Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Да ли то значи да ће имати више могућности да се све прилагоди? Искрено, не знам шта је (Graph API) Može bolje da se vidi ne moraju uz download aplikacije kupovati i naočare za sitna slova w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Recommended Image Size: 1536 × 2048 pixel претпостављам положено, као на слици горе а не усправно Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 претпостављам положено, као на слици горе а не усправно Ovako bi izgledalo sa trenutnom slikom...? Nedostaje tekst dole...font da ostane isti i da se ikona iza teksta prilagodi...umanji da se vidi i desno oko, onda bi sve lepo stalo. w.a.mozart and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Moždanapravim i neki novi, to sam brzinski sklepao danas. Evo sad ću Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Moždanapravim i neki novi, to sam brzinski sklepao danas. Evo sad ću čekam .... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Rado, png ili jpeg? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Rado, png ili jpeg? svejedno je w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Еј бре Радо, немој превише да га размазиш, нека научи нешто Taman da mi se osuši lak dok to uradi w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 evo ga Taman da mi se osuši lak dok to uradi Jesi lakirala nokte ili parket? : ) verum est in beer, Јанко and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oZRqxSuRr1I verum est in beer and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Боље јпег због могућности боја, ако ти то треба. Stavio sam jpeg verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Bolje mi se uklopio ovaj Rubljov ali omiljena Hristova ikona mi je Pantokrator iz Hilandara. Ovde bih najradije stavio neku avangardnu predstavu Hrista ali moramo da mislimo na sve razmažene internet pravoslavce koji neće ni da pogledaju nešto ako nije po JUS-u tj. tradicionalno i uobičajeno a oni čine veći deo korpusa potencijalne target grupe ove aplikacije... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 15, 2014 Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 Stavio sam jpeg Možda ti ne treba prva 2 reda teksta ? Ovako bi izgledalo i preklapa se sa ikonicom i nazivom aplikacije "pravoslavni posteri" koji može da stane zato što je broj karaktera ograničen na 20. w.a.mozart and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 u pravu si, šaljem bez prva 2 reda p.s kad sam govorio o ovangardnim predstavama Hrista, npr ove 2 su mi skroz cool drvce је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2014 evo ga bez teksta gore Рада. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука