Oglo Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o smrti, o bolu, i svim onim mislima i emocijama koje često tište čovjeka koji traži odgovore na takva stanja. Kako su takve misli dobre za samospoznaju kao i spoznaju svijeta koji nas okružuje nema se što reći osim pametno, keep going ;-) Shadow Winterborn, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o... Добро, ал' није све у метал музици. Има сад и ова нова, минерална, и шта год да нам говорила што на крају не додати и just do it. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Добро, ал' није све у метал музици. Има сад и ова нова, минерална, и шта год да нам говорила што на крају не додати и just do it. Jašta da nije sve u metalu. Eto, mali doprinos protiv predrasuda. Svakako, memento mori :-) Shadow Winterborn and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Јакако, danza macabra. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Ma te metalike to su vam bre sve drgeraši nemoj da vas prevare Иван Ивковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o smrti, o bolu, i svim onim mislima i emocijama koje često tište čovjeka koji traži odgovore na takva stanja. Kako su takve misli dobre za samospoznaju kao i spoznaju svijeta koji nas okružuje nema se što reći osim pametno, keep going ;-) Nekako se seti ovoga. Иван Ивковић, Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Чуј, опробао... Ту свирао зоске? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Nekako se seti ovoga. http://youtu.be/MZDB0mAMkA4 Agnostik је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 evo i pionira www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g Е, да... Јесте ли знали да се "црни Шабат" сматрају зачетницима doom метала? Ево овако је то почело... http://www.youtube.com/watch?v=X3c3gsjgdXA "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Ja sam obicno visila sa pankerima, metalcima, rokerima i ima jako pametne omladine u tim krugovima. Kad sad razmislim jako njih su mnogo dobro ucenici bili, upisali dobre fakultete... A kad vidim Zosimu na slikama bas mi fali to doba Н И Н Е and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2014 Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 предрсуде Арсенија предрасуде... Е,тешко нама ... Опет и опет ... Ево,погледајте и сами шта уради метал од човека. Фризура :29dz8zk: ... невиђена . П.с. Процените сами. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Занимљиво је да металци, бар из мог искуства, веома воле и цене класику. Неки моји метал-другари су били фасцинирани кад им одсвирам Баха на гитари, као мала деца. Каже један, ај` опет молим те... А онда одвале појачала и крену да млате главом... Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Занимљиво је да металци, бар из мог искуства, веома воле и цене класику. Неки моји метал-другари су били фасцинирани кад им одсвирам Баха на гитари, као мала деца. Каже један, ај` опет молим те... А онда одвале појачала и крену да млате главом... Da se nađemo na sredini onda A možda i ima nečeg u tome, otkako sam prestao da slušam metal, nešto sam (intelektualno) zatajio :.mislise. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Све је постало пепео и дим од кад си срећо отишо са њом Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука