Jump to content

Android aplikacija - Pravoslavni motivacioni posteri

Препоручена порука

• Одговори 89
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ХАХА Не могу да верујем - изгледа скроз кул :bendoff:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

је л ти тражио иконицу и сплеш скрин - пошто сам то урадио у својој пробној верзији па да ти пошаљем

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ikonicu sam iskopirala sa fejs stranice kao i pozadinsku sliku....naziv aplikacije može da bude samo onaj prvi red tj. ne može da stanu sve tri reči

Povlačim sa RSS tako da mi nema starih objava, moći će da se vide objave samo od trenutka instalacije na mobilni.

Ali nema veze za sad, prvi mačići se bacaju :)))

Подели на овим сајтовима

prvi mačići se bacaju
animal abuse alert

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ovako sam mislio

ikona

ikona-png.png

splash screen

splash-sa-tekstom.png

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Не треба RSS користити (чак и ако може), него баш оно што је Моцарт горе поставио (Graph API)

:good2:  U pravu si vidim tek sad, ja zapela RSS pa RSS a daleko je lakše na drugi način :)))

Подели на овим сајтовима

Да ли то значи да ће имати више могућности да се све прилагоди? Искрено, не знам шта је (Graph API)

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...