Баба Написано Јул 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Јес па да га убију изгладњавањем или некако, можда увртањем главе па да буде уврнут човек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Није поседнутост али много говори. http://www.youtube.com/watch?v=wdLURM4MXWQ Видиш Облачићу да наш Бог воли и људе других вера и помаже им. Дух делује где хоће. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Није поседнутост али много говори. http://www.youtube.com/watch?v=wdLURM4MXWQ Видиш Облачићу да наш Бог воли и људе других вера и помаже им. Дух делује где хоће. Vidim Ignjatiću da i alah jednakim uspehom leci "svoje" vernike... E sad il je isti bog u pitanju ili postoje dva razlicita. Ako je isti bog, zasto bi "nas bog" pomagao i lecio one koje su skrenuli sa pravog puta i koji ne poznaju i ne zele da poznaju istinu? I ako je vec tako, onda i nije bitno u kojoj si religiji... "nasoj" ili "njihovoj"... a ako je vec svejedno, onda koja poenta svega? E mozda je to drugi bog i onda je sve ok... osim sto pa onda pada u vodu prica o jednom svedrzitelju... Mnogo vam konfuzna ova teologija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Највероватније је и наш мрачни @@cloudking, поседнут. Чим се прима на оне стравичне снимке и промовише их, тролује вернике Господње по виртуелном свету, нису ту чиста посла. Иди на егзо док можеш. :icon_pop: Биће ти лакше. Necu. :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Јес па да га убију изгладњавањем или некако, можда увртањем главе па да буде уврнут човек Upravo tako. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 E a Zeljko posto vidim da mi pratis sajt (sto me mnogo raduje, jer ja pouke basplatno reklamiram vec nekoliko godina- eto toliko vas volim) cisto da ti kazem da cu veceras imati citavu seriju novih klipova... svasta se desavalo u poslednje vreme, materijala kolko oces (Sirija, Meksiko, Brazil, Gaza, Avganistan...) I to nek bude jos jedan pokazatelj zasto ja nemam nista protiv religija... kad bi sutra sve religije nestale, ja bih morao da ugasim sajt iz momenta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 ...нападаш онога ко ти се опире, зашто би нападао своје... толико своје да их не примећујеш... Pa znaci bolje da ne budes vernik i resio si problem sa demonima пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Postoje bolesti koje se ne mogu izleciti , samo drzati pod kontrolom , na prvom mestu bipolarni poremecaj i shisofrenija . Stric mi je psihijatar a i dobraa prijateljica isto pa znam po nesto o tome . Ako se otkriju na vreme ove bolseti mogu da se drze pod kontrolom jako dobro i da ljudi uz terapiju imaju gotovo normalan zivot , ako se bolest zapusti i dostigne neki visi stadujum onda je jako tesko to leciti i obicno na tom stadijumu uz sve lekove i ostane . Crvka tu moze da pomogne ali kad ogovrimo o ozbiljim bolestima adekvatno lecenje je zaista prva i najvaznija stvar . Ima jedna stvar a tice se necega sto je Zeljko rekao negde na pocetku , moja prijateljica koja inace radi u najvecoj psihijatrijskoj bolnici u Srbiji kaze da su psihijariski bolsenici neverovatno intuitivni , da su u stanju da te "procitaju " izuzetno dobro bez obzira koliko se ti trudio da nesto sakrijes ili te vide prvi put ...Ima jos jedna stvar koja se tice tih jadnih ljudi koji su u toj bolnici i ne samo u toj vec u svim bolnicama tog tipa , tim ljudima treba pomoc , ne strucna jer to vec imaju nego materijalana . Cesto nemaju sta da obuku , ostaju tamo zaboravljeni od porodica , ili prosto nemaju nikoga . za praznike , a i oni vole da proslave i Bozic i novu godinu nemaju ama bas nista kako bi prosalvu pripremili , niko da ih obraduje , znam da je moja prijateljica kupil iz svog dzepa 50 cokolada da ih pocasti jednom prilikom jer niko neije hteo da to sponzirise . Setite se nekad tih jadnih ludi koji sede tamo bez igde ikoga i bez igde icega . Odlican post, hteo bih da dodam, da postoje neki vidovi shizofrenija koji se mogu izleciti, naprimer one nastale kao posledica depresije ili nekih drugih situacija. privremene paranoje, halucinacije i slicno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Није поседнутост али много говори. http://www.youtube.com/watch?v=wdLURM4MXWQ Видиш Облачићу да наш Бог воли и људе других вера и помаже им. Дух делује где хоће. Pogle kako Kuran leci posednutost ko od sale пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Odlican post, hteo bih da dodam, da postoje neki vidovi shizofrenija koji se mogu izleciti, naprimer one nastale kao posledica depresije ili nekih drugih situacija. privremene paranoje, halucinacije i slicno. To nije prava shisofrenija nego shisofrene epizode , prava shisofrenija se ne leci na zalost ali se lekovima drzi pod kontrolom , znam par ljudi koji zive sasvim normalno uz pomoc lekova i da ne znam da su bolesni nikada ne bih posumnjao , trik je u tome da mora da im se odredi adekvatna terapija cim se pojave prvi simptomi jer ako se ceka tu pomoci nema a znam na zalost i takvih slucajeva Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Pogle kako Kuran leci posednutost ko od sale Кажем ти да Дух делује где хоће. Ова жена је муслиманка. Ајде прочитај неком одломке из Докинсове "Највећа представа на Земљи" па да видимо да ли ће се било шта чудно десити. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Кажем ти да Дух делује где хоће. Ова жена је муслиманка. Ајде прочитај неком одломке из Докинсове "Највећа представа на Земљи" па да видимо да ли ће се било шта чудно десити. Ako duh deluje gde hoce, sto ne bi mogao da deluje i sa Dokinsovom knjigom? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Ајде прочитај неком одломке из Докинсове "Највећа представа на Земљи" па да видимо да ли ће се било шта чудно десити. Уселио би се још читав легион у ту особу. Ignjatije and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 To nije prava shisofrenija nego shisofrene epizode , prava shisofrenija se ne leci na zalost ali se lekovima drzi pod kontrolom , znam par ljudi koji zive sasvim normalno uz pomoc lekova i da ne znam da su bolesni nikada ne bih posumnjao , trik je u tome da mora da im se odredi adekvatna terapija cim se pojave prvi simptomi jer ako se ceka tu pomoci nema a znam na zalost i takvih slucajeva Hteo sam da dodm to jer imam (nazalost) poznanika koji im shizofrene epizode ali kao produkt depresije. To jest konkretno parnoicne epizode. Dakle jako je slican klsicnom shizofrenicaru (umislja stvari) ali - to je produkt njegove depresije. Kada mu stave depresiju pod kontrolu tada nestaje i paranoja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Кажем ти да Дух делује где хоће. Ова жена је муслиманка. Ајде прочитај неком одломке из Докинсове "Највећа представа на Земљи" па да видимо да ли ће се било шта чудно десити. Ne znam sta da vam kazem... Osim da druge kulture nemaju toliko negativan stav prema snimanju tih "obreda". Upravo pregledavan razne snimke egzorcizma raznih kultura i religija. Iako svi koriste razlicite objekte (svete knjige, svete objekte, amajlije, simboli...) svi ti egzorcizmi su "uspesni"... Stice se ispravan zakljucak da rekvizita tu ne igra nikakvu ulogu i da bi egzorcizam mogao "uspesno" da izvedes i sa citankom za prvi osnovne... Ili bez icega uopste... Svejedno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука