Jump to content

Русија против УСА - добре и лоше стране.

Оцени ову тему

Препоручена порука

А где то може без идентификационог документа? Не знам како је другде, али у Србији и региону не може нигде.

Седнеш у кфић, накачиш се на њихов вајрлес, то можеш свуда. Имаш и вајрлс фри зоне, где имаш бесплатан интернет за сваког. 

То свуд може и то русиј сузбија. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А где то може без идентификационог документа? Не знам како је другде, али у Србији и региону не може нигде.

Не ради се о увођењу интернета у кућу, него о коришћењу јавног интернета (кафићи, аеродроми, паркови итд.), што је лудило (ако је тачно, јер новинарима не верујем више апсолутно ништа).

Подели на овим сајтовима

Не ради се о увођењу интернета у кућу, него о коришћењу јавног интернета (кафићи, аеродроми, паркови итд.), што је лудило (ако је тачно, јер новинарима не верујем више апсолутно ништа).

Причамо о човеку који је забранио псовке у филмовима и представама. Замисли "лепа села лепо горе" без псовки... 

Подели на овим сајтовима

A sta vam sada tu toliko smeta licna karta? Znaci WiFi se koristi bez ikakvih ogranicenja, potpuno slobodno, potrebno je samo legitimisati se i vozi misko...

Zasto se ne bunite kada vam traze u hotelu pasos ili neki dokument?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A sta vam sada tu toliko smeta licna karta? Znaci WiFi se koristi bez ikakvih ogranicenja, potpuno slobodno, potrebno je samo legitimisati se i vozi misko...

Приватност.  Шта теби толико смета приватност? 

Подели на овим сајтовима

Приватност. Шта теби толико смета приватност?

Na mojoj kucnoj, privatnoj WiFi konekciji ne treba licnjak a ako mi ga negde budu trazili dacu ga bez problema jer imam i obavezu da je nosim svuda a i nemam sta niti da krujem ...

Подели на овим сајтовима

Na mojoj kucnoj, privatnoj WiFi konekciji ne treba licnjak a ako mi ga negde budu trazili dacu ga bez problema jer imam i obavezu da je nosim svuda a i nemam sta niti da krujem ...

Ја нећу моју личну карту да дам без проблема, јер то што ја немам шта д кријем не даје сваком за право да бута нос у мој приватни живот без оправданог разлога. 

Подели на овим сајтовима

Ја нећу моју личну карту да дам без проблема, јер то што ја немам шта д кријем не даје сваком за право да бута нос у мој приватни живот без оправданог разлога.

Pa eto sada u Rusiji inas opravdan razlog te ti treba licnjak kao i kada hoces da prenocis u hotelu ...

Подели на овим сајтовима

Pa eto sada u Rusiji inas opravdan razlog te ti treba licnjak kao i kada hoces da prenocis u hotelu ...

Зато и не волим Руско унутрашње уређење а волим Америчко. Исто ко што ти не волиш Руско, већ Италијанско.

Не видим што тролујеш и даље? 

Подели на овим сајтовима

Зато и не волим Руско унутрашње уређење а волим Америчко. Исто ко што ти не волиш Руско, већ Италијанско.

Не видим што тролујеш и даље?

Posteno receno volim italijansko mada ima po neku manu ali bih tako rado proveo koju godinu i u Rusiji ...

Подели на овим сајтовима

У САД скоро свуда имаш free WIFI и нико те не пита ништа. У Европи исто, можда само треба да питаш конобара за шифру која је у фазону "име ресторана" или "123456".

То је и овде, али ја сам схватио да онај ко уводи Вај фај мора да се идентификује, а да ће подаци о томе ко се на тај Вај фај качи бити доступни преко идентификације уређаја (као што су свуда у свету).

Ако неко стварно мисли да ће да упали овако како си га растумачио, онда је померио памећу, јер је то немогуће спровести. Пре ће бити да су новине лоше превеле.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре ће бити да су новине лоше превеле.

Нису... 

Ево шта кажу неки други медији

nternet users in Russia won't be able to use Wi-Fi in public spots anonymously any longer. The Russian government is now going to require individuals accessing public Wi-Fi hotspots to present their passports or IDs. Personal data will be recorded and stored by the Internet provider, along with information about the devices used, including their unique MAC-addresses. According to Russian media, Prime Minister Dmitri Medvedev has already signed the corresponding government decree (the full text is also available on the government's legislation portal).

http://globalvoicesonline.org/2014/08/07/public-wifi-internet-id-passport-russia/

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...