Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1024.15.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Uh brate pogodi me! Pogodi me iz dva razloga: 1)Kada sam krenuo na studij u Jordan, moja majka koja je bia teški bolesnik reče mi prilikom našeg zadnjeg zagrljaja, dragi sine dali ćemo se ikada vidjeti!Vidjet ćemo se majko akobogda, rekoh! Dani su prolazili, godinu i dva mjeseca ne dođoh kući.Para nisam imao da zovem.Dolazi mi vjest a meni ostalo još dva mjeseca da vidim majku!Tvoja je majka umrla rekoše mi prijatelji!Izgiubljen nasmiješih se, suza krenu kao što sada ide! Nema je više, spominjala me je umrla je zadovoljna sa mnom.Nakon tri mjeseca od njene smrti došao sam joj na mezar.Selam sam joj nazvao ali tišina, ružno je vidjeti muškarca da plače! 2)Bio sam dobro djete prema roditeljima.Najmanji propust koji sam prema njima učinio sjetio sam ga se.Gdje god krenem neko nekoga zovne sine, ali mene nikada ni jedna žena neće nazvati više sinom! budite dobri prema roditeljima dok još možete! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Цитат https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1024.15.html Што не спојиш!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Цитат Uh brate pogodi me! Pogodi me iz dva razloga: 1)Kada sam krenuo na studij u Jordan, moja majka koja je bia teški bolesnik reče mi prilikom našeg zadnjeg zagrljaja, dragi sine dali ćemo se ikada vidjeti!Vidjet ćemo se majko akobogda, rekoh! Dani su prolazili, godinu i dva mjeseca ne dođoh kući.Para nisam imao da zovem.Dolazi mi vjest a meni ostalo još dva mjeseca da vidim majku!Tvoja je majka umrla rekoše mi prijatelji!Izgiubljen nasmiješih se, suza krenu kao što sada ide! Nema je više, spominjala me je umrla je zadovoljna sa mnom.Nakon tri mjeseca od njene smrti došao sam joj na mezar.Selam sam joj nazvao ali tišina, ružno je vidjeti muškarca da plače! 2)Bio sam dobro djete prema roditeljima.Najmanji propust koji sam prema njima učinio sjetio sam ga se.Gdje god krenem neko nekoga zovne sine, ali mene nikada ni jedna žena neće nazvati više sinom! budite dobri prema roditeljima dok još možete! E moj Enize.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Цитат Uh brate pogodi me! Pogodi me iz dva razloga: 1)Kada sam krenuo na studij u Jordan, moja majka koja je bia teški bolesnik reče mi prilikom našeg zadnjeg zagrljaja, dragi sine dali ćemo se ikada vidjeti!Vidjet ćemo se majko akobogda, rekoh! Dani su prolazili, godinu i dva mjeseca ne dođoh kući.Para nisam imao da zovem.Dolazi mi vjest a meni ostalo još dva mjeseca da vidim majku!Tvoja je majka umrla rekoše mi prijatelji!Izgiubljen nasmiješih se, suza krenu kao što sada ide! Nema je više, spominjala me je umrla je zadovoljna sa mnom.Nakon tri mjeseca od njene smrti došao sam joj na mezar.Selam sam joj nazvao ali tišina, ružno je vidjeti muškarca da plače! 2)Bio sam dobro djete prema roditeljima.Najmanji propust koji sam prema njima učinio sjetio sam ga se.Gdje god krenem neko nekoga zovne sine, ali mene nikada ni jedna žena neće nazvati više sinom! budite dobri prema roditeljima dok još možete! Саучествујем у Вашем болу за мајком. Родитеље сам изгубила не баш рано,али ипак онда када су ми највише требали. И заиста,увек се у мислима враћам да преберем догађаје за које мислим да сам можда могла и боље да поступим према њима, мада сумњам.Као што и сами кажете,и ја сам била добро дете према њима,али увек размишљам да ли сам могла бити и боља. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Цитат Uh brate pogodi me! Pogodi me iz dva razloga: 1)Kada sam krenuo na studij u Jordan, moja majka koja je bia teški bolesnik reče mi prilikom našeg zadnjeg zagrljaja, dragi sine dali ćemo se ikada vidjeti!Vidjet ćemo se majko akobogda, rekoh! Dani su prolazili, godinu i dva mjeseca ne dođoh kući.Para nisam imao da zovem.Dolazi mi vjest a meni ostalo još dva mjeseca da vidim majku!Tvoja je majka umrla rekoše mi prijatelji!Izgiubljen nasmiješih se, suza krenu kao što sada ide! Nema je više, spominjala me je umrla je zadovoljna sa mnom.Nakon tri mjeseca od njene smrti došao sam joj na mezar.Selam sam joj nazvao ali tišina, ružno je vidjeti muškarca da plače! 2)Bio sam dobro djete prema roditeljima.Najmanji propust koji sam prema njima učinio sjetio sam ga se.Gdje god krenem neko nekoga zovne sine, ali mene nikada ni jedna žena neće nazvati više sinom! budite dobri prema roditeljima dok još možete! Ух..... мало си ме освестио Свака Част !!! Док сам ћитао кренушеми .......... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zejak Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Zainteresovanih žena za ovu temu, ima, nema ? http://www.google.com/profiles/artzejak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Reč "mama" je seksistička, treba roditelj?! bighugbighug „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Мислим да смо ово негде имали.У сваком случају -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zejak Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Па добро Lidija 0102_laugh. http://www.google.com/profiles/artzejak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Зејаче,извини ако си мој пост доживео као нељубазност smej.gif Нисам имала времена за дужи пост,а смајлићем сам показала свој став да је то: "Талентовани дебилизам,неопавана кретеноидност и демонизам космичких размера." (Цитирала сам нашег Соломона) smej.gif smej.gif Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Savet Evrope protiv seksizma u jeziku Beta | 03. 09. 2010. - 15:44h | Komentara: 19 Savet Evrope preporučiće vlastima 47 zemalja članica da u svojim uredima i dokumentima više ne koriste "seksistički jezik" i time da doprinesu ravnopravnosti žena i muškaraca. Prema navodima nemačkog dnevnog lista Bild, u rezoluciji Parlamentarne skupštine Saveta Evrope na ovu temu se, između ostalog, navodi da izraz "žena u kući" (za domaćicu) oslikava tradicionalno gledanje na ulogu polova koja koči ravnopravnost. Inicijativa za ovo došla je od socijalističke poslanice u švajcarskom parlamentu Doris Štump koja je zatražila da se žene više ne predstavljaju kao "pasivna, manje vredna bića, kao majke i seksualni objekti". Iz Švajcarske je već došlo niz predloga za "novi jezik" koji bi trebalo da koriste upravni organi zemalja članica Saveta Evrope, prenosi "Bild". Tako bi izrazi "majka" i "otac" trebalo bi da budu zamenjeni rečima "roditelj" ili još bolje "jedan od roditelja". Та Европа у којој никада нисам била, нисам живела, не знам њене законе и начин живота, ако изузмемо Грчку у којој сам била, и не рачунам је у ту Европу, мислим да не би требала да прописује мени као мајци како ће ко да ме ословљава. То је моје мишљење. Волела бих да ми та Европа врати године које су појели скакавци, због ње и њене улоге у кројењу капе нама на Балкану. Могу да разумем ову госпођу, социјалистичку посланицу у швајцарском парламенту, Дорис Штумп. Јер њен животни стандард јој дозвољава да се уздигне чак и до тога да умисли да је способна да мења и Библију. Заиста, заиста, Европа је направила огроман јаз између својих делова, и тако дозволила декаденцији да се башкари. Јер г-ђа Штумп не може да разуме о чему ја овде причам, јер ме као Српкињу већ сматра варварком, јер тако се њена земља односи и односила према Србима који живе у овој Србији, према бомбардовању, Косову и сл. Волела бих да упознам госпођу Дорис Штумп и да сучелице поразговарамо о том предлогу, зашто је она за то, а и ја бих волела да изнесем своје ставове, ко зна можда бих нешто и научила, јер јако ценим Швајцарце, због дивних особина које поседују, али нажалост немам могућности да са Европљанима и разговарам као Европљанка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zejak Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Па добро Lidija 8086.gif smej.gif. Само да се разумемо, моје емотивно стање тј. осећање "шта да радим" smej.gif се односило на Вашу изјаву "Мислим да смо ово негде имали." . Зато сам и мислио да је тема увелико изанђала на овом женском делу форума. Драга мирођија, не треба се нервирати smej.gif и беснети .gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />, глупост (која је по Ајнштајну бесконачна) се не може разумети, али ако она постане широк друштвени феномен може се схватити намера која се иза ње крије. Ето мог запажања у вези са овом тематиком. Предлажем Вам да продискујете о томе, како бих могао да видим Ваша запажања и проценим своје. Можда ће Вам и ова интернет страница бити корисна. Занимљива је та историја Швајцарске. http://www.google.com/profiles/artzejak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 imas dijete i upita te neko jel tvoje,odgovor bi trebao biti ne jasam jedan od roditelja ,hahhahaha bas za moju gramatiku super 29dz8zk smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif jahojao234 0110_hahaha smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука