Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Па пази, ја га никада нисам видео са женом (чак се и развео, пошто параван више није могао да издржи и пао је, па су пале и маске) , а само га виђам са мушкарцима. Када га год прикажу, он је на неким састанцима, којима присуствују и неки бркати (а сви знамо ко је био бркати топли брат) и развијени мушкарци. 

А и у праву су, увек се слика као голаћ и то голи метросексуалац (где су му маље?)

Тако да, где има дима, има и педера.

Па, ја бар мислим да је Меркелова жена, а са њом се често састајао. И са њом је чак гледао финале светског првенства.

Или грешим?

Подели на овим сајтовима

Па, ја бар мислим да је Меркелова жена, а са њом се често састајао. И са њом је чак гледао финале светског првенства.

Или грешим?

Уф ово је дискутабилно.

Не само зато што је швабица, а зна се све су швабице хитлеровци, него дес ти видо жену лидера па још немачког а да бар мало није мушкарача?

Подели на овим сајтовима

spek-putin.jpg

Чек мало, ово је као доказ?

Прво да ли је ово десно мушко или жемско?

А друго ако је жемско пробај замислити себе као мушкарца да овако потпуно бестрасно ухватиш некој жени мајицу баш на том месту и жврљаш нешто оловком?

Подели на овим сајтовима

Па пази, ја га никада нисам видео са женом (чак се и развео, пошто параван више није могао да издржи и пао је, па су пале и маске) , а само га виђам са мушкарцима.

Svojim sjajem On pomračuje sve druge osobe u blizini, bilo muške ili ženske...

Подели на овим сајтовима

Ма то је његова приватна ствар (а не знам што се аутор теме толико занима за то), ал човек је забранио педерастију и геј-параду у Русији, што је свакако позитина ствар.

А дал је он  геј, то је његова приватна ствар и то ме и не занима толико.

А морам рећи да су мало сумњиви ови што се толико занимају за то.

Подели на овим сајтовима

А друго ако је жемско пробај замислити себе као мушкарца да овако потпуно бестрасно ухватиш некој жени мајицу баш на том месту и жврљаш нешто оловком?

А кад крене конкретно рукама ови из обезбеђења га спрече:

WZwwv3m.gif 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...