Jump to content

Android aplikacija - Pravoslavni motivacioni posteri

Препоручена порука

Да ли то значи да ће имати више могућности да се све прилагоди? Искрено, не знам шта је (Graph API)

Može bolje da se vidi ne moraju uz download aplikacije kupovati i naočare za sitna slova :)))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Recommended Image Size: 1536 × 2048 pixel

претпостављам положено, као на слици горе а не усправно

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

претпостављам положено, као на слици горе а не усправно

Ovako bi izgledalo sa trenutnom slikom...? Nedostaje tekst dole...font da ostane isti i da se ikona iza teksta prilagodi...umanji da se vidi i desno oko, onda bi sve lepo stalo.

splash.jpg

Подели на овим сајтовима

evo ga

splash-jpeg.jpg

Taman da mi se osuši lak dok to uradi :)

Jesi lakirala nokte ili parket? : )

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Боље јпег због могућности боја, ако ти то треба.

Stavio sam jpeg :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Bolje mi se uklopio ovaj Rubljov ali omiljena Hristova ikona mi je Pantokrator iz Hilandara. Ovde bih najradije stavio neku avangardnu predstavu Hrista ali moramo da mislimo na sve razmažene internet pravoslavce koji neće ni da pogledaju nešto ako nije po JUS-u tj. tradicionalno i uobičajeno a oni čine veći deo korpusa potencijalne target grupe ove aplikacije...

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Stavio sam jpeg :)))

Možda ti ne treba prva 2 reda teksta ? Ovako bi izgledalo i preklapa se sa ikonicom i nazivom aplikacije "pravoslavni posteri" koji može da stane zato što je broj karaktera ograničen na 20.

splash2.jpg

Подели на овим сајтовима

u pravu si, šaljem bez prva 2 reda

p.s kad sam govorio o ovangardnim predstavama Hrista, npr ove 2 su mi skroz cool

christ-dancing_heimo-christian-haikala.j

110501_jesus-breakdance.jpg

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...