Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 У мојим очима још један велики минус за Русију. Сада су показали да су исти као американци у ономе што американци најгоре раде својим грађанима - шпијунажи сопственог становништва. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Dobar potez, tako ce policiji biti olaksano pronalazenje eventualnih dela preko ovih mreza... Rusi barem to traze javno i po zakonu a SAD i NSA to isto rade ilegalno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Dobar potez, tako ce policiji biti olaksano pronalazenje eventualnih dela preko ovih mreza... Ја мислим да нам свима ударе и по једн џпс чип и инсталирају по једну камеру у око, да знају тачно шта, где и када радимо. То ће да реши кривична дела 100 %. Не знам како се нико пре није сетио тако генијалне идеје. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ја мислим да нам свима ударе и по једн џпс чип и инсталирају по једну камеру у око, да знају тачно шта, где и када радимо. То ће да реши кривична дела 100 %. Pa u londonu ima vec oko 15 miliona camera postavljenih ... Tako da je zapad tu odmakao ihahaj ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Pa u londonu ima vec oko 15 miliona camera postavljenih ... Tako da je zapad tu odmakao ihahaj ... Исти су. Русија ми је до сада ту имл плус, сада се изједнчила са западом у том најгорем аспекту запда - шпијунирају сопствених грађана. Eво једна, за владу, бирократе и камере oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 1,5 miliona pogresio sam ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Исти су. Русија ми је до сада ту имл плус, сада се изједнчила са западом у том најгорем аспекту запда - шпијунирају сопствених грађана. Rusija ne spijunira vec legitimise po zakonu a SAD spijunira mimo zakona ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Rusija ne spijunira vec legitimise po zakonu a SAD spijunira mimo zakona ... That's the point. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 That's the point. Razlika je drasticna ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Rusija ne spijunira vec legitimise po zakonu a SAD spijunira mimo zakona ... У Русији је шпијунажа легална. Ко у комунизму или нацизму. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 У Русији је шпијунажа легална. Ко у комунизму или нацизму.ili u SAD ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 ОК, молио би без троловања више. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Не знам како уопште планирају да спроведу овакву уредбу. Прво, постоји милијарду места по парковима и слично, где би морали да поставе по педесетак лица да траже податке, што је сумануто (што пише и у тексту). Друго, и у Русији, као и свуда у свету, не може свако да ти тражи личну карту или било који други идентификациони документ, постоје овлашћена лица. Е, сад, да направе овакву уредбу а да не прошире списак овлашћених лица, то би опет значило да је уредба неспроводива. Са друге стране, да направе попис занимања, па да буаце сваког конобара, кафеџију, бравара, фризерку и све који имају вај фај који деле са својим муштеријама, нема шансе. Пре ће бити да је намера нешто друго, а овлашћења остављена прешироко за сваки случај. Треба сачекати оперативно упутство о спровођењу ове уредбе да би се видело шта је права намера овога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Не знам како уопште планирају да спроведу овакву уредбу. Прво, постоји милијарду места по парковима и слично, где би морали да поставе по педесетак лица да траже податке, што је сумануто (што пише и у тексту). Друго, и у Русији, као и свуда у свету, не може свако да ти тражи личну карту или било који други идентификациони документ, постоје овлашћена лица. Е, сад, да направе овакву уредбу а да не прошире списак овлашћених лица, то би опет значило да је уредба неспроводива. Са друге стране, да направе попис занимања, па да буаце сваког конобара, кафеџију, бравара, фризерку и све који имају вај фај који деле са својим муштеријама, нема шансе. Пре ће бити да је намера нешто друго, а овлашћења остављена прешироко за сваки случај. Треба сачекати оперативно упутство о спровођењу ове уредбе да би се видело шта је права намера овога. Pa to ce se raditi automatski. Da bi mogao da se ulogujes moraces da unesec te podatke et voila ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Не знам како уопште планирају да спроведу овакву уредбу. Прво, постоји милијарду места по парковима и слично, где би морали да поставе по педесетак лица да траже податке, што је сумануто (што пише и у тексту). Друго, и у Русији, као и свуда у свету, не може свако да ти тражи личну карту или било који други идентификациони документ, постоје овлашћена лица. Е, сад, да направе овакву уредбу а да не прошире списак овлашћених лица, то би опет значило да је уредба неспроводива. Мислим да ће да уведу неке врсте "индетификације" за сваког ко користи интернет и то нметну сваком провајдеру. Да свако ко се конектује на сајт мора да има своју индетификцију коју мора да укуца пре него што се улогује на мрежу. Слично као корисничка имена у играоницама, ако си ишао некада. У сваком случају кршење елементарних права. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука