w.a.mozart Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Zvučiš ko katolik ali prihvatiću te ko pravoslavca Hvala na komplimentu : ) Znači li to da razumeš Svetu Trojicu? p.s. naravno, mislio sam na razumevanje KONCEPTA svete trojice Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Хааалоо Halo . Ko je kraj ekrana ? Arsenija ovde. Zato sto je Bog zeleo da odvede baku i Baka je na to pristala.Celog zivota je cekala da ode i vidi svoju Majku,nedostaju joj bliznji. Kao sto ona nama nedostaje,tako su i njoj nedostajali njeni mili i dragi i oni su sada zajedno ,kao sto cemo i mi biti jednoga dana.... P.s. ... I posle promeni temu. nana and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Nećemo se valjda ćerati na dečijoj stranici? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Сада већ има пуних шест. Када је бака умрла, имала је 3. Биле су веома везане. Месецима нисмо могли да је умиримо, објаснимо... Нисмо је лагали и причали бајке, схватила је она све, али није могла да преболи да бака више није поред ње. Затицала сам је ноћу у соби како разговара са бакином сликом и љуби је; у Цркви, док седимо и чекамо да почне Литургија, док гледа неку другу баку и унуку, непомично, без типичне дечије гримасе за плач, нечујно, само јој сузе лији и лију... Тако малена а толико смо таквих ситуација имали... Ма, срце ми је сламала. И тако је било до пре неких годину дана... Онда се примирила, али је и даље помиње, само није онако тужна... Док није пре неки дан поставила горње питање, једно од оних на које занемим (да ли зато што је постављено "као из топа" или зато што је дете, а одраслом бих, рецимо, знала да одговорим...? Не знам...) Verovatno se Bake ne seca,pa je idealizuje ili domastava...ili cezne za apsolutnom paznjom. Deci je tesko da shvate tako duboke teme.Njihov svet je svet igre,svet kroz koji treba da upoznaju svet i formiraju zdravu licnost ,a i neretko ih odrasli muce temama kojima nisu dorasli.Treba religiju prilagoditi detetu,a ne dete religiji. Nisam pozvana da o tome govorim,ali mi nesto ne da mira... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Nećemo se valjda ćerati na dečijoj stranici? деци је свака страница дечија Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 деци је свака страница дечија Jeste, ali pederi su pederi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Alo bre! Tačno vas grom uradio. Morate se paziti nekih ljudi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Jeste, ali pederi su pederi. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука