Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa nije opasno kazem :0102_laugh: не знаам, страх ме да ми се не сруши парадигма реалности, мојих запуштених и неодржваних астрлних токов који блокирју свето гностичко знање да допре до моје више свести. Нажалост моја виша свест стоји закључана у мраку пардигме старог доба. Моји су имали, али нису продали. Остала згаришта. Видим на Google Maps нешто ново су саградили над костима. Мора се поново рушити. И немој да продајете, него чувајте па кад дође време да враћамо. Мада разумем људе који продају сада.. не разумем оне који су продавали пре вас. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Моји су имали, али нису продали. Остала згаришта. Видим на Google Maps нешто ново су саградили над костима. Мора се поново рушити. Вреди патентирати куће на точковима. Moramo naći argument,ponudu koja se ne odbija i ljubazno ih zamoliti da vrate zemlju u predjašnje stanje. Hrabrije je. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 И немој да продајете, него чувајте па кад дође време да враћамо. Мада разумем људе који продају сада.. не разумем оне који су продавали пре вас. Не знам како можеш видети да продам нешто што немам? Што би реко Ђоле Ал се некад добро јело Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 не знаам, страх ме да ми се не сруши парадигма реалности, мојих запуштених и неодржваних астрлних токов који блокирју свето гностичко знање да допре до моје више свести. Нажалост моја виша свест стоји закључана у мраку пардигме старог доба. И немој да продајете, него чувајте па кад дође време да враћамо. Мада разумем људе који продају сада.. не разумем оне који су продавали пре вас. Kod nas je bilo sramota prodati, ma koliko taj "argumet" glupo zvučao pomoglo nam je da budemo jedinstveni. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Не знам како можеш видети да продам нешто што немам? Што би реко Ђоле Ал се некад добро јело Zaboravio na dedu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Kod nas je bilo sramota prodati, ma koliko taj "argumet" glupo zvučao pomoglo nam je da budemo jedinstveni. И јесте срамота. И свака част онима који нису продали. Али и нисте били пуно јединствени пошто је већина масовно продавала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Baš sam skoro pročitao da je se 80.000 ljudi iz Srbije prijavilo za zadnje tri godine. Te pasose sluze za dalje putovanje. Madjarska je od 2006 efektivno bankrotirala i to je premier tada i reko ali ga mu su iz EU rekli da ne pravi toliku buku. Madjarska i Grcka su te zemlje koje sve vise lice na Srbiju ili Bugarsku. Kosovo je problem je ne resljiv problem za Srbiju makar trenutno (sta ce biti za 50 ili 100 godina niko ne zna), a Srbija ima precih posla. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Боље питање је на основу чега тврде да је бити оће, они који то тврде. Bilo je nekih poteza koji su neka vrsta najave http://www.pressonline.rs/info/politika/278858/pretnja-za-region-albanija-i-kosovo-prave-armiju-od-20000-vojnika.html http://www.in4s.net/index.php/na-korak-od-velike-albanije-albanija-tzv-kosovo-ukidaju-granicu/ A i Dejan Lucic (covek koji zna) je tu sa najavom http://www.dejanlucic.net/Lat/Velika_Albanija_do_2016_LATINICA.html Na kraju krajeva, mozda medjunarodna zajednica vidi tu opciju kao stabilnije resenje jer Makedonija sa Albancima je stalno moguc izvor potresa, kao i Kosovo i juzna Srbija. Za CG ne znam, ali sigurno da imaju zelju da se ujedine sa svim ostali svojim regijama. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Procenat Albanaca u CG opada kao i svih ostalih osim deklarisanih Crnogoraca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Na kraju krajeva, mozda medjunarodna zajednica vidi tu opciju kao stabilnije resenje jer Makedonija sa Albancima je stalno moguc izvor potresa, kao i Kosovo i juzna Srbija. Za CG ne znam, ali sigurno da imaju zelju da se ujedine sa svim ostali svojim regijama. Нема од тога ништа. За тај плн треба толико ресурса. политичке воље, времена, услова да је просто статистички немогуће. Да алнбанци имају жељу, то нико не спори, имају и Срби жељу, жеље саме по себи не значе пуно... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Грешиш, Срби више немају никакве жеље Јефимија Крунић, feeble, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Te pasose sluze za dalje putovanje. Pa da, verovatno dobar deo novih mađarskih državljana neće nikad ni da uđe u Mađarsku, osim možda u nekom tranzitu https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Шта знам, лепа је Будимпешта GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Pa da, verovatno dobar deo novih mađarskih državljana neće nikad ni da uđe u Mađarsku, osim možda u nekom tranzitu Da, zato ih teraju da uce madjarski jezik. Pricala mi je neka od tih sto drze kurseve da se desilo da odu do Austrije ili Nemacke, naprave neki belaj i onda im pozovu madjarskog konzula posto izgrednik ima madjarski pasos a ovaj ne zna da prica madjarski uopste. Deki992, RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Te pasose sluze za dalje putovanje. Madjarska je od 2006 efektivno bankrotirala i to je premier tada i reko ali ga mu su iz EU rekli da ne pravi toliku buku. Madjarska i Grcka su te zemlje koje sve vise lice na Srbiju ili Bugarsku. Kosovo je problem je ne resljiv problem za Srbiju makar trenutno (sta ce biti za 50 ili 100 godina niko ne zna), a Srbija ima precih posla. Bolje bi bilo da se Madjari ujedine sa nama, jer eno izbacili su MMF sa svoje teritorije...moraju svi biti mudri... A po vidjenjima svetih staraca, Turska ce da se povampiri i da napadne Grcku pa ce Rusija da ih oduva kuci... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука