Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ja sam zakljucao pa otkljucao. Imas stogod protiv? Ауу... радиш за америГу... Manolis је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Да ли је Путин геј? Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ozbiljna i argumentovana kritika teme "Gradjanski rat u Ukrajini" "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Путин+гејеви= bangin :fmqmtx: clap RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Сад ће Гризли да нам каже. Ignjatije, Walter, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Тако да, где има дима, има и педера. ) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па пази, ја га никада нисам видео са женом (чак се и развео, пошто параван више није могао да издржи и пао је, па су пале и маске) , а само га виђам са мушкарцима. Када га год прикажу, он је на неким састанцима, којима присуствују и неки бркати (а сви знамо ко је био бркати топли брат) и развијени мушкарци. А и у праву су, увек се слика као голаћ и то голи метросексуалац (где су му маље?) Тако да, где има дима, има и педера. Па, ја бар мислим да је Меркелова жена, а са њом се често састајао. И са њом је чак гледао финале светског првенства. Или грешим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Размишљам да променимо домен да се зовемо Поутинке.орг или тако нешто Ignjatije, Интегра, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Жељко легенда! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па, ја бар мислим да је Меркелова жена, а са њом се често састајао. И са њом је чак гледао финале светског првенства. Или грешим? Уф ово је дискутабилно. Не само зато што је швабица, а зна се све су швабице хитлеровци, него дес ти видо жену лидера па још немачког а да бар мало није мушкарача? Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Чек мало, ово је као доказ? Прво да ли је ово десно мушко или жемско? А друго ако је жемско пробај замислити себе као мушкарца да овако потпуно бестрасно ухватиш некој жени мајицу баш на том месту и жврљаш нешто оловком? Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Па пази, ја га никада нисам видео са женом (чак се и развео, пошто параван више није могао да издржи и пао је, па су пале и маске) , а само га виђам са мушкарцима. Svojim sjajem On pomračuje sve druge osobe u blizini, bilo muške ili ženske... RYLAH, Баба, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ма то је његова приватна ствар (а не знам што се аутор теме толико занима за то), ал човек је забранио педерастију и геј-параду у Русији, што је свакако позитина ствар. А дал је он геј, то је његова приватна ствар и то ме и не занима толико. А морам рећи да су мало сумњиви ови што се толико занимају за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 А друго ако је жемско пробај замислити себе као мушкарца да овако потпуно бестрасно ухватиш некој жени мајицу баш на том месту и жврљаш нешто оловком? А кад крене конкретно рукама ови из обезбеђења га спрече: RYLAH, Ђуро Станивук and Баба је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука