Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А кад крене конкретно рукама ови из обезбеђења га спрече: Психолошки гледано ни то није уобичајено за мушкарце( мислим стрејтере) кад те гола жена грудима напада пред камерама и публиком да се рукама браниш на овај начин. То опет одаје некога ко о женским грудима не размишља типично мушки. Мада ће сви Срби листом рећи "То је мушкарчина , видиш да је крено ома да је увати за сисе!". Али ни један Србин који ово каже никад ово не би урадио пред камерама и публиком сем ако није орољан ко летва. Путин просто не капира шта би ту било срамотно... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма то је његова приватна ствар (а не знам што се аутор теме толико занима за то), ал човек је забранио педерастију и геј-параду у Русији, што је свакако позитина ствар. Znaci homofob - znaci latentni homoseksualac. Баба, verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма то је његова приватна ствар (а не знам што се аутор теме толико занима за то), ал човек је забранио педерастију и геј-параду у Русији, што је свакако позитина ствар. А дал је он геј, то је његова приватна ствар и то ме и не занима толико. А морам рећи да су мало сумњиви ови што се толико занимају за то. Мени су сумњивији ови што мисле да је он цар! Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ова тема је есенција форума, ем причамо о Путину ем о гејевима, а то је управо оно што овде већину форумаша занима. feeble, Ignjatije, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Мени су сумњивији ови што мисле да је он цар! Не знам, чим ти покрећеш овакве теме, мало си ми сумњив... А то што неки мисле да је он Цар, то је везано за политику и они то мисле у политичком смислу, али ти се интерсујеш за неке ствати које су приватне и то те баш ово занима. Сумњив си ми ко пенал на ивици шеснастерца... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Znaci homofob - znaci latentni homoseksualac. Хомофоб је она ко мрзи педере. А ако неко забрани геј-параду не значи да их мрзи. Ни неко ко де бори против наркоманије, не мрзи наркомане, тако исто и ово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Да ли је Путин геј? Плутон, Manolis, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Сумњив си ми ко пенал на ивици шеснастерца... Ти си мени овом реченицом управо постао сумњив. Пре два дана сам је чуо уживо само не могу тачно да се сетим ко ју је изговорио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ти си мени овом реченицом управо постао сумњив. Пре два дана сам је чуо уживо само не могу тачно да се сетим ко ју је изговорио. Не знам, ја се не занимам за овакве ствари... То ти најбоље знаш зашто те занимају ове ствари... А сад одох, не бих више да учествујем на овој теми, јер ме то и не занима претерано... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Не знам, ја се не занимам за овакве ствари... То ти најбоље знаш зашто те занимају ове ствари... А сад одох, не бих више да учествујем на овој теми, јер ме то и не занима претерано... ) sHa_sarcasticlol Џаба ти сад. На овој теми поред мене највише си оставио коментара. Биће ипак да те занима. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма мени смешно како Срби на дечији начин бране и верују у Путина. Али ми је жалосно кад видим Србе који не умеју да се шале. Ignjatije, Walter, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А Путин је забранио педере у Русији, само да би све мушкарце имао за себе. То је једина истина, а они који то не могу да преболе или Путин није њихов тип , нека иду у Холандију, Немачку, УСА... Што би реко Попара: ДАБОМЕ! RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ево је жеМска мсм` "риба и по".. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма мени смешно како Срби на дечији начин бране и верују у Путина. Али ми је жалосно кад видим Србе који не умеју да се шале. Па нисам мислио озбиљно кад сам рекао да си ми сумњив, шалио сам се... Не замери... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ја се по некада запитам, ко смо ми садашњи Срби у ствари. Да ли смо Руси, Американци, Јевреји, Илуминати, атеисти, будисти... или да ли смо Срби. Изгледа да је последњи Србин умро у првој половини прошлога века. А Путин је забранио педере у Русији, само да би све мушкарце имао за себе. То је једина истина, а они који то не могу да преболе или Путин није њихов тип , нека иду у Холандију, Немачку, УСА... Е не знам за тебе, ал ја сам оно што ми пише у нику: Православни Србин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука