке израелске војске. Систему - Руски. Исто могу да изјавим за Вин Чун којим се ти бавиш. Мада то не би било нит лепо нит пристојно. Sistema je plagijat kineskih stilova borenja , mix tai chija i kojecega drugog. Krav Maga , mesavina djudoa i jednog stila wing chuna a uz put dodaju i kaleme sta stignu. Za wing chun sta god da kazes bio bi u pravu , jeste los i nepraktican u 99.9% slucajeva iz prostog razloga sto ga poducavaju ljudi koji jednostavno ne razumeju sta rade . Svi oni na gomilu izmisljaju toplu ovdu i komlikuju stvari ne bi sto duze zadrzavali ucenike i uzimali pare. To sto oni svi na gomilu rade blage veze nema sa realnoscu . Znas bio sam ja malo u ratu pa sam doziveo neke mogo gadne stvari bog kojih evo deceniju i po ne spavam , ali sa druge strane mogu da vidim sta je glupost a sta nije , makar kad je vojna obuka u pitanju. Taj nindjucu koji si ti pomenuo je izmastana vestina koju je kreirao hacumi meksujuci kineske i japanske stilove a najvise je problematicna filosofija te vestine . No da se vratimo na temu , ovakve kampove svakako ne smeo da organizuje nekakav Akakije a kad smo vec kod toga ni SPC ni bilo ko nestrucan . A sto strucnosti tice , svaki seljak izmedju Kursevca i Kraljeva ima vise ratnog iskustva nego svi ti krav maga , sistema , bla bla instruktori , pa opet ni oni ne drze kampove . Ovako nesto treba da drze oficiri srpske vojske koji bi decu zaista naucili necem korisnom i realnom , naravno sa sve pratecim sadrzajem poput dizanja zastave , pevanja himne , izucavanje isrtorije pa i molitvom , mada sam protiv toga da uvlaci religija u ovakve kampove . Steta je sto je neki Akakije jedini video da ovko nesto treba organizovati a oni koji bi trebali ne vide . I za ovo Akakiju plus , ostalima minus. I jos jedna stvar , vidim ovde neki se bune sto tamo uce decu ko su im neprijatelji . Ajde da vas pitam kosmopolite , jesu li nam siptari prijatelji ? Hrvati ? Madjari? Poturcenjaci iz raske oblasti? I svi oni uce svoju decu da su im Srbi neprijateji , mada mi to zaista nismo , ne vidim zasto deca ne bi bila svesna cinjenice da ih neko tamo mrzi i ceka prvu priliku da ga zakolje , jer to jeste istina ma sta ovde neki mislili i pricali . Znam sad opet da skoce dezurni sveti ljudi i da me okarakterisu kao fasistu ali to opet ne menja realno stanje stvari . Crveni Baron and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Steta je sto je neki Akakije jedini video da ovko nesto treba organizovati a oni koji bi trebali ne vide . I za ovo Akakiju plus , ostalima minus. Ово је цела и једина суштина. Јер ако се неко слаже са причом не значи да је акакијевац што неки овде поистовећују. zuti car and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Sistema je plagijat kineskih stilova borenja , mix tai chija i kojecega drugog. Krav Maga , mesavina djudoa i jednog stila wing chuna a uz put dodaju i kaleme sta stignu. Мени немаш потребе да држиш те лекције, знм своје штиво. Азијати су ти који имају системе борења тако да су све вештине самоодбране азијатске. Осим бокса и грчко римског рвања. Сви модерни системи су изведени из азијатских. То је факат. Али не видим ккве везе то има са оним о чему смо ја и ти причали? Znas bio sam ja malo u ratu pa sam doziveo neke mogo gadne stvari bog kojih evo deceniju i po ne spavam , ali sa druge strane mogu da vidim sta je glupost a sta nije , makar kad je vojna obuka u pitanju. Исто тако су били у рату и војна лица они који свкодневно стављају свој живот на црту, и многи од њих користе управо системе које сам ја споменуо. Руску систему, самбо и крав магу. A sto strucnosti tice , svaki seljak izmedju Kursevca i Kraljeva ima vise ratnog iskustva nego svi ti krav maga , sistema , bla bla instruktori , pa opet ni oni ne drze kampove . Нисам знао да ти и народна армија југославије имају више искуства него официри израелске или руске војске. Хвала ти што си ми отворио очи.Ovako nesto treba da drze oficiri srpske vojske koji bi decu zaista naucili necem korisnom i realnom , naravno sa sve pratecim sadrzajem poput dizanja zastave , pevanja himne , izucavanje isrtorije pa i molitvom , mada sam protiv toga da uvlaci religija u ovakve kampove . Велики број инструктора борилачких вештина које сам нбројао - јесу војна лица, официри итд. Рецимо на семинару аикидоа 3 инструктора који су били су припадници 63. падобранске. Steta je sto je neki Akakije jedini video da ovko nesto treba organizovati a oni koji bi trebali ne vide . Штета је што неки виде децу у униформама као добру ствар, а зборављају да их исти тај акакије учи тамо нека секташка учења. И да су спремни да зажмуре на то. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ово је цела и једина суштина. Јер ако се неко слаже са причом не значи да је акакијевац што неки овде поистовећују. Не, нико овде не критикује тренинг и кампове. Ви о томе трабуњате све време. Иако сам ј више пиута рекао, све је то ок - и то постоји у Србији. И то сам навео примере. Извиђачи, крав мага каповим, система кампови, нинђуцу кампови. Међутим вама очигледно није до тренинга и до кампова, већ до индоктринације деце у националистичке идеологије. Не у птриотск осећања већ у нционалистичке идеологије. Јер акакије у суштини имају једну клерофашистичку идеологију у коју индоктринира децу - и ви то браните као нешто супер... јер тај клерофашизам у себи садржи елемента национализма. мени је занимљиво да овде имамо 2 војна лица, Милан Ракић и Александар Милојков и ниједан ни други се не слажу са вама. (постоји још једно војно лице које се исто тако не слаже са вам а чије име нећу да нведем) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A ti bi voleo da se vijore albanske zastave a ne mrske ti srpske .... Замолио бих те да ме не клеветаш више. И на оним камповим које сам ја набројао се виори Српска застава. Ево ти слика: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Kamp se zavrsio , deca ziva I zdrava .... Kako to da niko nije reagovao dok je kamp trajao ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Мени и даље није јасно - зашто да реагује? Шта су они урадили противно закону? Свако има права да организује камп, учи децу разним вештинама итд. Морамо да научимо да не може да се забрањује нешто само зато што нам се "не свиђа", већ само ако постоји неки прекршај... Мени се ово не свиђа, али не видим разлог за забрану и гоњење. Јер сутра може неко мене да гони што своје дете учим нешто што се њему "не свиђа". zuti car, feeble, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Мени и даље није јасно - зашто да реагује? Шта су они урадили противно закону? Свако има права да организује камп, учи децу разним вештинама итд. Морамо да научимо да не може да се забрањује нешто само зато што нам се "не свиђа", већ само ако постоји неки прекршај... Мени се ово не свиђа, али не видим разлог за забрану и гоњење. Јер сутра може неко мене да гони што своје дете учим нешто што се њему "не свиђа". Ne znam da li moze kamp za decu tek tako da se odrzi bez dozvole npr. Vlasti Jer ipak su deca u pitanju. Koliko sam shvatila , nijedno dete nije doslo u taj kamp a da njegovi roditelji nisu dali pristanak za isti. Onda se vracamo na razne odgovornosti , naravno po nassoj meri .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Замолио бих те да ме не клеветаш више. И на оним камповим које сам ја набројао се виори Српска застава. Ево ти слика: Tebe niko ne klevece vec si ti taj koji klevece i poistovecuje jedan zdrav predlog za nacizmom klerofssizmom itd ... Znas kako meni kaze pop na ispovedti ... Sto nezelis da ti drugi cine nemoj ni ti drugima... Znaci batali klevetanje ... I prestani da vijoris albansku zastavu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 I prestani da vijoris albansku zastavu ... Где ти видиш овде албанску заставу? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Где ти видиш овде албанску заставу? Tamo gde on vidi nacisticku i klerofasisticku ideologiju i one koji je brane. Na istom tom mestu , tik uz to ako malo bolje pogledas videces i njega sa albanskom zadravom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Tamo gde on vidi nacisticku i klerofasisticku ideologiju i one koji je brane. Na istom tom mestu , tik uz to ako malo bolje pogledas videces i njega sa albanskom zadravom. Нећемо тако. Можете да се не слажете, али просто не иде да тако пишеш против њега, или уопште некога са киме се не слажеш у мишљењу. Није ни лепо, а и не видех, без обзира на начин како један другога "чашћавате" на овој и на низ других тема, да је он теби рекао да машеш нацистичком заставаом.. Према томе, ако хоћете лепо, у реду, ако не, да закључавамо тему... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Нећемо тако. Можете да се не слажете, али просто не иде да тако пишеш против њега, или уопште некога са киме се не слажеш у мишљењу. Није ни лепо, а и не видех, без обзира на начин како један другога "чашћавате" на овој и на низ других тема, да је он теби рекао да машеш нацистичком заставаом.. Према томе, ако хоћете лепо, у реду, ако не, да закључавамо тему... A jel teni lepo da ti kazem da se ponasas kao nacista i da branis Akakija i klerofasiste? Evo, nisam pomenuo mahanje zastavom? Posto vidim to ti ne smeta kod njega, pa komtam da smo jednaki pred Bogom pa ti nece smetati ni kod mene? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A jel teni lepo da ti kazem da se ponasas kao nacista i da branis Akakija i klerofasiste? Evo, nisam pomenuo mahanje zastavom? Posto vidim to ti ne smeta kod njega, pa komtam da smo jednaki pred Bogom pa ti nece smetati ni kod mene? И где ти је то рекао? И ако ти је рекао, јел `било основа да ти каже или не? Наравно, сви смо једнаки пред Богом. Е сад, као што рекох, можеж да се не слажеш са Млађом, и ти и сви други... Можете и да га "поклопите", када мислите да није у праву, или није... Можете да га "победите" и искуством и знањем и било чиме... Али мислим да није лепо, као ово што је био пример... Да не испаднем сада као његов "дрвени" адвокат, ја Младена никада нисам видео ни чуо да је бранио Шиптаре и махао њиховом заставаом... Према томе, и даље мислим да није лепо... А за промену, ево и ти ја се не слажемо у десетине ставри гледе политике и шта ти ја знам, па и ове теме... Што и мени не "закачиш" албанску заставу, да њоме машем... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука