Jump to content

Паметни слушају метал

Оцени ову тему

Препоручена порука

Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o smrti, o bolu, i svim onim mislima i emocijama koje često tište čovjeka koji traži odgovore na takva stanja. 

Kako su takve misli dobre za samospoznaju kao i spoznaju svijeta koji nas okružuje nema se što reći osim pametno, keep going ;-)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o...

Добро, ал' није све у метал музици. Има сад и ова нова, минерална, и шта год да нам говорила што на крају не додати и just do it.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Добро, ал' није све у метал музици. Има сад и ова нова, минерална, и шта год да нам говорила што на крају не додати и just do it.

Jašta da nije sve u metalu. Eto, mali doprinos protiv predrasuda.

Svakako, memento mori :-)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Metal muzika je muzika surove realnosti. Muzika koja govori o smrti, o bolu, i svim onim mislima i emocijama koje često tište čovjeka koji traži odgovore na takva stanja. 

Kako su takve misli dobre za samospoznaju kao i spoznaju svijeta koji nas okružuje nema se što reći osim pametno, keep going ;-)

Nekako se seti ovoga.

Подели на овим сајтовима

evo i pionira :)

www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g

Е, да... Јесте ли знали да се "црни Шабат" сматрају зачетницима doom метала? Ево овако је то почело...

http://www.youtube.com/watch?v=X3c3gsjgdXA

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ja sam obicno visila sa pankerima, metalcima, rokerima i ima jako pametne omladine u tim krugovima. Kad sad razmislim jako njih su mnogo dobro ucenici bili, upisali dobre fakultete...

A kad vidim Zosimu na slikama bas mi fali to doba :D

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

предрсуде Арсенија предрасуде...

Е,тешко нама ... joooj

Опет и опет ... joooj

Ево,погледајте и сами шта уради метал од човека. 

Фризура :29dz8zk:  ... невиђена .

П.с. Процените сами.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да металци, бар из мог искуства, веома воле и цене класику. Неки моји метал-другари су били фасцинирани кад им одсвирам Баха на гитари, као мала деца. Каже један, ај` опет молим те... :)

А онда одвале појачала и крену да млате главом... :cheesy3:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да металци, бар из мог искуства, веома воле и цене класику. Неки моји метал-другари су били фасцинирани кад им одсвирам Баха на гитари, као мала деца. Каже један, ај` опет молим те... :)

А онда одвале појачала и крену да млате главом... :cheesy3:

Da se nađemo na sredini onda  :))) 

A možda i ima nečeg u tome, otkako sam prestao da slušam metal, nešto sam (intelektualno) zatajio  :.mislise.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...