Jump to content

Android aplikacija - Pravoslavni motivacioni posteri

Препоручена порука

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

odakle je preuzimaš i je l ostaje i dalje ono da se vide samo postovi od instalacija dalje ili si radila kroz onaj graph API? 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

odakle je preuzimaš i je l ostaje i dalje ono da se vide samo postovi od instalacija dalje ili si radila kroz onaj graph API? 1324_womens

Preuzima se kao apk ...još je u obradi... i ja sam nestrpljiva :)  čim sve bude gotovo postaviću link za preuzimanje.

Подели на овим сајтовима

Btw pošto imamo Hristovo lice na celom ekranu ikona bi verovano bila lepša ako bude neki stilizovan krstić i to png, npr

ashwednesdaycross.png

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Колац који претвара смрт у живот.

Да не помисли неко да је влашка магија у питању што се тиче колца.

Pretvara smrt u život i to bez magije :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Па наравно, у принципу јесам за минимализам тако да се слажем у потпуности

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Siguran sam da hoće a da mi je neko pričao da ćemo večeras imati aplikaciju ja bih se šokirao i od šoka bih mu čak i pokazao ceo histori iz svog brauzera, što nikad nikom ne pokazujem inače

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Android aplikaciju sam instalirala na tabletu, posle ću i sa mobilnog ubaciti kako radi.

Aplikacija prikazuje postere sa timeline fejsbuk stranice kao i Rss .

Link za download aplikacije je

http://apps.appypie.com/media/appfile/29bea6f48af6.apk

Ne nalazi se na google play-u zbog toga je potrebno pre downloada i instalacije dozvoliti u opcijama podesavanja android telefona ili tableta pristup sa nepoznate lokacije. Ovu  dozvolu za pristup isključujete posle instalirane aplikacije.

screenshot2014-07-16-02-.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...