Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znači na temi o Putinu ne može se pisat o Putinu, ustvari može ali samo ako je šta pohvalno.

Ајдеееееее......

Кренуо си са Русијом и Исламом, уз обавезне линкове на чешком. Познавајући тебе знамо на шта ће то изаћи након само пар постова.

Пиши ти шта хоћеш. Нисам ја админ овде. Отворио си занимљиву тему која није лоше да се детаљније разради. То о Исламу и Путину, Русији. Али на нашем српскохрватском језику, а не на чехословачком.

Подели на овим сајтовима

Ајдеееееее......

Кренуо си са Русијом и Исламом, уз обавезне линкове на чешком. Познавајући тебе знамо на шта ће то изаћи након само пар постова.

Пиши ти шта хоћеш. Нисам ја админ овде. Отворио си занимљиву тему која није лоше да се детаљније разради. То о Исламу и Путину, Русији. Али на нашем српскохрватском језику, а не на чехословачком.

Na tom vašem jeziku srpskohrvatskom o Putinu tako ništa ni nadjete, samo pohvale, zato sam bio prinudjen davati te članke na tom našem jeziku čehoslovačkom, hahahaha. Nadam se samo da Putin nije kriptomusliman ali uopšte me to ne bi iznenadilo kad bi se to jednom potvrdilo. A negdje za 20 godina izašli Putinovi memoari: Ja sam musliman ali nije dolazilo u obzir to reći za mandata .... i sl. No, još se nadam da je samo u pitanju inercija komunističke sovjetske vanjske politike. Ali ne bi bilo čudno da je to zaista tako, za komuniste se zna da su često bili fascinovani islamom. Totalitna ideologija isto kao i komunizam ali daleko bolje razradjena, naročito psihički, bez gulaga. Tamo su u islamu ljudi sami sebi svoji zatvorski čuvari, Staljin im je na tom vrlo zavidio. Da to što oni dokažu tako mentalnom kontrolom on mora rješavat gulazima i masovnim transportima i mordovanjem po Sibiru.

Подели на овим сајтовима

А што би неко нападао тебе и мене?

Pitanje je dobro i razborito.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Na tom vašem jeziku srpskohrvatskom o Putinu tako ništa ni nadjete, samo pohvale, zato sam bio prinudjen davati te članke na tom našem jeziku čehoslovačkom, hahahaha. Nadam se samo da Putin nije kriptomusliman ali uopšte me to ne bi iznenadilo kad bi se to jednom potvrdilo. A negdje za 20 godina izašli Putinovi memoari: Ja sam musliman ali nije dolazilo u obzir to reći za mandata .... i sl. No, još se nadam da je samo u pitanju inercija komunističke sovjetske vanjske politike. Ali ne bi bilo čudno da je to zaista tako, za komuniste se zna da su često bili fascinovani islamom. Totalitna ideologija isto kao i komunizam ali daleko bolje razradjena, naročito psihički, bez gulaga. Tamo su u islamu ljudi sami sebi svoji zatvorski čuvari, Staljin im je na tom vrlo zavidio. Da to što oni dokažu tako mentalnom kontrolom on mora rješavat gulazima i masovnim transportima i mordovanjem po Sibiru.

Ала ти лупеташ. Путин је наш, Православац, одан Православној Хришћанској Русији. Зато га запад, ЕУ и Америка и мрзе толико.

Погледај следече линкове:

ПУТИН: Примање хришћанства одредило је судбину и цивилизацијски избор Русије

Погледај и ово:

Путин: Одрицање од хришћанских вредности је пут ка паклу

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.net%2Fvladimir-putin-odricanje-od-hriscanskih-vrednosti-je-put-ka-paklu%2F&ei=4Z8ZVf8J1-1oh_KC6AM&usg=AFQjCNEFTFbAYhXuDE__QkKRf42zo05MGQ&bvm=bv.89381419,d.d2s

Дакле, Путин је ојачао Русију и што је још важније, она се све више враћа својим Православним, Хришћанским изворима и вредностима, а то је управо оно што смета западњацима, зато и врше агресију против Русије и смишљају овакве лажи против Путина, не презају ни од каквих глупости и измишљотина, а неке од њих овде пласираш и  ти.

putin-christians-repressions-resistance.

128212_hram-svetog-save-putin003foto-gor

Beograd,%20premijer%20Rusije%20Vladimir%

Подели на овим сајтовима

Ала ти лупеташ. Путин је наш, Православац, одан Православној Хришћанској Русији. Зато га запад, ЕУ и Америка и мрзе толико.

Погледај следече линкове:

ПУТИН: Примање хришћанства одредило је судбину и цивилизацијски избор Русије

Погледај и ово:

Путин: Одрицање од хришћанских вредности је пут ка паклу

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.net%2Fvladimir-putin-odricanje-od-hriscanskih-vrednosti-je-put-ka-paklu%2F&ei=4Z8ZVf8J1-1oh_KC6AM&usg=AFQjCNEFTFbAYhXuDE__QkKRf42zo05MGQ&bvm=bv.89381419,d.d2s

Дакле, Путин је ојачао Русију и што је још важније, она се све више враћа својим Православним, Хришћанским изворима и вредностима, а то је управо оно што смета западњацима, зато и врше агресију против Русије и смишљају овакве лажи против Путина, не презају ни од каквих глупости и измишљотина, а неке од њих овде пласираш и  ти.

Kad bi se uzimalo kao važeće to što se samo priča a ne i to što se radi onda bi svakako bio u pravu ti a ne ja. Medjutim, pošto ja preko svih tih priča prelazim sasvim bez osvrtanja, tvrdit i pričat može bilo ko šta hoće i šta mu padne napamet, pošto ja stvari ocjenjujem samo po onom što se radi i čini, ne toliko prema priči onda to izgleda dosta drugačije. Kad ne bi s vremena na vrijeme prisustvao liturgiji u crkvi bilo bi to dosta napadno a neželjeno. Čiji je on zna samo on i još neko .... taj tj. ti za koga on radi. (tamo sam vidio samo da prisustvuje a ne čini mi se baš da je uzimao u liturgiji nekog većeg učešća kao vjernik, prisustvuje joj kao bilo kojoj drugoj državnoj ili zvaničnoj ceremoniji na kojoj se nadje ili je pozvan). I slika se tamo. To o nečijoj vjeri ne dokazuje ništa. On je te vjere koje je oduvijek bio - komunističko kagebeovske.

http://www.bufale.net/home/bufala-putin-in-russia-non-si-costruiscono-moschee-bufale-net/

Подели на овим сајтовима

Kad bi se uzimalo kao važeće to što se samo priča a ne i radi onda bi svakako bio u pravu ti a ne ja. Medjutim, pošto ja preko priča prelazim sasvim bez osvrtanja, tvrřdit i pričat može bilo ko šta hoće i šta mu péadne napamet, pošto ja stvari ocjenjujem samo po onom što se radi i čini, ne toliko prema priči onda to izgleda dosta drugačije, kad ne bi s vremena na vrijeme prisustvao u crkvi bilo bi to dosta napadno a neželjeno. Čiji je on zna samo on i još neko .... taj tj. ti za koga on radi. (tamo sam vidio samo da prisustvuje a ne čini mi se baš da je uzimao u liturgiji nekog većeg učešća kao vjernik).

http://www.bufale.net/home/bufala-putin-in-russia-non-si-costruiscono-moschee-bufale-net/

Путин ради, ради, итекако. Прво, Русија је ојачала, а Хришћанске вредности не само да су ојачале, него су почеле да се спроводе и кроз руско законодавство.

Тако да маните се небулоза. Путин је обновио сарадњу државе и Цркве, они сарађују, чује се глас Руске Цркве данас у Русији. А то је потврдио и сам Патријарх РПЦ:

Руски патријарх Кирил: Путинова владавина је "чудо Божје"

А Патријарху више верујем него теби, јер он говори оно што види и осећа да се дешава у Русији. И руски народ то види и осећа, тако да  смешна пропаганда о ,,диктатору Путину", ,,кгб-овцу Путину", ,,комуњари Путину", не даје никакве резултате. 

Подели на овим сајтовима

Путин ради, ради, итекако. Прво, Русија је ојачала, а Хришћанске вредности не само да су ојачале, него су почеле да се спроводе и кроз руско законодавство.

Тако да маните се небулоза. Путин је обновио сарадњу државе и Цркве, они сарађују, чује се глас Руске Цркве данас у Русији. А то је потврдио и сам Патријарх РПЦ:

Руски патријарх Кирил: Путинова владавина је "чудо Божје"

А Патријарху више верујем него теби, јер он говори оно што види и осећа да се дешава у Русији. И руски народ то види и осећа, тако да  смешна пропаганда о ,,диктатору Путину", ,,кгб-овцу Путину", ,,комуњари Путину", не даје никакве резултате. 

No, ja vidim da se Putin takkodjer trudi umanevrovati i vjernike tj. Crkvu na svoju stranu jer su to njegovi potencijalni birači a ima ih mnogo i to što radi radi uglavnom zato. Da se to reći i tako.  Kad bi se u nečem razišli ili nesporazumjeli Patrijarh i Putin onda biste tek vidjeli koliko košta Putinova gibanica.

Подели на овим сајтовима

No, ja vidim da se Putin takkodjer trudi umanevrovati i vjernike tj. Crkvu na svoju stranu jer su to njegovi potencijalni birači a ima ih mnogo i to što radi radi uglavnom zato. Da se to reći i tako.  Kad bi se u nečem razišli ili nesporazumjeli Patrijarh i Putin onda biste tek vidjeli koliko košta Putinova gibanica.

Ма да...нема потребе да даље одговарам на твоје ,,аргументе". Све је јасно...

Подели на овим сајтовима

Ма да...нема потребе да даље одговарам на твоје ,,аргументе". Све је јасно...

Ma stvarno. Da bi se neko nazivao pravoslavnim hrišćaninom trebao bi se ponašat u skladu sa pravoslavljem, dakle trebao bi se ponašat pravoslavno a ne nepravoslavno. A pravoslanim ponašanjem ti podrazumijevaš ovo? Ja iz tog vidim samo njegovu veliku potrebu da ućuti Crkvu i njegovu veliku nevoljkost da se iko bavi njegovim vrlo nepravoslavnim životom i za mlada kad je bio KGB oficir i komunistički kadar i sada za stara kad ruši bračno obećanje i razvrgava brak.

http://glavred.info/mir/zapadnye-smi-o-razvode-putina-molchanie-patriarha-i-sluhi-o-detyah-kabaevoy-251936.html

Подели на овим сајтовима

Ma stvarno. Da bi se neko nazivao pravoslavnim hrišćaninom trebao bi se ponašat u skladu sa pravoslavljem, dakle trebao bi se ponašat pravoslavno a ne nepravoslavno.

Ма код нас је довољно да се сликаш са патријархом... Још свећу ако запалиш, онда си цар. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ma stvarno. Da bi se neko nazivao pravoslavnim hrišćaninom trebao bi se ponašat u skladu sa pravoslavljem, dakle trebao bi se ponašat pravoslavno a ne nepravoslavno. A pravoslanim ponašanjem ti podrazumijevaš ovo? Ja iz tog vidim samo njegovu veliku potrebu da ućuti Crkvu i njegovu veliku nevoljkost da se iko bavi njegovim nepravoslavnim životom i zamlada kad je bio KGB ofdicir i komunistički kadar i sada kad ruši bračno obećanje.

http://glavred.info/mir/zapadnye-smi-o-razvode-putina-molchanie-patriarha-i-sluhi-o-detyah-kabaevoy-251936.html

Приче о вези са Кабајевом су много више напумпане, него што су истините. Ко зна шта је прави разлог развода, о чему се ту ради. Лоше је што неки ту породично трагедију користе за своју пропаганду против Русије, да би ,,доказивали" да је Путин овакав или онакав.

То је све што могу да кажем. И још ћу рећи и ово: сви су људи грешни, сви праве грешке, па и Путин. Никад нисам тврдио да је Путин безгрешан.

Али ово што ти пишеш су глупости. 

Подели на овим сајтовима

Ма код нас је довољно да се сликаш са патријархом... Још свећу ако запалиш, онда си цар. ;)

A kad se slikaš sa predsjednikom ruskih komunista? Ja bih rekao da je u pitanju korjeniti i oštri zaokret ruske Komunističke Partije u odnosu prema RPC i zato je Putinu potrebvno što više ispeglati sve te zgužvane stvari za proteklih 70 godina vladavine komunizma kako bi se na njih što prije zaboravilo a ima ih strašno mnogo. Putin je tako dobar k RPC da im je (ne)dao bilione obeštećenja koje im duže komunisti umjesto tih par milijardi koje je Crkvi daoi uz veliku pompu kako bi im svima vjernicima začepio usta i ne tražili sudski one grdne bilione obeštećenja od ruske države koji im pripadaju? A Pravoslavni Srbin to progutao i s udicom i prikazuje nam tu programsku promjenu političkog kursa KPR kao Putinovu teofiliju i antropofiliju:

http://rt.com/politics/communist-christian-russian-zyuganov-084/

Подели на овим сајтовима

Путин није никакав ,,комуниста", већ руски родољуб који жели да оствари јединство свога народа. Путин је осудио комунистичке злочине, са почастима сахранио руске белогардејце, Дењикина, Ивана Иљина, итд.

Али, Путин поштује Велики Отаџбински рат и одаје пошту онима који су дали своје животе за своју Отаџбину у Другом светском рату. То ради јер жели да оствари национално јединство, он не форсира ниједну идеологију, већ уједињује историју свог народа.

Само то многи не схватају, јер су заслепљени пропагандом.

Подели на овим сајтовима

Путин није никакав ,,комуниста", већ руски родољуб који жели да оствари јединство свога народа. Путин је осудио комунистичке злочине, са почастима сахранио руске белогардејце, Дењикина, Ивана Иљина, итд.

Али, Путин поштује Велики Отаџбински рат и одаје пошту онима који су дали своје животе за своју Отаџбину у Другом светском рату. То ради јер жели да оствари национално јединство, он не форсира ниједну идеологију, већ уједињује историју свог народа.

Само то многи не схватају, јер су заслепљени пропагандом.

Aha, izgleda jedini ja ne shvatam ovdje neke stvari. A kako je mogući onda ovakav (važeći) zaključak ruskog suda u važećoj causi restitucija crkvenog imanja. Jesi li znao Pravoslavni Srbine da prema tom pravno obaveznom i važećem nazoru Ruska Pravoslavna crřkva koja je danas nije nasljedenicom RPC 1917. godine i s njom nema ništa zajedničko. A to samo zato jer neće stvoriti preecedens prema kojem bi država morala vratiti zemlju crkvi i objekte koje su púo nacionalizaciji i razvlašćenju dobili nedržavnio subjekti a koji se u Češkoj, Poljskoj i Madjarksoj vracaju takodjer ili sa novčanim obeštećenjem, ako je tamo sad bolnbica ili nekakav starački dom i sl. Ta RPC je stara tačno 23 godine od 31.12.1991. prema nalazu Putinovih pravnika.

"A pravoslavná církev ani není přímým nástupcem předrevoluční církve, ..."

"A pravoslavna crkva nije direktnim nasljednikom predrevolucijske crkve ..."

Kako to objašnjavaš mili Pravoslavni Srbine koji do pravoslavlja toliko držiš pa si ga dao i na avatar presudu ruskog suda (za vrijeme predsjednikovanja Putina ili njegovog premijerstva) koja je skandalna, anticrkvena i ne samo nepravoslavna već duboko antipravoslavna. Ima li tu još nečega što ja nisam dobro shvatio ako sam shvatio da je RPC stvorena poi padu komunizma kao što to tvrde ruski pravnici a što bi mi ti mogao bolje objasniti nego oni. Putinova justična praksa je od Crkve stare 2000 godina napravila Crkvu staru tačno 23 godine, to nisi znao? Ispada da je REPC sad mladja i od adventista, njihova osnivačica Ellen White je živjela  1827 -1915. Ti ne vidiš u tom ništa ni bogohulno a ni jeretičko? No, od ateiste i KGB kadra se nije čudit da su u njegovoj državi pod njegovim predsjednikovanjem i premijerstvom moguće i ovakve zakonski važeće i obavezujuće presude. A vi pravoslavci ga smatrate dobročiniteljem pravoslavlja zbog toga što je od RPC napravio Crkvu pravno nastalu tek prije 23 godiner i na tome ste mu zahvalni? Čime vas on toliko zadužio? Time?

http://www.christnet.cz/clanky/3749/restituce_v_rusku.url

Подели на овим сајтовима

Зајроне, немам намеру да учествујем у овоме и да дајем простора твом лупетању. Слободно ти настави са тим, а ја више не желим да те уверевам у нешто што ти не желиш да прихватиш.

Ако ти мислиш да је Путин комуниста, атеиста, итд, твоја ствар и не вреди да ти објашњавам било шта. Ништа ти ниси свим овим својим причама ,,доказао", али не вреди да ти то говорим. Ти си једноставно уцртао себи у главу то што си уцртао и то је то. И чињенице које сам изнео теби не помажу, јер ти просто знаш шта знаш. Али, ок, ако ти мислиш да је Путин непријатељ Руске Православне Цркве и Православља (а ко у онда ,,пријатељи", запад који подржава у Украјини хунту која гранатира Православне цркве, пребнија руске свештенике и монахе, спаљује децу као у Одеси, рецимо, итд; вајни ,,пријатељи", заиста), у реду, нећу ти више противуречити.

Само то што ти мислиш не мисли ни Руска Православна Црква, ни руски Патријарх (напротив), то не мисли ни већина руског православног свештенства и монаштва, то не мисли ни руски народ. Али ти си изгледа паметнији од свих њих, ти боље ваљда знаш од њих...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...